פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים יש לי כרטיס ATI 9000 AIW וחיברתי אותו למכשיר וידאו באותה דרך שאני מחבר לטלוויזיה לצורך TVOUT.הפעלתי את מדיה פלייר ולחצתי על RECORD בוידאו. משום מה לא הוקלט דבר על הקלטת מלבד הפרעות.מה אני מפספס פה?בתודה מראש.
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים קודם כל, בדוק שכל החיבורים היו נכונים ולא חיברת בטעות איזה VIDEO OUT לSOUND IN.אפשרות שנייה היא הגנה מסויימת שקיימת ומונעת בחלק מהסרטים להקליט אותם לווידאו, זכויות יוצרים stuff....
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים מחבר קודם כל, בדוק שכל החיבורים היו נכונים ולא חיברת בטעות איזה VIDEO OUT לSOUND IN.אפשרות שנייה היא הגנה מסויימת שקיימת ומונעת בחלק מהסרטים להקליט אותם לווידאו, זכויות יוצרים stuff....החיבורים הם מה-VIDEO OUT של הכרטיס ל-VIDEO IN של מכשיר הוידאו וכנ"ל הקול.ניסיתי כמה וכמה סרטים בפורמטים שונים ואין ספק שחלקם אם לא כולם לא מוגנים בצורה הזו.יש מישהו פה שהצליח להקליט ממחשב לוידאו?
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים אין שום בעיה להקליט ממחשב לוידאורצוי שתחבר טלויזיה לוידאו לראות מה אתה עושהבכל מקרה יכול להיות שיש לך את הבעיה הנפוצה שהמסך של המחשב הוא הברירת מחדל אז רואים רק עליו וידאותחבר טלויזיה לוידאו ותבדוק שרואים את הסרט על הטלויזיה
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים מחבר טעות שלי : משום מה לא טיפלתי כלל בהגדרת ה"תצוגות" במאפייני תצוגה... אחרי כוונון שם הכל עובד מצויין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.