עבור לתוכן

עזרה

Featured Replies

פורסם

מקודם מחקו את ההודעה לא יודע למה

היי אני חדש פה וקוראים לי שלום, אני בן 18 ואני ממש אלוף במחשבים!

יש לי WINXP שקניתי מהטכנאי ב 450 שקל במקום ב900 כי הטכנאי הוא חבר שלנו והוא עושה לנו הכל זול

והוא אמר שזה ממש יקר ואני מאמין לו

עכשיו משהו מוזר........... על הדיסק כתוב office depot ובשורות WINXP בכתב של תוש........

אני לא מבין למה מייקרוסופט עושה ככה... טוב יש לי בעיה אחרת..............

כל הזמן התפר יט התחלה ננעלת למרות שאני משאיר אותה פתוח נו אתם יודעים שאני עושה נעל תפריט התחלה שזה למטה

וזה כל הזמן ננעל למרות שאני עושה שזה ישאר פתוח............הטכנאי אמר שהוא יודע איך לתקן את זה

והוא אמר שזה עולה 150 שקל והוא תיקן לי ושילמתי לו אבל אחר כך זה חזר.................הוא אמר לי שזה כבר בעיה בריג'יסתי משהו כזה

אני לא יודע והוא אמר שזה ממש בעיה חמורה במחשב עצמו וזה יעלה משהו כמו 300 שקל.........אני סומך עליו ואני יודע שהוא צודק

והוא אמר שהוא צריך להחליף חלקיםם....אבל עכשיו הוא באילת .. אז אמרו לי שאני יכול לשאול בפורום איך אפשר לסדר..

אני יודע שתגידו לי שהוא טכנאי טוב ואמין וזה שווה 300 שקל אבל הוא רישש אותי ...קניתי ממנו הרבה דברים.

היה לי 64 SDRAM וקניתי עוד 64 SDRAM וזה ממש לא יקר רק 500 שקל !!!

וגם קניתי voodoo 3 או 2 אני לא יודע מה יש לי זה כרטיס מאוד חדש..ככה הוא אמר לי ואני מאמין לו ... אני חושב שזה עלה לי 800 שקל

כי זה כרטיס מסך כמעט הכי טוב....עבדתי כל הקיץ בשבל לשדרג את המחשב ואני לא רוצה עוד בעיות אז בבקשה מישהו יכול לתת לי פה טיפים

מה לקנות ?יש לי מחשב ::

פנטיום 3 1000 מגה גרץ

VOODOO 3 או 2

128 SDRAM

יש לי מסך 15 אינץ' טוב מאוד של פאקרד בל הוא מכר לי ב 550 שקל אחד משומש אבל טוב

אז מה יש לי לשפר ואיזה טיפים אתם נותנים לי?

עוד משהוווווו.... בפורומים אחרים אני חושב IGAMES או VGAMES לא זוכר אז הם ממש צחקו עליי וקיללו אני לא יודע למה אני בסך

הכול ביקשתי עזרה..

תודה רבה

פורסם

אתה רציני ? או שבא לך לסתלבט עלינו חופשי? ואם אתה רציני אז אתה ממש לא מבין במחשבים כמו שאתה חושב. מצטער אבל האמת כואבת.

פורסם
  • מחבר

אתה רציני ? או שבא לך לסתלבט עלינו חופשי? ואם אתה רציני אז אתה ממש לא מבין במחשבים כמו שאתה חושב. מצטער אבל האמת כואבת.

נמאס לי למה כולם חושבים אני צוחק אני צריך פה עזרה

פורסם

נשבר הז*ן משטויות

אני מציע באן ::)

פורסם

פשוט יש לי תחושה שאתה מנסה לצחוק עלינו קצת.

פורסם

אני אתייחס אלייך בתור "כבדהו וחשדהו" לעת עתה, ולכן אני בכלל מגיב על ההודעה שלך.

בתור התחלה, אם אתה רוצה להמשיך את הדיון הזה - תקרא את חוקי הפורום שנמצאים בראש כל פורום (סטיקי).

אחרי שתפנים מה שכתוב שם (ותקרא טוב) - אתה מזומן לפנות אלי כדי לתקן את ההודעה שלך בהתאם.

שנה טובה וחג שמח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים