עבור לתוכן

החברה "הטובים" ( השחורים ) קובעים - הפלות מעכבות את הגאולה.

Featured Replies

• תגובות 82
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הייתי אומר לאנוס להם את הנשים ולהראות להם כמה כיף זה ילד שהם לא רוצים, אבל אני מתאר לעצמי שהנשים שלהם מספיק מסכנות.

פורסם

פעם היה נימאס לי לשמוע אותם, אחרי זה, היה נמאס לי להגיב להם, עכשיו נמאס לי מהם.... אני באמת לא יכול להסביר את כמות הבורות שצריך לצבור במשך הזמן כדי להגיע לרמה כזאת.... אנשים פאקינג משלמים להם!!! דת זה רע!!! דת זה זוהמה!!! דת זה עידוד בורות ואפליה!!! דייי!!!!!!!! אנחנו לא סובלים אותכם אבל עוזבים אותכם במנוחה, למה זה לא יכול להיות הדדי!?!?! סעמק!

עריכה: אני מתחיל להבין מאיפה הגיעה השואה...

פורסם

אל תכלילו! מדובר במיעוט, "קומץ"!

אפילו ררררווווונננננייייי יגיד לכם!

:bash::kopfpatsch::facepalm::screwy::lol:

פורסם

כמה בורות ושנאה ועוד לחשוב שזה מכספי משלם המיסים

פורסם

אותו קומץ כל הזמן, מעניין שאת המיעוט הזה שומעים ורואים הכי הרבה.

יש איזה סרט של ההוא שעשה את SUPER SIZE ME על בן לאדן וטרור, הבחור הגיע לארץ, רצה לראיין אנשים ברחוב בירושלים,

מילא אמרו לו לא, זכותם, אבל פתאום הגיעו מלא מלא דוסים שחורים וצועקים לו הסתלק וכל מיני דברים נחמדים אחרים, היה שם איזה דוס

שאשכרה בא לריב איתו מכות. מה שמצחיק אותי במיוחד זה שישראל היה המקום הכי מערבי שהוא ביקר בו (הוא היה בעירק, אפגניסטן, מצריים וערב הסעודית)

ודווקא פה הוא קיבל את היחס הכי שפל (הערבים כיבדו אותו ואפילו עשו לו הכנסת אורחים יפה).

אז זה הפרצוף של הדוסים בשבילי...

פורסם

argaman_bergman, אני יודע. אבל הבורות של מאמיני התורה גברה על יופי התורה. בתורה יש דברים מאוד יפים ונכונים אבל הרבה הרבה הרבה יותר דברים שאין לי מילים לתאר אותם ואם היו לי זה לא היה מכובד לכתוב אותם (וכן, ההודעה הקודמת שלי דווקא כן מכובדת מספיק). אז התורה לא מושלמת בלשון המעטה, אבל העיוות ש"לומדי" התורה עושים לה, זה הרבה מעבר ללא נסלח.

אז סבבה, לא "מת" על זה.... אבל למה הם דוחפים לנו את הדברים האלו!? מישהו מגרגר חרא בפה ויורק אותו עלינו בתקווה שיכנס גם לפה שלנו - זה התיאור שלי למצב המקומם הזה.

פורסם

אני לא תומך גדול של העדה החרדית (בלשון המעטה), אבל הפעם הגזמתם. נתחיל בזה שבכל העולם יש קבוצות מתנגדות להפלות מסיבות דתיות ומוסריות. נמשיך בזה שבארצות הברית ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות פאנטים נוצרים רוצחים רופאים שמבצעים הפלות, מפוצצים מרפאות, שולחים מכתבי איומים, מכים רופאים והרשימה ממשיכה. בתקופת בוש ניסו לאסור הפלות בארצות הברית ולמיטב ידעתי עדיין מנסים.

פורסם

וואו. אתה בדרר"כ כלכך מטומטם?

פורסם

על זה הייתי מביא לך כזה באן, ומנסה לגרום שלא תחזור לפורום על זה

ואתה עוד מדבר על הבורות שלהם בעזרת הבורות שלך

פורסם

אני לא תומך גדול של העדה החרדית (בלשון המעטה), אבל הפעם הגזמתם. נתחיל בזה שבכל העולם יש קבוצות מתנגדות להפלות מסיבות דתיות ומוסריות. נמשיך בזה שבארצות הברית ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות פאנטים נוצרים רוצחים רופאים שמבצעים הפלות, מפוצצים מרפאות, שולחים מכתבי איומים, מכים רופאים והרשימה ממשיכה. בתקופת בוש ניסו לאסור הפלות בארצות הברית ולמיטב ידעתי עדיין מנסים.

זה לא העדה החרדית [שוב מגזר].

בעניין הפלות זה שייך לכולם ,יש בזה איסור - שנחשב רצח.

[בדרך כלל 40 יום אחר יצירת הוולד ,גם לפי הרפואה 40 41 יום הגוף נעשה שלם]

כמובן שיש מצבים שאפשר להפיל [ אפילו חיוב להפיל ] - הכל תלוי מהו המצב.

גם בחברה חילונית תמצא את אותם מתנגדים לזה - באופן מוסרי וחברתי, כמו שציינת.

פורסם

וואו. אתה בדרר"כ כלכך מטומטם?

לפעמים יותר.... תלוי בתאריך

אתם לא צריכים לייחס לשורה הזאת הרבה חשיבות... אני לא אמרתי אותה בחשיבה אמיתי ועמוקה... אם לומר את האמת לא יחסתי אליה יותר מעשר שניות מחשבה בראש. אז כן, נפלט לי, ואם מישהו אחר היה כותב גם כן דבר כזה, אני לא הייתי לוקח אותו ברצינות וכמובן שלא הייתי כותב הודעות נחרצות כמו שלכם. אפשר להבין מהתגובה שלי שרגוע לא הייתי... אז תפעילו קצת דמיון

פורסם

זה לא העדה החרדית [שוב מגזר].

בעניין הפלות זה שייך לכולם ,יש בזה איסור - שנחשב רצח.

[בדרך כלל 40 יום אחר יצירת הוולד ,גם לפי הרפואה 40 41 יום הגוף נעשה שלם]

כמובן שיש מצבים שאפשר להפיל [ אפילו חיוב להפיל ] - הכל תלוי מהו המצב.

גם בחברה חילונית תמצא את אותם מתנגדים לזה - באופן מוסרי וחברתי, כמו שציינת.

מספיק לכתוב שטויות

העובר נראה ככה אחרי 6 שבועות (40 יום): http://www.babycentre.co.uk/pregnancy/fetaldevelopment/06weeks/

לא בדיוק "שלם"... עריכה: שים לב, לפי מה שכתוב באתר, התינוק בגודל של עדש (כן, עדש). זה נראה לך שלם?

במדינת ניו יורק אגב, לגרום לאישה להפיל נחשב רצח רק לאחר כ-24 שבועות

אחרי 24 שבועות אגב, יש לעובר כ-50% סיכוי לשרוד אם הוא יוולד, וזה בדר"כ השלב שממנו העובר נחשב ל"בן אדם".

עם כל הכבוד שאין לי לרבנים האלה, בוא נראה אותם סוחבים תינוק בבטן במשך 9 חודשים כשהם לא רוצים אותו.

מבחינתי, לכל אדם באשר הוא אדם יש זכות על הגוף שלו, ולכן ההחלטה היא של האישה שבהריון, ושלה בלבד.

אף אחד לא רשאי להגיד לה שהיא חייבת ללדת, כי זה לא הגוף של אף אחד חוץ ממנה.

מה יהיה הדבר הבא? אסור לאונן כי זה גורם לרצח של אלפי (או יותר) עוברים בפוטנציה?

פורסם

אבל עדיין אתה נופל על חרדים כאשר כל הדתות בעולם רואות בהפלה רצח לכל דבר ואפילו עשרות מיליוני חילונים (בארצות הברית, למשל) מתנגדים להפלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים