עבור לתוכן

איך ניתן להתקין ווינדוס 7 על נטבוק ללא כונן תקליטורים?

Featured Replies

פורסם

היי,

ברשותי נטבוק של אזוס עם מערכת הפעלה של XP ללא כונן תקליטורים. קניתי ווינדוס 7 שהגיע על דיסק. האם ניתן להתקין אותו ללא שימוש בכונן תקליטורים נייד?

האם ניתן להתקין אותו בשימוש של הארדיסק נייד לדוגמא?

תודה

פורסם

מה בדיוק תעשה עם ההארד דיסק הנייד? אתה עדיין צריך לשים את התקליטור איפשהו!!

אם אתה מתכוון להתקין ווינדוס על ההארד דיסק הנייד ולהעביר את התוכן לנייד - זה תיאורטית אפשרי אבל זה יהיה הרבה יותר מסובך מאשר פשוט להשיג כונן נייד מאיפשהו.

באופן כללי, זה לא בעיה להעביר קבצים מקליטור למחשב נייד (שאין לו כונן), ע"י העברת הקבצים למחשב עם כונן ומשם דרך הרשת (או דרך כבל) למחשב הנייד.

מערכת הפעלה זה מקרה מיוחד שבו אתה לא יכול סתם "להעביר" את הקבצים, אתה ממש צריך להתחיל את המחשב בעזרת תקליטור האתחול.

לכן קורא דיסקים נייד זו האופציה הכי שפויה. אתה יכול אבל לגשת לכל מעבדה רצינית ויבקש שילוו לך אחד לכמה דקות, אני בטוח שהם יסכימו.

פורסם

ניתן להתקין את המערכת גם מDOK. זה הפתרון לכל הנטבוקים שבאים ללא כונן אופטי כבר מזמן.

פורסם

זה באמת עובד בכולם? האמת שאף פעם לא ניסיתי...

פורסם

או פשוט להשתמש ב ultraISO

תוכנה מצויינת שתטען את האימג' של וינדוס 7 (או כל מערכת הפעלה) על דיסק און קי ותהפוך אותו לבוטבל תוך כדי, בלי שום דוס או שורת פקודה...

ככה אני התקנתי וינדוס 7 בלי שום בעיה ואפילו טענתי לי "דיסק התקנה" על כרטיס זיכרון 4 ג'יגה למקרה שאצטרך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים