פורסם 2009 בדצמבר 3115 שנים יש לי דיסק קשיח שעכשיו גיליתי שיש בו פין קצת תקוע בפנים ועקום אני לא מצליח להוציא אותו . ניסיתי בנתיים עם 3 פינצטות ואף אחת לא עזרה..השאלה שלי זה אם יש דרך להוציא אותו ?ואם אי אפשר האם זה קריטי?האם הדיסק יכול לעבוד נורמלי גם אם אחד הפינים נדפק?תודה
פורסם 2009 בדצמבר 3115 שנים פין בחיבור ה-IDE?תמשיך לנסות עם פינצטה, עם סיכה או עם מברג קטן.. רק בעדינות.
פורסם 2009 בדצמבר 3115 שנים מחבר עכשיו גיליתי שיש גם בחיבור על הלוח אם פינים חסריםמקודם ראיתי שחסר בדיסק קשיח עצמו בדיסק קשיח הוא מופנם ובחיבור על הלוח כאילו לא נמצאים..אבל יש שם עוד חיבור כחול ולבן חוץ ממנו ..אפשר להשתמש בהם?(מצטער על הבורות)
פורסם 2009 בדצמבר 3115 שנים "בדיסק קשיח הוא מופנם" - מה זה אומר?אם אתה שואל "יש לי שני חיבורי IDE על הלוח. אחד מת. האם אפשר להשתמש בשני?" אז התשובה היא כן.
פורסם 2009 בדצמבר 3115 שנים מחבר חח מופנם לא נפתח לחבר'ה..כאילו הוא תקוע לכיוון הדיסק קשיח..וצריך להוציא אותו החוצהאני שואל אם החיבור הכחול והלבן בכלל מתאימים לזה כי אני לא יודע.הייתי בטוח שאחד מהם זה רק לכונן דיסקטים ואם אני לא מצליח להוציא אותו (מה שבנתיים קורה)הוא יכול לרוץ נורמלי גם אם הוא תקוע בפנים?או שזה בסיס לבעיות? כי אם אני לא טועה במחשב שהוא רץ בעבר הווינדווס היה עולה מאד לאט או שהיה נתקע בכניסה לווינדווסוכשראיתי את הפין ההרוס קישרתי את הבעיה לזה..(צודק ? )
פורסם 2009 בדצמבר 3115 שנים יתכן, צריך לדעת איזה פין זה בשביל לדעת על מה הוא אחראי. וגם אז אין תשובה ברורה, אבל רוב הסיכויים שהוא נחוץ.לגבי החיבורים בלוח.. החיבור לפלופי/דיסקטים/תקליטונים קטן יותר מזה של הדיסק הקשיח (IDE).
פורסם 2009 בדצמבר 3115 שנים מחבר זה בסדר אני מודע לנוב שבתוכיכבר יצא לי להרכיב דיסקים קשיחים בעבר בלי יותר מדי בעיותאבל תמיד אני חסר ביטחון בקטעים האלה ולא שולט בזה לגמרי..בכל מקרה זה מחשב בר מינן שאני מנסה לגרום לו לשמש לעבודה משרדית בבית הוא היה עם דפקט בעבר כמו שכתבתי לעיל (עולה לאט)אבל אני מאמין שאני יכול לסדר את זה (עבר הרבה זמן מהפעם האחרונה שניסיתי)
פורסם 2009 בדצמבר 3115 שנים מחבר מסתבר שבמחשב הזה חסר זיכרון יש לי רק סלוט אחד של 128 מגה וחסר את השני(מחשב נעל ממש)עכשיו יש לי דיסק קשיח מיותר שאני יודע שהוא פועל טוב בתור slave במחשב אחר..אני יכול לצרף אותו למחשב שלי ?שמעתי שבזכרונות למשל ככל שיש יותר סלוטים זה מכביד על המערכתבדיסקים קשיחים זה גם ככה?
פורסם 2010 בינואר 215 שנים קח בחשבון כי על רוב לוחות האם הישנים יחסית קיים צי'פ סט שאינו תומך ב 4GB זיכרון, וכן WIN XP בגירסת 32B אינו תומך בניהול זיכרון של 4GB כך שבסיכומו של ענין יהיה לך פיזית 4GB זיכרון אבל בפועל רק 3 פלוס קצת יזוהו ע"י המערכת, בקשר לשיפור בביצועים, הדעות חלוקות, כדאי לבדוק עם תוכנות בדיקה את המחשב המסוים שלך ולהחליט.בקשר לפין העקום גם אם תצליח לישר אותו (בעזרת פין נקבה בגודל מתאים), ולמשוך אותו החוצה (בעזרת שפיץ פלייר דקיק של שענים) עדיין כאשר תחבר את הכבל לדיסק קיים סיכוי שהפין הזה ידחף חזרה לאחור מכוון ואין כלום מאחור שיחזיק אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.