עבור לתוכן

הסבת מערכת סטריאו למחשב

Featured Replies

פורסם

יש איזה אחד שמנסה לשכנע אותנו שהוא הפך מערכת סטריאו למחשב הכל כולל הכל, חיבר את הרמקולים של הסטריאו לכרטיס קול וחיבר את הכונן סידי של המערכת למחשב.

אתם יכולים להביא לי טיעונים שיוכיחו שהוא טועה?

פורסם

אם יש לו LINE OUT במערכת אז הוא יכול להשמיע במחשב את כל מה שהמערכת משמיעה

פורסם
  • מחבר

מה שהוא אומר זה שהוא לקח מערכת סטריאו "בגודל של מארז של מסיבת רשת", שם בפנים לוח אם ואת כל מה שצריך למחשב וסידר שהסידירום יהיה כונן של המחשב.

פורסם
  • מחבר

הנה ציטוט כדי למנוע אי-הבנות:

מה המצב כפרות שמעו אני בקושי מבין בבנית מחשבים אבל לפעמים אני סתם מפרק וכול זה ואני בונה דברים ממנועים סתם כזה אני לא מהחננות האלה.... טוב בקציר שמעו אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לבנות מארז אז חשבתי על לקחת מערכת סטריאו לפרק אותה לקחת את המארז כולל כמה כפתורים להפוך את המסך של המערכת למעלות של המחשב את הדיסקים של המערכת אני מחבר ללוח אם כולל הצורב שיש לי ועוד סידירום ואז יהיה לי מחשב מושלם אני אעשה כמה חורים אשים כמה מאווררים טובים [יש כמה במארז של המערכת אבל לא משהו] וככה יהיה לי מחשב משהו טוב ויפה מה אתם חושבים?? אה וכול הלחצנים יהיו בשביל להדליק תמחשב להלמיך את עוצמת הקול והמאוררים ועוד כמה אפשרויות.... אז ???. רעיון טוב או מה?

פורסם

impossible. besides the fact audio drives can't read data tracks. audio drives don't communicat with the system using PATA/SATA/SCSI or any bus we know from the computer world.

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל אתה יכול לכתוב את זה בשפה פשוטה כדי שהוא יבין? הוא אידיוט גמור, הוא קורא ל-USB יופיאס.

פורסם

כונן אודיו (של מערכת) לא יכול לקרוא "מידע" מקודד שנמצא על דיסקים רגילים (משחקים, קבצים וכו...).

מה שגם הוא לא מתחבר בדרך רגילה. כלומר לא כמו סידי למחשב. אין שום אפשרות לחבר אותו ללוח אם.

לגבי הצג. לא נראה לי שהוא ימצא תכנה שתתאים. הצד אינו סטנדרתי וקשה לי להאמין שהוא בכלל יוכל לחבר אותו ללוח.

לגבי הווליום/מאוררים וכאלה זה אפשרי כי אחרי הכל אלה פונציומטרים. אלא אם הכפתורים הם דיגיטאליים ואז אני לא יודע אם זה אפשרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים