עבור לתוכן

מהן חברות הרמקולים המובילות??..

Featured Replies

פורסם

יש כל מיניי חברות כמו Divoom ואין לי מושג איך להתייחס אליהן...כלומר אם היא חברה טובה אז ניקח אותה בחשבון כמו את JBL..ועוד וותיקות וידועות...

בקיצר אילו חברות ממומלצות...??..

וחוות דעת על Divoom...

תודה מראש למגיבים :xyxthumbs: :xyxthumbs: :yelclap:

פורסם

מועבר לפורום "אודיו וקולנוע ביתי", הדיון הזה שייך לפורום הנ"ל.

נ.ב. רצוי שתציין תקציב ודרישות כי ישנם רמקולים ב-100 ש"ח ורמקולים ב-100,000 ש"ח.

פורסם

נ.ב. רצוי שתציין תקציב ודרישות כי ישנם רמקולים ב-100 ש"ח ורמקולים ב-100,000 ש"ח.

אתה לא אודיופיל אמיתי! ב-100,000 ש"ח אתה אולי מקבל רמקול בינוני מינוס, 100K זה בקושי התקציב לכבלים במערכת שמתיימרת להיות איכותית. אישית אני ממליץ רק על חברות כמו ווילסון-אודיו. אני אישית מעדיף לחבר את ה-MP3 שלי דרך מערכת הגברה של WAVAC לרמקולים ALEXANDRIA X-2 שלהם (עם כבלי אודיוקווסט אוורסט כמובן), אני אוהב את הבמה שהם נותנים. אתה ממש מרגיש את אבי ביטר אצלך בסלון משתין לתוך האגרטל שקנתה לך החותנת!

ברצינות, שוק האודיו הוא ללא גבולות, כמו שציין מעלי, המלצה על רמקולים חייבת להנתן במסגרת של תקציב, צרכים (סוג המוזיקה שאתה מרבה להאזין לה) ונפח ואופי חלל ההאזנה. בשוק יש עשרות, אם לא מאות חברות ולא ניתן לסקור את כולן, מה גם שלכל חברה דגמים שונים המיועדים לפלחי שוק נפרדים.

השאלה על כל מוצר חייבת להיות פרטנית, במיוחד שבשוק יש הרבה רמקולים עם שמות לכאורה מכובדים שהם לא יותר ממדבקה או (במקרה הטוב) רמקול מאוד בינוני בתמחור גרוע.

דיון על Divoom ורמקולים אחרים בקטגורית המחיר והצורה שלהם התנהל כאן לפני מספר ימים, אתה מוזמן לעלעל בהיסטורית הפורום.

פורסם

חברות מובילות, בעיקר בארץ למערכות רמקולים שולחניות שמתאימות למחשב הן Altec lasing, Logitech, Creative.

מפה זה כבר עניין של טעם. אני אוהב את האיכות של הרמקולים שיש ללוג'יטק בדרך כלל, אתה עשוי לאהוב אחרת.

בכלל, באופן כללי, לא יעזור לך לשמוע "מי החברה המובילה".

האוזניים שלך הן מה שיקבעו, כי רמקולים שזבל גמור באוזניי אחרים יכולים להשמע באוזנייך כמו משהו שלא שמעת הרבה זמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים