פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים ברשותי מארז Thermaltake Xaser3 V200Aלאחרונה החלפתי את כל המאווררים 7 במספרל-7 smart case fan2כמו כן הייתה לי בעיה עם ה-hardcano 9אז החליפו לי אותוכאשר סיימתי לחבר את כל המאאוורריםשמתי לב שהארד קנו לא נותן מתח שווה לכל המאוורריםכל השבע מחוברים בצורה כזאתשתיים מקדימה - פאן 1אחד מלמעלה - פאן 2שתיים מאחורה - פאן 3שתיים צד - פאן 4כאשר אני שם את כולם על העוצמה הכי נמוכהשתי פאנים מפסיקים לעבוד והשאר עובדים על נמוךכאשר אני שם לפחות על חצי את אלה שלא עבדו הם באמת עובדים על חצי וגם כאשר אני שם את כולם על חציכנ"ל על מלוא המהירותניסיתי לשחק עם הווראיציות של החיברים ולשנות את הפאנים וכ"ד אך כלום לא עזר ואני עובד עצות...אם הבעיה שהפנאל לא מספיק חזק לתמוך ב7 סמאט קייס פן 2 אז הייתי רוצה לדעת איזה פאנל כן יתמוך בהם כי המצב הזה ממש לא טובאם אתם חושבים שהבעיה בפאנל אז אני יחליפו שוב...אם לא אז תמליצו על פאנל יותר טוב שכן יתמוך (אחד אסטטי) ואני ירכוש אותו...בתודה מראשSlim
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים מחבר אני יודע שאסור להקפיץ פשוט אני ממש צריך תשובה מהירה...אם אני מתכנן להזמין חדש אני רוצה לעשות זאת כמה שיותר מוקדם...עמכם הסליחה...
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים נראה לי שהחיבור מולקס אחד לא נותן כל כך הרבה זרם בשביל כל כך הרבה מאווררים חזקיםהתנגדות גבוהה = זרם נמוך = המאוורים לא יסתובבו על הMAXלמה לעזאזל 7 SF2?
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים אם היית קורא באתר של thermaltake היית רואה שאסור לחבר מאוורים שצריכים מעל 0.3A לחיבור 1 ו-4 בפאןבאסמאורר SF2 צורך הרבה יותר מ-0.3A אז הוא לא יפעל כמו שצריך והוא גם יכול לשרוף את הפאןבאסאני ממליץ לך לא לחבר יותר ממאורר אחד לחיבור 2 ו-3 ולחיבורים 1 ו-4 לחבר רק מאוררים חלשיםאף פנל לא תומך בחיבור של 2 מאוררים כאלה חזקים לאותו ערוץתצטרך לקנות 2 פנלים
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים אין לי הצעה אחרת בשבילךאולי עוד HARDCANOאו שתחבר אותם ישירות ותשתמש בפוטנציומטר שלהםאם אתה רוצה את כולם...על MAXעריכה:לנוחיותך הנה לינק למה שHOLY אמרhttp://www.thermaltake.com/products/hdcooler/hardcano9.htm
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים http://www.thermaltake.com/products/hdcooler/hardcano9.htmIf the fan unit you wish to control is over 0.35Amp, please connect it to either Speed Controller # 2 or 3. However, the total current of fan unit is less than 0.35Amp, please connect it to Fan1 or Fan 4. אם המאורר צריך מעל 0.35A אל תחבר אותו לערוצים 1 ו-4 זה רק יעשה בעיותSF2 צורך 0.7A לעומת Silet fan (שהגיע עם המארז) שצורך רק 0.1Aמה שאני עשיתי זה פשוט חיברתי מאריכים לפונציומטר שמגיע עם כל אחד מהמאוררים וקדחתי בפנל הקדמי
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים מחבר אהה טוב אז שרפתי את הפאן מספר 3....לא קיים בעולמנו הקטן פאן באס מספיק חזק לעמוד בסידור שלי????????הזלמן לא יעמוד בזה??http://www.zalman.co.kr/english/product/zm-mfc1.htm
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים לא קיים פאןבאס שיכול לתמוך ב-2 מאוררי SF2 על אותו ערוץ לאורך זמןבתאוריה הפאנבאסים של Vantec ושל Sunbeam יכולים להפעיל יותר ממאורר אחד על ערוץ אבל מהר מאד משהו ישרףאתה תמיד יכול לקנות 2 בקרים או לעשות את זה בדרך הפחות יפה אבל זולה, להאריך את הכבלים של הפונציומטרים שמגיעים עם ה-SF2 ולקדוח אותם לפנל הקדמיהזלמן לא יעמוד אפילו במאורר אחדMaximum Power : 7.0W per channelSF2 לוקח 8.4Wאם אתה הולך על משהו לך על ה-sunbeam הוא הרבה יותר רציני מה-vantechttp://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_158&products_id=1083בתאוריה הוא תומך ב-18W לכל ערוץ אבל לא מומלץ לך לחבר יותר ממאורר אחד לכל ערוץ
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים מחבר אבל מה הטעם פה...זה ישרף מהר מאוד?? זאת עובדה?הכסף לא מעניין העיקר האסטטיקה...
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים האנרמקס שלי עובד כרגע עם 2 ג'נרים + 1 עם אורות+SF2הוא מחזיק טוב...מה איתוהוא לא יחזיק 2 SF2?http://www.overclockercafe.com/Reviews/other_misc/Enermax_Fan_Controller/index.html
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים ה-sunbeam יחזיק מאורר אחד לכל ערוץ בלי בעיהאם תחבר אליו יותר מידי מאוררים הוא עלול יתחמם ובשלב מסויים להשרףאני ממליץ לך לא להתקרב בכלל ל-vantec יש איתם הרבה בעיות בהספקים גבוהים למרות שבתאוריה הם תומכים עד 20wהפתרון הכי טוב זה פשוט לקנות 2 בקרים כאלההאנרמקס גם לא בנוי להספקים גבוהים. אין עליו נתנים רשמיים של החברה על ההספק המקסימלי לכל הערוץ אבל לפי המבנה של המעגל ולפי זה שאין קירור על מייצבי המתח לא מומלץ לחבר אליו מאוררים חזקיםהוא אולי יחזיק סה"כ 2 מאוררי SF2 בכל היציאות אבל אין סיכוי שהוא יחזיק 2 מאוררי SF2 על אותה יציאהבכל מקרה מה שקורה זה שיכול להיות ששום דבר לא ישרף אבל המאוררים לא יתפקדו כמו שצריך או שלא תוכל להגיע איתם לשיא המהירות (כמו שהיה לך עם ההרדקנו 9)
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים מחבר כתוב באתר של סן בים:1、Power : 20 watt per channel2、Input voltage : DC 12V3、Output voltage: 0 ~ 12 V4、Output current: up to 1.67 A5、Dim: 148.5x 105x 42 mm6、Weight( Net) : 184בטוח והוכח מנסיון שזה לא יחזיק??חבל לי לקונת שתיים שזה יתפוס את המקום...בכלל זאת אני מחבר 3 צמדים ובודד...ולחבר כל אחד בניפרד זה סתם סיפור...
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים זה לא הוכח אבל זה לא מומלץגם כתוב באתר של vantec שהוא מחזיק 20W אבל המון אנשים שחיברו עליו Vantec Tornado שלוקח 9W (כמעט כמו ה-SF2) התלוננו שהוא פשוט לא עבד כמו שצריך או שפשוט נשרףאם אתה רוצה לקחת את הסיכון בהצלחה רק חבל שתקלה של המאוררים יביאו לנזק למחשב כזה יקר
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים מחבר עזוב אותי מנזק אלה רק מאווררי מארז...המאוורר של המעבד והספק לא קשורים...רק עוגמת נפש...ומה אם אני יקנה את הסאן בים ויחבר אליו אחד לכל אחד ויקנה הארקנו חדש שאני מילא רוצה בגלל החיישן... ולשם אני יחבר עוד 3?זאת אומרת 2 לאיפה שכתוב שאפר יענטו לפאן 2-3 ואחד אני יחבר לפאן 1... את זה שהכי לא חשוב... זה שלמעלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.