עבור לתוכן

בעיה בכרטיס רשת אלחוטי...limited connectivity

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אזז ככה...אין לי ראוטר במחשב אבל יש לי כרטיס רשת אלחוטי עם אנטנה שבדרך ככל אני מפעיל דרך התוכנה שבא עם הכרטיס AP כדי שהנייד ימצא את הרשת האלחוטית שלי...(כמובן שהנייד במקרה הזה תלוי במחשב הראשי שלי).

היום חיברתי כבל רשת מוצלב בין מחשב ראשי למחשב נייד כדי לשתף בניהם קבצים...הצלחתי...אבל אני רוצה שהנייד שלי ימשיך להתחבר אלחוטית...

אבל משום מה הוא כשאני במחשב הראשי מפעיל את AP ונותן לו את החיבור החייגן (כדי שיהיה אניטרנט) הוא כל הזמן מחזיר לי הודעה LIMITED CONNECTIVITY ואני לא מסוגל לגלוש בנייד...

הכרטיס הרשת האלחוטי שלי הוא של EDIMAX EW-7128G

לשני המחשבים שמחוברים בכבל רשת מוצלב יש איפי שונה 192.168.01 ולשני 192.168.0.2

הבעיה היא רק האלחוטי שנותן לי את ההודעה הזאת...(אין לי שום סיסמה ושום הגנה לרשת אלחוטי)

תודה לעוזרים

פורסם

- אם אתה מנתק את החיבור המוצלב שיצרת, החיבור האלחוטי עובד כרגיל ?

- בשביל מה לך גם להיות מחובר במוצלב וגם מחובר לראוטר ? אין לך בראוטר 4 יציאות שאליהן אתה יכול לחבר את שני המחשבים וליצור רשת ?

- מה דגם הראוטר ?

- לאף אחד אין "ראוטר במחשב" אז אם תוכל לפרט על זה...

פורסם

עם מדובר על חיבור של ad-hoc אז על איזה חייגן אתה מדבר פה?

הנוסף לזה אם המחשבים כבר מחוברים בכבל מוצלב אז תעשה ICS על החיבור הזה.

פורסם
  • מחבר

- אם אתה מנתק את החיבור המוצלב שיצרת, החיבור האלחוטי עובד כרגיל ?

פגעתה בול!!!

אם אני מנתק את החיבור המוצלב בניהם הנייד שלי מסוגל לגלוש...ברגע שאני מחבר בחזרה לנייד את הכבל המוצלב אוטומתית הנייד אינו מסוגל לגלוש(למרות שמראה סיגנל מלא)

אולי אני טועה וזה בלתי אפשרי המצב שאני רוצה שיהיה?

יש לך תשובה אלכס?

נ.ב

אין לי ראוטר

פורסם
  • מחבר

כמו שיבגני הציע, נסה להפעיל ICS:

http://www.petri.co.il/configuring_ics_on_windows_xp.htm

הבנתי..אבל הקטע שאני כבר עושה ICS עם הכרטיס הרשת האלחוטי דרך התוכנה של EDIMAX(כדי שאני יוכל לעשות AP שהנייד יתחבר אליו)....עכשיו גם לעשות דרך XP ?

הם לא יתנגשו אחד בשני?

פורסם

ברגע שאתה עושה אחד אתה מבטל את השני.

מה שקורה שהdefault gateway של הנייד שהוא החיבור ethernte שבו חיברת עם הכבל המוצלה לכן הוא גם לא מצליח להגיע לשום מקום מחוץ לרשת הזאת.

פורסם
  • מחבר

אןקי עשיתי ICS בין שני המחשבים שמחוברים במוצלב..הכל עובד מעולה...רק שאלה אחת קטנה..

שמתי לב כאשר אני שם את הנייד במצב SLEEP ואחרי זה "מעיר" אותו אז אחרי כמה שניות הוא אומר לי שהחיבור שאליו מחובר במוצלב הוא LIMITED CONNECTIVITY...

זה תקין?

פורסם

בטח, הוא מנסה שוב לחדש את התקשורת אחרי שהכל "נרדם".

פורסם

אןקי עשיתי ICS בין שני המחשבים שמחוברים במוצלב..הכל עובד מעולה...רק שאלה אחת קטנה..

שמתי לב כאשר אני שם את הנייד במצב SLEEP ואחרי זה "מעיר" אותו אז אחרי כמה שניות הוא אומר לי שהחיבור שאליו מחובר במוצלב הוא LIMITED CONNECTIVITY...

זה תקין?

בהנחה שהכל עובד אחרי זה

פורסם
  • מחבר

בהנחה שהכל עובד אחרי זה

לא לא תקין אחרי זה...עד שאני לא עושה ריסטרט לאחד המחשבים...מוזר

פורסם

פשוט תעשה REPAIR על החיבור רשת LAN ב NETWORK CONNECTIONS

start>run>ncpa.cpl

ncpa=network connections panel

פורסם
  • מחבר

פשוט תעשה REPAIR על החיבור רשת LAN ב NETWORK CONNECTIONS

start>run>ncpa.cpl

ncpa=network connections panel

ניסיתי לעשות REPAIR בנייד אבל שוב ושוב מראה לי limited connection עד שאני לא עושה למחשב הראשי repair

פורסם

מה שאתה צריך לעשות זה פשוט, הוא הולך לפי החיבור האחרון שנוצר.

תחבר ראשית את הכבל ואז תבטל את הכרטיס רשת האלחוטי, אחרי זה תחזיר אותו למצב פועל ואז אתה תוכל לגלוש ככה פשוט המערכת הפעלה עובדת לפי האחרון שחובר, ואני אומר זאת כי ככה אני גם הצלחתי שלשלום להפעיל אלחוטי שגם מחובר ברשת בייתית ללא אינטרנט.

פורסם
  • מחבר

בקיצור כדי להקל עלי אני זקוק לראוטר :bash:

שאלה

הראוטר שהוט נותנים שווה משהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים