עבור לתוכן

התקנתי מודם aztech בווינדוז 7- רק שהתקנתי את גירסת XP עלי

Featured Replies

פורסם

עכשיו מערכת ההפעלה לא עולה. :kopfpatsch:

בבדיקת שגיאות הווינדוז אומר לי שהדרייבר האחרון שהתקנתי תוקע את המערכת.

מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא את הדרייבר של בזק ולמחוק אותו? או יותר טוב - מישהו יודע איך אני יכולה לפתור את המצב הזה????? :nixweiss:

כל הבלאגן התחיל בזה שלא הצלחתי להתחבר לאינטרנט עם הווינדוז 7 - אחרי שאני אצליח להחזיר את המערכת - זו תהיה הבעיה שלי. הבעיה הזאת מוכרת למישהו?

פורסם

לא הבנתי מה התקנת...

כל המודמים של Aztech שיש לבזק הם מודמים בחיבור Ethernet. :nixweiss:

פורסם

גם אני שבוע שעבר קיבלתי את המודם הזה והוא הגיע עם דיסק, אבל לפותח הדיון, מודם שהוא מחובר לכרטיס רשת אין צורך בלהתקין דרייברים תמחק את מה שהתקנת או שתעשה שיחזור מערכת כי לא צריך להתקין אפילו ביט אחד.

ולגבי המודם מישהו כאן אמר שהיה לו את המודם הזה והוא עושה רעש ולא יודע מה, אכן המודם הקודם שלי היה גם AZTEC 600E והיה לו מין רעש כזה אבל לא שומעים כשהמחשב דלוק. אכן המודם הזה שקיבלתי בכלל לא עושה רעש אני מאוד אוהב את הAZTEC אחלה של מודם ותומך בNGN.

פורסם

התקנת...

את הדיסק...

של מודם רשת...

על WIN7...

RTFM!!!

RTFM!!!

אין צורך להתקין את הדיסק המעפעפאן הזה לכל מי שיש לו מחשב עם WINXP ומעלה.

למה התקנת אותו? למה? FOR THE LOVE OF G-D, למה?!

יאללה אחינו, זמן לעשות ROLLBACK למחשב, או להכנס בSAFEMODE ולהסיר את ההתקנה.

בהצלחה!

אההה, ושוב פעם: RTFM!!! :bash:

נ.ב. ל889 - ה600E אחלה מודם, התקלה היחידה שלו שפעם בכמה חודשים צריך להוציא אותו מהחשמל ולהחזיר, בעבודה שלי בבזק כמעט אף-פעם לא ראיתי אותם אשכרה מתקלקלים...

פורסם

כן, ופרוטוקולים של PPPOE...

זוכר אותם?

הפרוטוקולים של MS כוללת במערכות הפעלה שלה כבר מאז XP?

למה אנשים בלאט מתקינים את הדיסק הזה בשנת 2009/10 זה מעבר להבנתי, במיוחד אם אלו אנשים שמגיעים לפורומים שלנו (דהיינו - לא הדיוטות)!?!?! :facepalm:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים