פורסם 2009 בדצמבר 3015 שנים מה התקציב המקסימלי? 2500-2700מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, משחקים (לא כבדים מדי כמו fifa או NBA live ) , אינטרנט מסך - מסך שלי הוא viewsonic vp930 רזולוציה אני חושב - 1.280X1.0243. האם יש צורך בציוד היקפי - אשמח לרמקולים נחמדים , אני שומע מוזיקה וסרטים מהמחשב.4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך כונן דיסקטים6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן לשניהם, וינדווס 7 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים- רחובות , ראשון לציוןאני אשמח שמשחקים טובים ירוצו עליו( אבל לא בהגזמה , לא המשחקים הכי כבדים), חשוב לי שפיפא ונבא ירוצו עליו גם בגרסאות של השנתיים הקרובות ( אם אפשר לבקש דבר כזה)ניתן לחרוג מהתקציב הנ"ל ב 300-400 שקל . תודה רבה רבה.
פורסם 2009 בדצמבר 3115 שנים מחבר שתי שאלות נוספות , האם ישנו הבדל מהותי בין מחשב מבוסס אינטל לבין מעבד של AMD?חבר שלי המליץ לי ללכת על מחשב פירמה, כזה שמגיע מוכן מהחברה, מכויל על ידם ובא עם אחריות ( אמנם יותר יקר), אשמח לקבל תשובה בעניין.ושוב תודה, הפורום הזה פשוט מעולה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.