פורסם 2010 בינואר 115 שנים הכונן המפורסם (בעל הבקר של אינטל - תקראו ביקורות) בדיל מעולה: http://www.linkecomputer.com/products/1006216/SNV125-S2%2F40GB/Kingston/ יוצא 111$ (421 ש"ח) כולל משלוח.
פורסם 2010 בינואר 115 שנים מעניין, אבל אני מניח שמקבלים את מה שמשלמים עליו = נפח קטן וביצועים לא מדהימים במיוחד (יחסית ל-SSD כמובן)
פורסם 2010 בינואר 115 שנים מחבר לא מדהימים במיוחד? מלבד מהירות הכתיבה (והרי הוא לא נועד לך, אפילו קראו לו Boot Drive.), ביצועי הכונן הזה מעולים - פשוט כך. הרי כול הרעיון של הכונן הזה הוא "תתקינו את מערכת ההפעלה עליו, ואת כול ההורדות לכונן אחר שלא צריך את המהירות הזאת." ולכן הנפח מספיק מאוד בשביל רעיון כזה.
פורסם 2010 בינואר 115 שנים ב RAID של שניים אפשר להגיע לביצועים של SSD של INTEL רק ב 800 שקל במקום 1200 חסכון גדול אבל אין TRIM לא נורא אני חושב
פורסם 2010 בינואר 115 שנים ב RAID של שניים אפשר להגיע לביצועים של SSD של INTEL רק ב 800 שקל במקום 1200 חסכון גדול אבל אין TRIM לא נורא אני חושב אפשר להביא את ה INTEL ב 1000 שח מחול שזה אומר הבדל של 100 לא כל הלוחות אם תומכים ב RAID ובקר יעודי גם לא זול וברגע שהוא מתמלא בלי TRIM יש פגיעה רצינית בביצועים
פורסם 2010 בינואר 115 שנים מחבר העניין עם TRIM ממש מתוסבך, בחלק מהביקורות מצוין כי פנו אל Kingston ואלה הבטיחו ש-TRIM נמצא במפת הדרכים באופן ודאי, בעוד שבחלק אחר מצוין כי Kingston הודיעו כבר כי לא יוסיפו תמיכה ב-TRIM לדגם הנ"ל.
פורסם 2010 בינואר 215 שנים ^^^ מה?נכון להיום הכוננים של INTEL אחרי שהיתה להם איזשהי פאשלה עם שדרוג ה FIRMWARE תומך בTRIM אבל זה רק במצב שהבקר נמצא ב IDE או AHCIב RAID ה TRIM לא עובד.
פורסם 2010 בינואר 215 שנים נכון להיום הכוננים של INTEL אחרי שהיתה להם איזשהי פאשלה עם שדרוג ה FIRMWARE תומך בTRIM אבל זה רק במצב שהבקר נמצא ב IDE או AHCIב RAID ה TRIM לא עובד.יצא FIRMWARE חדש שעובד מצויין אגב הבעייה היתה ב WINDOWS 7 64 ביט ה FW היה בסדר
פורסם 2010 בינואר 315 שנים יצא FIRMWARE חדש שעובד מצויין אגב הבעייה היתה ב WINDOWS 7 64 ביט ה FW היה בסדרזה ידוע אבל עדיין אין להם TRIM ב RAID
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.