פורסם 2010 בינואר 315 שנים שלום.החלפתי היום צורב כי הקודם לא עבד ועכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב הצורב קורא את הדיסק במערכת ההפעלה והוא עובד אבל שאני מנסה להעלות את הדיסק מהבוט הוא לא עולה וממשיך רגיל למערכת המותקנת כמובן שהגדרתי שהבוט יתחיל מהצורב אשמח לעזרה אני חייב להחזיר את המחשב הזה בקרובתודה מראש
פורסם 2010 בינואר 315 שנים מחבר אבל זהו שהוא כן הישתמשתי בדיסק על 3 מחשבים שונים ולא היתה בעיה מה שעשיתי כדי לפתור את זה זה לנתק את הדיסק הקשיח ואז הוא עלה אבל אכשיו הוא כותב לי שהוא לא יכול להתקין את המערכת על המחיצה שפירממתי כי הוא לא תומך בדיסק הקשיח שלי ואומר לי לסדר את זה בביוס איך אני פותר את זה?
פורסם 2010 בינואר 315 שנים הוא כותב לי שהוא לא יכול להתקין את המערכת על המחיצה שפירממתי כי הוא לא תומך בדיסק הקשיח שלי ואומר לי לסדר את זה בביוסמה הכוונה? מה ההודעה המדוייקת?
פורסם 2010 בינואר 415 שנים מחבר The installation can not install on the partition please tested bios if the installation supports the hard diskזאת ההודעה שאני מקבל שאני בוחר במחיצה בדיסק הקשיח
פורסם 2010 בינואר 415 שנים אם כבר הכל מוגבה ומוכן להתקנה חדש של מערכת הפעלה תנזה לפרמט ולהגדיר את המחיצה מחדש לNTFS עם תוכנת צד ג' כמו gparted.
פורסם 2010 בינואר 415 שנים מחבר מה הסיבה לזה זו לא הפעם הראשונה שאני מפרט ומעולם לא קרה לי מקרה כזה חשבתי אולי לחבר את הדיסק הקשיח למחשב אחר להתקין ולהחזיר את הדיסק אחרי ההתקנה זה יעבוד?ואם יש צורך בתוכנה צד ג אז שתעלה מהבוט כי אין מערכת הפעלה על הדיסק הקשיח הזה
פורסם 2010 בינואר 415 שנים זה דווקא משהו שמאוד לא רצוי לעשות אלא אם כן מדובר על שני מחשבים עם אותה חומרה בדיוק.
פורסם 2010 בינואר 415 שנים מחבר ממש לא אותה חומרה אבל אני לא יודע מה לעשות וחשבתי אולי זה יעזור ואם לא מה יכולה להיות הבעיה?מה אפשר כבר לשנות בביוס שיכול לפתור את זה?
פורסם 2010 בינואר 515 שנים The installation can not install on the partition please tested bios if the installation supports the hard diskזאת ההודעה שאני מקבל שאני בוחר במחיצה בדיסק הקשיחהיתה לי בעיה דומה ונפתרה לאחר שיצרתי מחדש מחיצה לאחר מחיקת המחיצה הישנה עם התוספת שהיתה מיועדת לניהול מערכת ההפעלה,בקיצור תמחק את המחיצה ותיצור מחדש עם פירמוט מהיר וזה אמור להסתדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.