עבור לתוכן

צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של 2700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אישתי רוצה מחשב נייד וזה לא משאיר לי ברירה...

השימוש העיקרי יהיה לגלישה באינטרנט. פה ושם סרטים (לא HD) , קריאה, צפיה בתמונות, משחקים לא כבדים.

לפי מיטב הבנתי כל מחשב נייד היום יכול לספק צרכים אלו. האם זה נכון?

מה שחשוב זה גודל מסך של 14-15 אינץ', ושירות של הספק.

חיי סוללה אינם חשובים, אבל שלא יהיה פחות משעתיים.

המשקל כן חשוב, 3 קילוגרם גג ועדיף כמה שפחות.

יש הרבה דגמים של HP, COMPAQ, LENOVO, DELL, ACER, FIJITSU שהינם בתקציב שלי ואני לא יודע אם ההבדלים בינהם משמעותיים לשימושים שלי או לא.

איזה מעבד עדיף? האם T4200 הוא המועדף בדגמים הזולים? או לקחת T3400 או סלרון?

האם 2GB זכרון יספיק ?

האם יש חשיבות למאיץ הגרפי מעבר למאיץ המובנה? או שמאיץ גרפי לא יקר ישפר משמעותית את הצפיה בסרטי DIVX?

עוד פרטים קטנים שחשוב לשים לב?

יש לי בבית WINDOWS XP שאני מתכנן להתקין גם בנייד. Vאם כל מחשב יסחוב את זה יחד אם האנטיוירוס, כמה דפים פתוחים בבראוזר, אולי גם אימיול ברקע וכו' ?

תודה לכל העוזרים.

אה, ודבר חשוב - אני מוכן להוסיף עוד 100-200 שקל אם ניתן להשיג מחשב לפי הצרכים הללו בצבע ורוד או אדום.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה.

כתוב בלינק ששלחת שניתן להרחיב את האחריות ל 3 שנים ב 100 ש"ח. זה נכון לכל הניידים של דל?

מה דעתך על זה

http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=1695

יש לו מעבד עם קאש של 2M והיתר נראה לי דומה.

מה דעתך על מחשבים של לנובו או פוז'יטסו (שנתיים אחריות) בעלי מפרט דומה לזה של מחשבי דל אבל זולים בכ 300 ש"ח?

פורסם

כתוב בלינק ששלחת שניתן להרחיב את האחריות ל 3 שנים ב 100 ש"ח. זה נכון לכל הניידים של דל?

לא, זה תלוי בדגם. חלקם באים מראש עם 3 (או 5) שנים. חלקם עם שנה ואפשרות להרחבה, וגם עלות ההרחבה יכולה להשתנות בהתאם לדגם ולהחלטת החנות.

יש לו מעבד עם קאש של 2M והיתר נראה לי דומה.

המעבד שלו יותר איטי. המסך מאט, ואילו ב-Inspiron הוא מבריק, מה שרלוונטי אם יש לך העדפות בעניין.

מה דעתך על מחשבים של לנובו או פוז'יטסו (שנתיים אחריות) בעלי מפרט דומה לזה של מחשבי דל אבל זולים בכ 300 ש"ח?

מבחינתי - כולם די אותו דבר. המלצתי לך ספציפית על ה-Inspiron רק כי אמרת שיש לך העדפות לצבע אדום.

פורסם
  • מחבר

מבחינת אישתי צבע אדום אינו הכרחי, זאת רק העדפה. היא מוכנה לקבל גם שחור.

אני רוצה לשאול אותך על מסכים של הניידים של מותגים שונים. אני כרגע מסתכל על המחשבים הבאים, כל אחד בכמה קופיגורציות:

DELL VOSTRO A860

DELL INSPIRON 1545

LENOVO G550 2958

FUJITSU AMILO LI3710

FUJITSU ESPRIMO V6555

HP PRESARIO CQ61-220EJ

חלק מהחנויות מוכרות DELL עם מסך TRUELIFE ו WLED, וחלק לא - האם זה אותו באותו דגם של נייד, או שהם יכולים להגיע עם מסכים שונים? האם זה חשוב לשימושים שלי?

ועוד שאלה - אני מתכוון לחבר מדי פעם דונגל של DVB-T. האם צריך מחשב חזק יותר בשביל זה?

פורסם

אני לא יכול לומר לך שום דבר ספציפי על המסכים של כל אלה שפירטת, כי לא ראיתי אותם.

Truelife הוא שם המותג של DELL למסכים מבריקים.

WLED (קיצור של White LED) - פירושו מסך שהתאורה האחורית שלו מורכבת מנורות LED במקום נורות הפלורסנט הרגילות (CCFL)

יש דגמים של DELL שבהם יש תת-דגמים עם מסך מאט וכאלה עם מסך מבריק, או דגמים עם CCFL לצד דגמים עם LED.

בשביל לחבר דונגל לא צריך מחשב חזק. השאלה היא מה אתה עושה עם הדונגל.

פורסם
  • מחבר

ראיתי את DELL UNSPIRON 6400 של חבר. המסך שלו מצוין. בחיפוש בגוגל המסך מוגדר כ "15.4" Ultrasharp WSXGA+ display with TrueLife"

האם זה אותו מסך כמו ב 1545 מלבד הגודל?

הרזולוציה שלו היא 1200X800 לעומת 1366X768 ב 1545, זה אומר שאני אמור לראות עוד יותר טוב?

עם הדונגל אני מתכוון לראות את ערוצי ישראל ב BLAZETV או ב VLC. שום דבר אחר מעבר לשימוש המיועד.

האם יש מחשב נייד בתחום המחירים שלי עם יציאת HDMI? בחפירה בזאפ לא מצאתי.

פורסם

ל-CQ61 יש יציאת HDMI. ל-G550 גם יש, אבל רק בחלק מהדגמים (אלה עם כרטיס מסך NVIDIA), שלרוב חורגים מהתקציב.

פורסם
  • מחבר

לגבי האחריות של דל

לא, זה תלוי בדגם. חלקם באים מראש עם 3 (או 5) שנים. חלקם עם שנה ואפשרות להרחבה, וגם עלות ההרחבה יכולה להשתנות בהתאם לדגם ולהחלטת החנות.

לפי הכתבה הזאת http://www.notebookclub.co.il/page-dell-hp-desktop-replacement.htm

"מחשבי Dell, באשר הם, מגיעים עם שלוש שנות אחריות מלאה"

האם ניתן להשיג מזה שאם האחריות היא פחות מ 3 שנים, זה בהכרח לא של דל ישראל? או שהחנות מתכוונת להגיד שהיא נותנת 3 שנים אחריות על כל המחשבים של דל?

אני קצת מבובלבל כי ברוב האתרים לא מציינים מי נותן את האריות והאם היא מלאה או לא, האם ניתן להרחיב וכו'.

פורסם

אני קצת מבובלבל כי ברוב האתרים לא מציינים מי נותן את האריות והאם היא מלאה או לא, האם ניתן להרחיב וכו'.

בשביל זה יש לכל חנות טלפון/EMAIL ואפשר לשאול אותם את כל השאלות.

פורסם
  • מחבר

נראה לי אני הולך על DELL INSPIRON 1545.

האם הוא מסוגל להריץ XP?

ישנם מחשבים דומים לו שבפרוש כתוב שהם לא יכולים. מה בדיוק ההבדל ברכיבים בין המחשבים שמסוגלים או לא מסוגלים להריץ XP?

פורסם

אין מחשב שלא מסוגל להריץ XP. המגבלה היא דרייברים לרכיבים מסוימים של המחשב שיכולים להיות לא זמינים למערכת הפעלה מסוימת.

לרכיבי הליבה (לוח אם, צ'יפסט, כרטיס מסך), דיסק קשיח, צורב, כרטיסי רשת תמיד יהיו דרייברים כי הם בשליטת יצרניות החומרה או ישירות בשליטת מיקרוסופט. לרכיבים יותר ספציפיים כמו מצלמות, קוראי כרטיסים, והתקנים ייחודיים אחרים - לפעמים תהיה בעיה למצוא דרייבריםץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים