פורסם 2009 בדצמבר 3015 שנים שלום יש לי וינדוס 7.יש לי במחשב 2 חיבורים מקדימה אחד של מיקרופון ואחד של רמקולים.שניהם לא עובדים ואני חושב שהסיבה היא בגלל שהם לא מוגדרים.אז אני רוצה לדעת איך אני מגדיר אותםמישהו יודע?בברכה,גל
פורסם 2009 בדצמבר 3015 שנים בדקת קודם כל שהפאנל הקדמי בכלל מחובר?אם כן אז לפחות תגיד איזה לוח אם יש לך אם מדובר בכרטיס קול מובנה.
פורסם 2009 בדצמבר 3015 שנים לפי התצלום מסך פה יש לך שם "הגדרות" אז תראה במה אפשר לשחק.מעבר לזה איך בדקת שהפאנל הקדמי אכן מחובר?
פורסם 2009 בדצמבר 3015 שנים מחבר דבר ראשון מחקתי את התוכנה של הכרטיס קול בגלל שהיא הגבילה לי את הרמקולים.עכשיו כל ה 6 עובדים.דבר שני פתחתי את המחשב וראיתי שהוא לא מנותק אז אני סבור כי הוא מחובר...
פורסם 2009 בדצמבר 3015 שנים מחבר אני לא יודע אם זה היה לכרטיס קול עצמו, אבל כן ראיתי את הכבל מחובר ללוח אם.יש לציין שהיה כבל אחד שחיבר את כל העסק הזה (USB, מיקרופון, רמקולים וכו').
פורסם 2009 בדצמבר 3015 שנים מדובר בכבלים וחיבורים נפרדים לכן אני שואל. תשים לב שכל סוג של חיבור מתחבר לשקע אחר בלוח אם ויש שם על כל חיבור. מה שראתי יכול הליות בכלל החיבורי USB או הכפצורים של הpower/rest על הLEDים של הפאנל הקדמי. החיבור לפאנל הקמי בשביל אודיו אמור להיות מסומן על הלוח אם: אתה יכול להיעזר בחוברת של הלוח אם שלך כדי לוודא את זה.
פורסם 2009 בדצמבר 3015 שנים מחבר כמו שאמרתי זה היה מחובר...בין שתי חיבורי הPCI או מה שזה לא יהיה...והוצאתי וחיברתי שוב...ועדין זה לא עובד...מה לעשות עכשיו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.