פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים יש ברשותי כמה CDים מיותרים, ורציתי להפוך אחד מהם לסידי חיצוני ולחבר אותו למגבר בדרך כלשהי,קיים מדריך כלשהו שיכול לעזור לי ?
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים לא צריך מדריך, תן לו מתח (+12, 0, 0, +5) וחבר כבל כזה שמוביל מהסידי לכרטיס קול למגבר וזהו, זה אמור לפעול...נגן דיסקים עם כפתור PLAY שעל הסידי...
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים לכרטיס קול ומשם למגבר?אז מה עשינו בזה אם צריך לחבר את הCD לכרטיס קול בכל זאת? עדיף כבר להשאיר אותו במחשב כי גם ככה הכרטיס קול לא יעביר מידע כשהמחשב כבוי
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים לא!מהסידי למגבר!התכוונתי לכבל שמחבר בין הכרטיס קול לסידי - אותו בין הסידי למגבר!
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים מחבר הכוונה היא לחבר את הסידי למקור חשמל ואז את היציאה של האוזניות למגבר,אבל איך אני אתן לסידי מתח ?ד"א, למישהו יש רעיון מאיפה לקחת חומרים בשביל לעצב את הענין בצורת משהו Hi-end ?
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים חיפוש קצר העלה ת'רד (שלך למרבה הפלא ) שדן באותו דבר בדיוק... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=37483
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים מחבר תודה לאל ! חיפשתי את הת'רד הזה שלי ולא מצאתי...:-* נזכרתי שפעם רציתי לעשות את זה ולא היה לי זמן, עכשיו בעקבות החג התפנה קצת !
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים לא!מהסידי למגבר!התכוונתי לכבל שמחבר בין הכרטיס קול לסידי - אותו בין הסידי למגבר!מה שלא הבנתי, לאיפה אתה מחבר את הכבל הזה למגבר?
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים זה כבל אודיו אנלוגי... Left-Ground-Ground-Right... מפשיטים קצה אחד ומחברים לפלאג.
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים אתה כל החלקים הנ"ל (המיייצב + הקבלים + הדיודות,) אפשר להשיג רק בחנויות בת"א?
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים מחבר אוקיי זה מה שעשיתי בסוף, וזה בסדר (בערך)לקחתי ספק ישן של פנטיום 3, קיצרתי בין החוט הירוק והשחור, חיברתי את הסידי לספק (בצורה סטנדרטית)ומיציאת האוזינות חיברתי PL ל-RCA (למגבר) עכשיו נשאר לעשות את כל העסק אסטתי ויפה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.