עבור לתוכן

Thermaltake TT360AD המלצות?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש ספק 350watt vb המטרה שלי זה שקט אופטימלי

ושלא יעבור את ה 300 שקל מישהו מכיר את ה ספק של thermaltake ואו יכול להמליץ על משהו

שקט שלא יעבור את ה 26 dba

thanks

פורסם

אני מכיר מניסיון את ה-420 של TT ולא שומעים אותו, אם יש ל-360 את אותם המאווררים אז קח אותו.

אני הייתי מוסיף 20 שקל במקומך ולוקח את ה-420 שיש בו את ה-PFC וגם יותר חזק לשידרוגים בעתיד.

פורסם
  • מחבר

מה זה pfc

פורסם
  • מחבר

דרך אגב ההבדל בינהם הוא 100 שקל

פורסם

אני גם עובד עם ה420 והוא באמת שקט, שקט מידי. ;D

פורסם

אני עובד עם ה-

W0010 Silent Purepower 480W

with Black housing - Xaser Edition

http://www.thermaltake.com/products/purepower/Xaser/w001011.htm

תאמת אף פעם לא חשבתי שספק זה משהו חיוני...

הוא ממש אבל ממש שקט...

המאווררים ממש שואבים הרבה אויר ואני מרגיש את האויר החם שיוצא בכוח ממש תענוג...

והוא מאוד אמין ויציב אין לי תלונות או בעיות עליו...

תקנה מארז מהסידרה של סיילט פיור פוור שמתאים לקציב שלך אני מבטיח לך שתיהיה מרוצה

פורסם

יש לי את הספק שאתה חושב לקנות,

מבחינת שקט - הוא שקט לחלוטין , לא מרגישים בו בכלל ואפילו הDP101 שלי יותר רועש ממנו , המאווררים שלו משנים מהירות לפי טמפרטורה עד 2400 RPM , אצלי בד"כ הוא עובד ב 1650 (יש לו מד מהירות למאווררים) הכי הרבה שנתקלתי אצלי זה 1800 ועדיין היה בלתי מורגש לחלוטין.

מה שכן - המאווררים שלו דיי חלשים , אחד הצדדים שלו די מתחמם , והכבלים - ממש ארוכים, ויש גם מלא כאלו - זה קצת מסרבל במארז יחסית לספק זול שבו בקושי יש כבלים , אבל בתכלס המטרה של זה היא דיי טובה.

מבחינת רמת הגימור והייצור היא מעולה ,הספק מאוד קשיח וחשוב גם לציין ששוקל פי 2,3 מספק זול ופשוט.

אני קניתי אותו בעיקר בשביל שקט ובשביל שם טוב , בינתיים (טפו טפו טפו) הוא מספק את זה מעולה.

לגבי הPFC - זה משהו שקיים בשביל שכל הילדים כאן יגידו "וואו יש לו PFC - הוא יותר טוב - אבא בוא נשקיע בזה יותר כסף..." אבל לחלק גדול מהם אין מושג מה זה, וובכן מה שכולם יודעים עליו זה שזה מייקר את מחיר הספק , מה שהרבה לא יודעים עליו זה שהוא לא ממש משפר משהו מבחינת ביצועים או כל דבר שיעניין את הלקוח. זה משהו כמו ממיר קטליטי ברכב - זה טוב לסביבה אבל לא עוזר במשהו לבעל הרכב וכמובן מוסיף לעלויות. הPFC נועד בכדי למנוע בעיות, הפרעות, ולשפר לא יודע מה בדיוק ברשת החשמל = תענוג לחברות החשמל , לנו זה לא ממש משנה הרבה חוץ מנראה לי פחות הפרעות חשמליות בין המכשירים בסביבה או משהו כזה, אני לא מבין גדול בעניין אז כדאי שתחפשו ברשת את המשמעות המדוייקת, אבל קו תחתון - לנו זה לא נותן כלום.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם אנשים עכשו אני קונה בעניים עצומות :D ::) ;D

פורסם

תגידו HEC 300W שמגיע עם המארז של קומפיוקייס ה6A19 הוא שקט? והוא טוב ואמין?

פורסם

שהייתי פעם בזיגזאג אורן הסביר לי מה זה PFC, לא זוכר מה זה אבל מה שאני כן זוכר זה שמועיל זה לא.

ואני זוכר שצחקתי בגלל זה :P

פורסם

תגידו HEC 300W שמגיע עם המארז של קומפיוקייס ה6A19 הוא שקט? והוא טוב ואמין?

מה הקשר לנושא הדיון הזה? למה אתה גונב את הדיון? (נעלתי, כי השאלה המקורית נענתה)

לעצם השאלה - כן.

תריץ חיפוש בפורום הנושא של HEC300 נטחן עשרות פעמים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים