עבור לתוכן

לא מצליח לפרמט.

Featured Replies

פורסם

אז ככה:

חבר שלי הביא לי את הארד דיסק שלו WD 320GB 16Mb ואמר שהווינדוס לא עולה. כשחיברתי את הכונן למחשב שלי עבד כמו שצריך,גיביתי את כל מה שהוא רצה - עד כאן הכל טוב.חיברתי לאחר מכן את הכונן שלו כראשי עם דיסק אקס פי בכונן דיוידי,הווינדוס עולה כרגיל וקורס (זו הבעיה העיקרית) אבל כשאני מחבר את הכונן שלי כראשי מתחיל תהליך פרמוט רגיל. הכונן מן הסתם עובד כי יש גישה למידע שעליו

השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות בשביל לפרמט את הכונן הזה?

עשיתי Chkdsk /R וגם /F לכונן כשהמחשב עולה (ריסט וכל פעם אחד אחר) וגם SFC

תודה,בר

פורסם

אל תבצע את ההתקנה של מערכת ההפעלה (אם לזה אתה קורא פורמט) על החומרה שלך אלא שלו.

פורסם
  • מחבר

ואם אחבר את הארד דיסק שלו למחשב שלו תתאפשר התקנה מחדש של ווינדוס מן הסתם עם מחיקה של כל המידע הקיים?

פורסם

רק אם אתה בוחר למחוק את המידע.

אם כל מה שאתה רוצה זה להתקין מערכת הפעלה מחדש בצורה הנקייה תגבה את כל מה שצריך ותתקין אצלו במחשב.

פורסם
  • מחבר

באסה,מה שאתה אומר זה שאוכל לבצע את הפירמוט רק במחשב שלו ספציפי?.התכנון היה לשים את שלו כראשי לפרמט,להתקין מערכת הפעלה מחדש,להוציא את הגיבוי מהדיסקים שלי,לגבות את שלי על הכונן שלו ואז לפרמט את הארד דיסק שלי על המחשב שלי ולוהוציא את הגיבוי ממנו.

אפשרי מבלי להחליף מחשב אחרי כל שתי פעולות?

פורסם

למה כל הסיבוך הזה במקום פשוט להתקין את מערכת ההפעלה עם המחשב שלו וזהו?

פורסם
  • מחבר

יש כמה סיבות: אני גם רוצה לפרמט ובונה על הדיסק שלו בתור גיבוי,נסיעות וגם פחות התעסקות עם חיבור וניתוק של הדיסקים בגלל העברה של הגיבוי ממחשב למחשב.

מצאתי דרך אחרת,שאני צריך לפרמט את שלי קודם ופה אני נתקל בבעיה אחרת:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445521.0

תודה על העזרה פה,אפשר לנעול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים