עבור לתוכן

החברה "הטובים" ( השחורים ) קובעים - הפלות מעכבות את הגאולה.

Featured Replies

פורסם

כבר נאמר בעמוד הראשון שיש מקרים בהן האישה חייבת להפיל [ שיש לה סכנה ] .

מי שרוצה להעמיק http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=914[br]פורסם בתאריך: 30.12.2009 בשעה 16:56:05

העיקר הרבנים מהכתבה חושבים שהעובר מתפתח במעיים

LOL

אולי בגלל זה הם נראים כמו חרא...

בלשון הקדומה של התורה המילה "מעיים" פירושה בטן.

לפי מילון אבן שושן, מעיים פירושם קרביים - שהם פנים הבטן.

אז מיהו הגוש חרא? :bash:

• תגובות 82
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

:smile1::lol:

רוני ... אתה חתיכת פוץ אהבל ... ברמות אלוהיות. ;D

חיכיתי לך שתצוץ מאיזה חור חשוך ואכן, סיפקת את המבוקש, ציטוטים " מהמקורות " בלי שום מחשבה עצמאית :facepalm:

במילון, תחת ההגדרה COPY PASTE צריכה להיות תמונה שלך .

מה אתה ושכמותך מבינים בזכויות האשה ומה שהיא צריכה לעבור ?!

( הלוואי, מן אללה ורוחות היקום שתקום מחר בתור אישה וכל מה שאתה הפלצת פה תצטרך לחיות בעצמך, לפחות כמה הריונות )

חבורת אהבלים שחורים עם מוח מרקיב ומעופש שקובעים זכויות וחובות לפי פרשנותם ודעתם. פפחחח.

בוא, תגיע אליי, אני כבר אסדר לך את קו המחשבה.

:hi:

פורסם
:screwy:אני קצת בשוק..האם ומתי עובר מוגדר יצור חי ועל מה ולמה מותר להרוג אותו זו סוגיא שיש לדון בה בכובד ראש.במקום זה הדיון נפתח בשלילה אוטומטית של אחד הצדדים בדיון כלא לגיטימי בלי הסברים,בגלל שמובא בטרמינולוגיה דתית(ז"א זה לא לגיטמי לדבר נגד הפלות,כי החלטנו שככה,וגם אם כן אסור לרב להזכיר את זה בדרשת השבת ולהגיד שזה מעכב את הגאולה כי זה יהיה מאוד דתי מצדו ואנחנו לא אוהבים קטעים דתיים)אח"כ בא מישהו ומנסה להגן על העמדה שלהם בצורה רצינית וזוכה למטחים של קללות בתגובה...ואחרי זה עוד יגידו לו שהוא פנאט. :kopfpatsch:
פורסם
צחוקים איתך, ברגע מעיפים את הטיעונים הנזולים שלך בתנועת יד קלה (וזה באמת קל), אתה מתחיל להתבכיין ולהגיד שכולם ליצניים, לך תעבוד על מישהו אחר.

רוני ... אתה חתיכת פוץ אהבל ... ברמות אלוהיות. Grin

חיכיתי לך שתצוץ מאיזה חור חשוך ואכן, סיפקת את המבוקש, ציטוטים " מהמקורות " בלי שום מחשבה עצמאית facepalm

במילון, תחת ההגדרה COPY PASTE צריכה להיות תמונה שלך .

מה אתה ושכמותך מבינים בזכויות האשה ומה שהיא צריכה לעבור ?!

( הלוואי, מן אללה ורוחות היקום שתקום מחר בתור אישה וכל מה שאתה הפלצת פה תצטרך לחיות בעצמך, לפחות כמה הריונות )

חבורת אהבלים שחורים עם מוח מרקיב ומעופש שקובעים זכויות וחובות לפי פרשנותם ודעתם. פפחחח.

בוא, תגיע אליי, אני כבר אסדר לך את קו המחשבה.

על ליצנות דיברנו?

almonime כמו שכבר אמרו לך, ההתלהמויות שלך לא מרשימות אף אחד. אתה סתם מוציא את עצמך עבריין מקלדת.

פורסם

הליצן היחיד פה זה אתה רוני, מעיים ורחם הם שני דברים שונים, אז אנטומיה זה לא הצד החזק.

אולי אלמוני מתלהם, אבל הוא אומר בדיוק מה שאני חושב, אין לכם דעה עצמאית,

כל הזמן ציטוטים בלי שום דעה אישית, פשוט 0 מחשבה.

אז לקרא אני יכול לבד תודה רוני זה לא מעניין אותי, מה שמעניין זה מה [glow=red,2,300]אתם[/glow] חושבים, אבל אתם לא (קונפליקט?).

קיצר אתה יכול לקרא לי איך שאתה רוצה, זה לא חדש שמי שלא חושב כמוך הוא לץ (וזה פה בפורום, מעניין איך אתה קורא לנו עם החבר'ה)...

פורסם

הליצן היחיד פה זה אתה רוני, מעיים ורחם הם שני דברים שונים, אז אנטומיה זה לא הצד החזק.

כשחז"ל אומרים מעיים הם מתכוונים לרחם. היום המשמעויות שונות, בזמנם לא.

פורסם

שטויות, בזמנם באמת לא ידעו שיש רחם, זה ההסבר, פשוט בורות זה הכל...

פורסם
  • מחבר

על ליצנות דיברנו?

almonime כמו שכבר אמרו לך, ההתלהמויות שלך לא מרשימות אף אחד. אתה סתם מוציא את עצמך עבריין מקלדת.

בואנה, לך מכאן, איזה מזל שאמרת לי שאני לא מרשים אף אחד, כבר התחלתי לחשוב שיש לי עדת מעריצים משלי בפורום ... :facepalm:

תודה שהעמדת אותי על טעותי.

אני אכן מתלהם ומשתלח וליצן ( אתה מוזמן להוסיף עוד, אני נרקומן של עלבונות וזונה בשקל )

אבל לפחות הדעה שלי היא שלי, מעצמי, ממחשבותי וניסיוני ולא מועתקת שוב ושוב ושוב מ ... " מקורות " שונים ומשונים

תחת רעיון האמת המוחלטת סטייל " תורה ניצחית ואמיתית " שרוני וחבורתו מזוהמים בו עד לשד העצם.

פורסם

לב0, גם אם הייתי מסכים איתך (ואני לא, בנוגע להפלות של צעירות) - מי אתה שתחליט? מי אני, הרב, או כל בנאדם אחר לצורך העניין שיחליט?

במילים אחרות, הסתמתך או אי הסתמתך בעניין ההצדקות לביצוע הפלה ממש לא רלוונטית כאן. השאלה היא האם אתה תומך בזה שרב יחליט למי מותר ולמי אסור להפיל...

חלילה, שכל אחת תחליט מה שבא לה ומן הסתם שהאמרה הספציפית המדוברת בפתיחת השירשור היא מגוחכת וחסרת שחר.

אבל מאידך, זה שהדברים יצאו בצורה מעוררת זעם לא אומר שאין היגיון בדברים ושיש להתעלם מהם לחלוטין,

יש לסנן את הטימטום ולהבין שאולי עדיף לשמור הפלות ל"מקרי חירום" בלבד.

ילדה בת 18 צריכה לעצור את החיים שלה כי עשתה שטות של רגע?

כן, היא צריכה לעצור את החיים שלה.

קוראים לזה להתמודד עם התוצאות של המעשים.

עשית משהו חסר אחריות? יש לכך השלכות בחלק מהמקרים, סורי, זאת המציאות.

הבורות היא דווקא לחשוב שאתה יכול לעשות מה שבזין שלך ולא לסבול אחרי זה.

וזה לא שהפלה זה טראומתי ומצלק, מזיק ופוגע במערכת הרבייה הנשית.

אז לא עדיף כבר להיות בהריון 9 חודשים ולמסור את התינוק לאימוץ?

וגם הסיבוכים האלה שאתה מדבר עליהם, בגילאים 18 אין כמעט סיכוי שזה ייקרה,

רוב הסיבוכים בלידה מתחילים אחרי גיל 30(אם בכלל).

העיקר לקרוא לאחרים בור... :facepalm:

פורסם

מריאים שחז"ל ידעו לפני 2000 שנה שהעובר רק ביום הארבעים כבר נקרא אדם שלם .

[ ועוד לפני כי את המשנה ידעו בעל- פה -לכן נקראת תורה שבעל -פה שמשה רבינו העביר אותה בעל -פה, ורק אחר-כך ניכתבה -שלא תישכח מעם ישראל אחרי כל הצרות שעשו להם]

ואפילו היום לא יודעים במדויק עם כל הטכנולוגיה שכתב פרופ' ליגר: ''מיום הארבעים בערך''

אך תורת ישראל שנים על גבי שנים מכריזה את היום המדויק - ארבעים .

גם הרמב"ם כתב על זה -

"כבר ביארנו שהולד באדם נגמר לארבעים יום והמפלת פחות מארבעים יום אינו ולד. [ רמב"ם הלכות בכורות פרק ד הלכה ה ]

ליצנות כוחה לדחות אפילו 100 הוכחות .

לכן לא יעזור שום דבר גם אם אלוקים היה נגלה אליהם הם עדיין היו מתרצים לעצמם כל מיני דברים.

פורסם

על ליצנות דיברנו?

מה ליצנות? אשמתי שהטיעונים שלו כ"כ נזולים?

עוד מעט גם תצפה ממני לנסות לעזור לו לחשוב לבד :xyxthumbs:

רוני, בורות כוחה לא לחשוב בכלל.

פורסם

רוני-

מי זה לעזאזל פרופ' ליגר, איפה בדיוק זה כתוב, ובאיזה הקשר?

ולא, אל תיתן לי קישור להידברות עוד פעם, 70% מהחומר באתר הזה מפוברק.

פורסם

דיברתי על הליצן almonime שתופס מעצמו סוג של גנגסטר.

פורסם

רוני-

מי זה לעזאזל פרופ' ליגר, איפה בדיוק זה כתוב, ובאיזה הקשר?

ולא, אל תיתן לי קישור להידברות עוד פעם, 70% מהחומר באתר הזה מפוברק.

פרופ' דיויד ליגר מהאוניברסיטה המרכזית של ווישיגטון,בספרו "המשחקים בחיים" עמ' 43 .

הספר הנחשב כאחד מהמתקדמים ביותר בתחום מחקר זה

פורסם
  • מחבר

היי, חסין, אני לא תופס מעצמי, אני סוג של גנגסטר, בדוק.

הנה שאלה שאתה ( במידה ואתה אחד מהשחורים או כל אדיוט אחר בסגנון ) לא תמצאו לה תשובה ותזיינו בשכל.

מתגלות לפניך שלוש ישויות בעלות עוצמה ויכולת בלתי נתפסת בו זמנית,

כל אחת מוכיחה לך בניסים וניפלאות שהיא בעצמה האלוהים הכל יכול,

כל מה שתפיל עליהן ( כל אחת לחוד וכולן יחד ) בתור בקשת הוכחה במרחב ובזמן הן מוכיחות מעבר לכל צל של ספק,

כל דבר שתרצה ועולה על דעתך !!!

מי מהן היא/הוא האלוהים שלך האחד והיחיד ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים