עבור לתוכן

22+ לגרפיקה מתחת ל-1200, יש חלופה לדל?

Featured Replies

פורסם

מבקשים ממני המלצה למסך כפי שציינתי למעלה. השימוש גרפיקה חובבנית (עריכת אלבומי תמונות באינטרנט), וחשוב שהמסך יהיה מדויק יחסית מהמפעל כי הוא לא יכויל. האם יש חלופה זולה יותר ל-2209WA?

תודה

פורסם
  • מחבר

חברים, גם "אין" תהיה תשובה לגיטימית. אני מכיר היטב את הדל. :)

פורסם

מבחינת איכות תמונה, אין מסך איכותי יותר מה-2209WA.

האם זה אומר שאין מסך TN שיגיע מכויל יותר מהמפעל? לא.

האם זה אומר שהמשתמש המיועד ירגיש בהבדל בין ה-2209WA למסך TN שעולה 800 שקלים? לא. הכל תלוי במשתמש.

פורסם
  • מחבר

האם זה אומר שהמשתמש המיועד ירגיש בהבדל בין ה-2209WA למסך TN שעולה 800 שקלים? לא. הכל תלוי במשתמש.

זאת נקודה טובה. למשתמשת יש כרגע מסל 17 אינץ' דק של סמסונג, והיא אומרת שזה קטן לה מידי ושמפריע לה מאוד שהצבעים לא תואמים למציאות. עד הנקודה שדיברתי איתה, היא עבדה בכלל ברזולוציה 1024x768 -- מתחת לרזולוציה הטבעית -- אבל גם מעבר לרזולוציה הטבעית לא שיפר את תחושת שטח העבודה המצומצם, ומכאן המסקנה שלי שצריך 22 ומעלה (20 לא, בגלל קוטן הפיקסלים).

לגבי כיול, המשתמשת כרגע לא יודעת מהו מכייל ואין לה מישהו שיכייל לה את המסך הנוכחי או החדש. יכול להיות ש-TN מדויק יתאים פה. יש לך אולי המלצה קונקרקטית למסך 22/24?

אם אני אתעקש היא תקנה את הדל.

פורסם

השאלה האם מה שמפריע לה הוא שהצבעים לא תואמים למציאות, או שצבעים בנקודה מסוימת במסך נראים שונים מאשר בנקודה אחרת (זו בעיית זוויות הצפייה של מסכי TN, שחמורה יותר בדגמים ישנים ופחות בחדשים).

אין לי המלצה קונקרטית למשהו, כי מעבר ל-DELL, יש פשוט ים של דגמים עם פאנל TN שההבדלים ביניהם זניחים לחלוטין ברוב המקרים.

מה שכן, יש לבדוק האם שטח של 1680X1050 יספיק, או שמה באמת עדיף להשקיע ב-24" 1920X1200, אפילו שיהיה TN.

פורסם
  • מחבר

העליתי את העניין של זווית הצפייה, אבל התרשמתי שזה לא הפריע. לגבי השטח העבודה, באמת כדאי לבדוק. אולי אתן לה את הדל שלי לכמה ימים שתתרשם בעצמה. מה ההפרש היום בין 22 ל-24 כשמדובר על TN?

פורסם

יש כבר 24" בסביבות 1100 ופחות, אבל לרוב עם 1920X1080. אם רוצים 1920X1200, אפשר למצוא דגמים בסביבות ה-1200-1300 לדעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים