עבור לתוכן

מפרט לעבודה משרדית וצפייה בסרטים ב8K בלי ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימלי? בסביבות 8000 אבל אפשר לחרוג בקלילות...

2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: עיבוד נתונים (תוכנות פנימיות של המעבדה של אבא שלי), אופיס וגלישה באינטרנט, שמיעת מוסיקה וצפייה בסרטים ברזו'HD,

א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. התוכנה של אבא שלי דורשת כוח עיבוד נתונים חזק, משמע מעבד וזכרון בכמות יפה

ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. לא משחק במחשב

3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך בכלום, יש מסך BenQ FP241W

6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 10 - המחשב בסלון ומתחבר למקרן - חייב להיות שקט אילם.

7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? ממש לא

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבה

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA? זקוק לשני הארד דיסקים, רצוי שאחד יהיה SSD למערכת הפעלה ועוד אחד נוסף של מעל לטרה לנתונים (היום יש לי אחד פנימי ואחד חיצוני של טרה וזה בקושי מספיק)

הערות נוספות:

* המחשב אמור להחזיק להרבה זמן כי לא מחליפים אותו לעיתים תכופות מדי, עם זאת אין צורך באופציות לשדרוג כי בדרך כלל פשוט מחליפים את כל המחשב (המעבדה משלמת)...

* המחשב צריך להיות מחובר למקרן בחיבור HD (רלוונטי לכרטיס מסך) וצריך להיות לו כניסה לאודיו דיגיטלי של הממיר...

* יש לי כרגע מארז Antec P182 ואני מאוד מרוצה ממנו, אשמח לזהה חדש אלא אם יש משהו אחר יותר טוב שאתם חושבים עליו

* אנחנו שוקלים החלפה של המסך לApple Cinema Display 30" - מה אתם אומרים?

תודה מראש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים