עבור לתוכן

שמעו אחים שלי אח שלי כמעט מרביץ לי עזזרו לי בבקשה

Featured Replies

פורסם

שמעו יש לי רשת בבית של שתי מחשבים ואי די אסס אל שמחוברים בהאב עכשיו הכל עובד חלק איזה חודשים כבר נראה לי ופתאום אתמול אח שלי שואל אותי למה אין אינטרנט אני הלך לבדוק חשבתי MIRC דפוק(אח שלי כל היום על זה)ואני רואה אין לא באמת אינטטרנט ואין לו קישרור למודם(נתתי פינג למודם ואלי) ואין לו רשת בכלל אני מסתכל על הכרטיס רשת וראוה הנורה באמת לא דלוקה וגם בהאב היא לו דלוקה והחור בהאב טוב כי הכנסתי את שלי לשם והנורה דלקה

עכשיו מה יכולה להיות הבעיה? זה חוט של 20 מטר ובדקנו לכל אורכו הוא לא חתוך והוא טוב מאוד מה יכולה להיות הבעיה ? ההאב לא נראה לי זה יכול להיות הכרטיס רשת שלו? או החוט כאילו מישהו עשה לנו את זה באופן פרטי את הצדדים של החוט אז?

פורסם

יכולת למצוא נושא יותר טוב להודעה אל תצפה שיכנסו אליה

פורסם

קח את הכרטיס רשת שלך שעובד ותרכיב אותו על המחשב של אחיך ותראה אם הבעיה נעלמת....אם כן כרטיס רשת דפוק אם לא כבל רשת דפוך...לך קנה חדש כולה 15 דולר!

פורסם
  • מחבר

קח את הכרטיס רשת שלך שעובד ותרכיב אותו על המחשב של אחיך ותראה אם הבעיה נעלמת....אם כן כרטיס רשת דפוק אם לא כבל רשת דפוך...לך קנה חדש כולה 15 דולר!

ממממ תודה אחי אני הולך לנסות

פורסם

נשמע כאילו אחד מכרטיסי הרשת דפוק.

פורסם

ואין לו רשת בכלל אני מסתכל על הכרטיס רשת וראוה הנורה באמת לא דלוקה וגם בהאב היא לו דלוקה והחור בהאב טוב כי הכנסתי את שלי לשם והנורה דלקה

אהם... איך ההאב? נהנה?

וקרה לי בדיוק אותו דבר, והבעיה היתה בכרטיס רשת.. תחליף.

פורסם
  • מחבר

חחחח לא הייתה בעיה אני לורח את הכרטיס רשת שלי אליו לבדוק אם החוט דפוק או הכרטיס רשת עושה ריסט למחשב כדי שהוא יזהה לבד את הכרטיס רשת שלי והכל הסתדר כאילו פתאום נדלקה הנורה :saint:

חבל פשוט אני צריך לעשות ריסט בריא מדי פעם (איפה הכפתור שוב?) :jump:

פורסם

פחחחחח אלקטרונקה מעצבנת עם תקלות נעלמות מעצבנות !!!!

פורסם

הבעיה הזו מוכרת ואם זה רילטק 8039 יש לי פתרון - תוריד מהאתר שלהם את ערכת הדרייברים ל OEM ואם יש לך ווינדוז ME, 2000 או איכס פי אז תריץ שם את ה setup. - זה יתקין דרייברי מערכת חדשים במקום הזבל ש windows update שם לך.

אח"כ הווינדוז יבקש את הדיסק להעתיק קבצי מערכת שיישום כתב במקום הקבצים שלו - תלחץ ביטול והתופעה תעבור.

:hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים