פורסם 2010 בינואר 215 שנים שלום לכולם~אני רוצה לקנות מחשב נייח, מיועד בעיקר לגרפיקה ברזולוציה גבוהה (עבודה בפוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש ותלת מימד)משהו שלא יקרוס אם אני אפעיל כמה תוכנות כבדות בו זמנית ואעבור בינהן יהיה נחמד ;Dצריך להכיל כרטיס רשת אלחוטי כלשהו (ראוטר ארור) וללא מסך (יש מסך CRT חביב~ )המ... חוץ מזה שיהיה אפשר לשחק קצת ולראות סרטים באיכות גבוהה.oh, and can you make it look pretty too? ;D
פורסם 2010 בינואר 215 שנים באילו תוכנות 3D מדובר? האם מדובר בשימוש מקצועי? האם יש כוונה לבצע רינדורים?
פורסם 2010 בינואר 215 שנים מחבר האמת כרגע אני לא מתעסקת עם 3D (בגלל הביצועים של המחשב הנוכחי) אבל בעתיד הכוונה היא למשהו מקצועי יותר, כן..זה יכלול רינדורים למינהם, אבל לא ברמה כ"כ גבוהה, בעיקר לצרכי הנפשה מאשר בניית סצינת 3D מורכבת..
פורסם 2010 בינואר 215 שנים אני מבין שאין לך עניין במשחקים.המ... חוץ מזה שיהיה אפשר לשחק קצת ולראות סרטים באיכות גבוהה.לא שקלת לקנות מסך חדש?
פורסם 2010 בינואר 215 שנים מחבר משחקים הם לא הפקוס, לא.. אבל אם הוא יוכל להתמודד עם MMO אחד או שניים מדי פעם זה יהיה נחמד.. ואני מעדיפה את הCRT על פני הדקים, איכות צבע יותר טובה..~
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.