עבור לתוכן

בעיה אחרת בקשר לפרמוט

Featured Replies

פורסם

אז ככה:אני כרגע מנסה לפרמט את המחשב שלי עם הארד דיסק שלי.משום מה לפני זה הכנסתי את הדיסק בזמן שהווינדוס עובד :bash:,העתיק קבצים לתקייה מסויימת,ביצע ריסט. בזמן עליית המחשב אני נכנס להתקנה של וווינדוס עד כאן הכל עובד כשורה.אבל,ברגע שאני מנסה למחוק את המחיצה הקיימת © הוא לא נותן ורושם לי את ההודעה הזאת:

Setup is unable to perform the requested operation on the selected partition. This partition contains temporary setup files that are required to complete the installation.

To continue ,press ENTER

זו הדרך שאני מפרמט איתה תמיד ואף פעם לא נתקלתי בבעיה מהסוג הזה. אולי אפשר פשוט למחוק את הקבציים שהווינדוס שם להתקנה בזמן שפעלתי עם הדיסק?

שוב תודה מראש,בר

פורסם

למה אתה רוצה למחוק מחיצה אחרי שהועתקו קבצי ההתקנה?

אתה הרי אמור להמשיך את ההתקנה מבלי לבצע boot ל CD אחרי ההעתקה.

פורסם
  • מחבר

אחרי שהקבצים הועתקו המחשב מבצע ריסט באופן אוטומטי.אבל כשאני מגיע למסך של הBOOT הוא אומר לי שכבר קיימת מערכת הפעלה על המחיצה הזאת (מן הסתם) לכן,אני מעוניין לבצע מחיקה של כל המחיצה וליצור אותה מחדש,ריקה.

פורסם
  • מחבר

הדיסק של הווינדוס לא נמצא בכונן,מוגדר בכל מקרה שהמחשב יגש קודם לארד דיסק ורק לאחר מכן לדיסק (שוב,הוא בכלל לא בפנים).

בזמן הבוט מופיע למשך 2-3 שניות בחירת מע' הפעלה

Xp pro - אם אני בוחר בזו המחשב עולה כרגיל

xp pro setup זו ברירת המחדל לאחר שווינדוס העתיק קבצי התקנה.אני מתבקש להכניס את הדיסק של ווינדוס.אז קורה שוב,צריך לבחור היכן להתקין את הווינדוס לא יכול למחוק את המחיצה כמו שאמרתי מקודם אבל מצד שני להתקין מחדש גם לא יכול כי קיימת תקיייה בשם וינדוס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים