עבור לתוכן

לא מצליח להעביר תמונה בHDMI לTV דרך כרטיס של ATI

Featured Replies

פורסם

היום התחדשתי לי בLG 32 עם כניסות HDMI.

בכרטיס המסך במחשב שלי (שממנו העברתי תמונה עד היום באמצעות RCA לרסיבר של DENON) ישנה גם יציאת HDMI.

אצתי לי לרכוש כבל HDMI ל-HDMI (מוזהב ב-70ש"ח), חיברתי וכלום! נאדה! "אין אות", מתרברבת לה הLG שכותבת בעברית.

חיפשתי במספר פורומים ומספר רב של שרשורים, ולא הצלחתי למצוא את אופן החיבור הנכון ו/או ההגדרות שאני אמור להגדיר בCCC (מרכז השליטה של ATI במחשב).

למען הסר ספק, כרגע הרסיבר לא מחובר למחשב בכל הנוגע לוידאו, ולא יוצא ממנו כלום לTV החדשה.

אנא, עזרתכם, אני מתוסכל לגמרי!!!

פורסם

מה הדגם של הכרטיס?

האם ניסית לבדוק במדריך שקיבלת עם הכרטיס?

פורסם

ראשית.

תוודא שבטלוויזיה העברת לHDMI הנכון,אם יש לך מספר כניסות HDMI במסך אז תלחץ על הערוץ הנכון.

אח"כ תיגש ללוח בקרה של הכרטיס מסך ותבדוק שבכלל המסך מזוהה ואז תבחר בו כצג יחיד ותגדיר לו רזולוציה טבעית.

אל תגדיר רזולוציה מעב למה שהמסך יכול לעמוד בו.

פורסם
  • מחבר

א. הכרטיס שלי זה M2A-VA (נדמה לי על לוח של ASUS).

ב. אין לי כל תגובה מצד המחשב כשהכבל צחובר. הוא לא הראה לי קליטה שלו והוא כמובן גם לא זיהה את הTV (כאשר אני יודע שHDMI מציג עצמו על גבי המחשב ואף מראה לאיזו TV הוא מחובר).

ברור לי שמשהו שעשיתי אינו מושלם, רק שאין לי מושג מה הוא.

וכן, גם כיביתי והדלקתי לא אחת את המחשב (ועכשיו, דרך אגב, אני בכלל לא רואה את המחשב בTV, גם לא בRCA המעפן...) וכלום לא עוזר.

פורסם

הסתכלתי במדריך של הלוח M2A-VM (אני מניח שהוא די דומה), צריך לחבר איזשהו כבל בין כרטיס ה-HDMI ל-SPIDF וגם ל-YUV... :nixweiss: האם עשית זאת?

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי במדריך של הלוח M2A-VM (אני מניח שהוא די דומה), צריך לחבר איזשהו כבל בין כרטיס ה-HDMI ל-SPIDF וגם ל-YUV... :nixweiss: האם עשית זאת?

זה לא לגמרי נכון שצריך לחבר את כל מה שאמרת, אבל בגדול כן. ישנו כבל מחבר.

יחד עם זאת, הפתרון היה הרבה יותר "פשוט"- מסתבר שבBIOS עצמו נדרשתי לסמן ENABLE HDMI וזה הכל.

כל השאר כבר בוצע ע"י הכרטיס, כשהווינדוס עלה.

תודה לכל מי שהגיב בכל אופן.

פורסם

אם הבעיה הייתה קול אז SPDIF יכול להיות הפיתרון אבל זה לא העביר תמונה אז SPDIF זה לא הפתרון. חוצמזה לATI יש כרטיס קול פנימי כך שאין שום צורך בכבל SPDIF...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים