פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים להרדקנו אתה יכול לחבר רק 2 מאורר SF2 לחיבורים 2 ו-3 וזה בדוק שיגרם לו נזק אם תחבר SF2 לחיבורים 1 או 4אמרת שנשרף לך SF2 אחד אז פשוט תוותר על אחד זה גם די מיותרשים על הדלת מול המעבד מאורר שהגיע עם המארז וזהו
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים מחבר אז אני יקנה את הסאן בים אבל עדיין עם הארד קנו הנוכחי נשרף פאן 3..אז אני חייב לקנות חדש...ואני קונה את הסאן בים...אז אני יחבר אליו ארבע אחד לכל פאן ולהארד קנו 2 לפאן 2 ו3...ואת המאורר שמעל המארז אני ישים פוטנציומטר ידני...איך הפיתרון הזה?
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים זה הפתרון היחיד בעצם...לדעתי שווה לוותר על SF2 אחד ולחבר מאורר חלש על החלון לערוץ 1 בהרדקנורק תדאג שיהיה לך ספק חזק מספיק להחזיק את כל המאוררים
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים מחבר הספק:T&T Xaser Silent PurePower 480Wמה לא בסדר...אני מחבר אחד לפאן 2אחד לפאן 3ואחד על המחשב שאני יחבר אליו את המתג שאיתו הוא בא...
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים הספק בסדראין שום בעיה עם מה שהצעת חוץ מזה שזה לא כל כך נוח להשתמש בפונציומטר שהגיע עם המאורר (צריך לפתוח כל פעם את המארז כדי להגיע אליו)אם זה מה שאתה רוצה אז בבקשה אבל אם תיקח מאורר חלש יותר תוכל לחבר אותו להרדקנו (לחיבור 1 או 4) ואז תהיה לך שליטה על כל 7 המאוררים מההרדקנו ומה-sunbeam
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים מחבר תן לי לדאוג בקשר לנוחות...חוצמזה שלמעלה המאוורר בחוץ...כיוון שיש במארז כאלה חורים קטנים ובמקום להוציא אויר הוא מוציא אולי רבעאז אני מחבר את המתג ישירות למאוורר...יש לי עוד את ה-7 מאווררים הישנים... אבל הם דוחפים רק 32 cfm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.