עבור לתוכן

מבקש המלצה למאוורר מומלץ למעבד E5200

Featured Replies

פורסם

במחשב שקניתי לפני כחצי שנה בערך הותקן מאוורר של אינטל (מהירות של כ- 3000 סיבובים לדקה) - המעבד הוא E5200.

המאוורר בעייתי, המהירות שלו קטנה עם הזמן עד שהוא כמעט מפסיק לעבוד ואז אני מנקה אותו ושם גריז והוא חוזר לעבוד.

אפשר להמשיך לעבוד איתו אבל זה קצת מעצבן.

חוץ מזה - הוא לא שקט - שומעים את רעש האויר כשהוא עובד "בסדר" , אבל לפעמים הוא גם מרעיש רעש של טירטור בד"כ מיד לאחר ההדלקה ואז הוא לאחר 10 דקות מסתדר יחסית (כנראה עד שהגריז מתחמם בגלל הסיבוב).

אני חושב שמספיקה מהירות של 1500 סיבובים לדקה והמאוורר ששמו הוא לא המאוורר הנכון (ביקשתי מעבד box ).

אני רוצה שהמאוורר ישתמש באפשרות של pwm - שליטה במהירות לפי טמפרטורה.

למרות שאין בעיית תקציב - אני לא רוצה להוציא הרבה כסף - ואני אסתפק במאוורר איכותי מספיק שגם לא יהיה יקר.

והייתי רוצה שהוא יהיה שקט במיוחד (המארז שלי הוא אנטק דגם nsk6580 ).

ראיתי את המאוורר הבא שרשום בלינק למטה - האם יש המלצה לגביו ואם לא איזה מאווררים אחרים מומלצים?

- המחיר הוא 71 ש"ח - http://www.skypc.co.il/pl_product~21462~18~0.htm

נראה לי שרצוי שהמאוורר ישב בצורה שיעמוד מול השרוול של המארז שנמצא מול המעבד (ראיתי שיש מאווררים כאלה שעומדים אחרת אז לא הבנתי איך זה מסתדר עם השרוול של המארז?)- או שזה לא משנה?

ודבר אחרון - האם ארצה להתקין אותו בעצמי - האם זה מסובך או דבר פשוט?

תודה

פורסם

הAC יספיק בהחלט..ואת התעלה של המאוורר תוריד..היא גורעת יותר מלהוסיף..

פורסם
  • מחבר

אתה ממליץ על הדגם שציינתי או דגם אחר ?

מבחינת ההתקנה - האם זה 4 פינים שמתלבשים בצורה סטנדרטית (כלומר זה צריך להתאים לחורים שיש לי בלוח האם?) ?

והאם צריך לקנות גם משחה טרמית או שזה בא עם זה?

מה שחשוב לי שזה יעבוד בלי בעיות למשך הרבה זמן , שיהיה שקט ושניתן להרכיב אותו בפשטות עם 4 הפינים כמו שקיים בדגם הנוכחי שיש במחשב.

פורסם

כל הדגמים של הALPINE יתאימו ויספיקו..זה בחריה שלך..ההבל ביניהם מזערי..

הקירור מגיע עם משחה טרמית מרוחה כבר...וההתקנה פשוטה..בדומה לקירור סטוק..לחיצה לעבר הלוח אם..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה (ל- taotao )

:xyxthumbs:

פורסם

מצטרף להמצלמה על ALPINE :xyxthumbs:

אני בעצמי משתמש בקרור הזה, והוא מתמודד עם OC קל ללא שום בעיה, ונורא שקט בנוסף לכך.

פורסם

יש לי את המעבד הנ"ל ויושב עליו FREEZER 7 PRO...אני נורא מבסוט..

ביצעתי OC ל3.8750 GHZ והטמפ' לא עוברות את ה65, למרות שעכשיו חורף..זה מצויין..

ממליץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים