פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים היי לכולם,אני צריכה לקנות השבוע מחשב ואני זקוקה לעזרתכם1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח, אפשרות לחריגה אם זה מוצדק2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: הנהלת חשבונות, עבודה משרדית, אינטרנט, אופיס עם דגש ל- EXCEL, מוזיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. אופיס, חשבשבת, PRIORITY ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש בינוני ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. לא מיועד למשחקים בכלל3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. צריכה עכבר, מקלדת ורמקולים4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צריכה את הכל5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. צריכה מפרט מלא6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? השקט די חשוב- 67. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן OC8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות ויש צורך במערכת הפעלה9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. אני גרה בירושלים אבל אם אין ברירה שיהיה באיזור המרכז10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA? אין בקשות מיוחדותקיבלתי 2 הצעות הצעה 1:מארז : איכותי כולל כניסות USB ויציאות קול מקדימה + ספק כח ATX 21Pinלוח אם : אינטל מקורי Trinity Valleyזיכרון : Samsung/Kingston DDR2 800 Mhz בנפח 2GB עובד במהירות Dual Channelמעבד : אינטל מקורי Pentium Dual Core E6300 ליבה כפולהצורב DVD : Samsung/Sony Nec DVD-RWדיסק קשיח : Samsung/Seagate בנפח 500GB מהירות 7,200 RPM חיבור SATAסה"כ מחיר : 2,150 ₪ כולל התקנה בבית הלקוחסט מקלדת + עכבר מיקרוסופט - 120 ₪ רמקולים - 100 ₪ מערכת הפעלה Windows XP - 550 ₪ אנטי וירוס Kaspersky - 150 ₪ הצעה 2:מחשב מותג Fujitsu Siemens כרטיס רשת Integrated 10/100/1000 Network Cardכרטיס קול Sound MAxזיכרון נפח: 3072 ddr2מעבד Intel Core 2 Duo E5200כרטיס גרפי Intel Graphics Media Accelerator 4500Multi Burner DVD גודל דיסק GB 320 SATA 7200 RPMסט מקלדת + עכבר מערכת הפעלה Free Dosסה"כ 2570 ש"חאני רוצה לשמוע את דעתכם לגבי הצעות אלו ואם הן לא טובות אני אשמח להצעות נוספות תודה רבה מראש
פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים לקחת כבסיס למפרט את ההצעה 1.איכותי כולל כניסות USB ויציאות קול מקדימה + ספק כח ATX 21Pinלא רשום דגם לכן סביר להניח ג'נרים, עדיף לקחת ספק שהוא לא גנרי יש שילובים די טובים של ספק+מארז כגון:antec nsk4480b iiשהם איכותים (יחסית למחיר כמובן) וגם שקטיםמעבד + לוח אם: להשאר עם E6300 ו - G41ty (או כל לוח אם מבוסס G41 עם יציאת DVI - במקרה ולמסך יש כניסה דיגיטלית אם לא אפשר לקחת לוח G41 ללא יציאת DVI)כך נראית DVI :http://dsnimg.dell.com/images/external/images/Monitor/277px-DVI_Connector_Types.svg.pngדיסק קשיח : Samsung/Seagate בנפח 500GB מהירות 7,200 RPM חיבור SATAאם שמים דיסק של seagate:לשים לב שלא מדובר על גרסת 7200.11 אלה על 7200.12אם דיסק של samsung:עדיף סדרת F3 אך לשימושים שלך זה לא ממש משנהסט מקלדת + עכבר מיקרוסופט - 120 ₪ רמקולים - 100 ₪ תלוי איזה מקלדת+עכבר את רוצה - אלחוטי, חוטי, אורגונומיאיזסה רמקולים 2.0 או 2.1?מערכת הפעלה Windows XP - 550 ₪ לא ממליץ על windows xp שיש את windows 7 אנטי וירוס Kaspersky - 150 ₪ שקונים מערכת windows מקורית אפשר להוריד microsoft Security_Essentialsאו אנטיורוס חינמי אחר (גם אם ה - windows לא מקורי) כגון: avira' avast' avg שעושות עבודה לא פחות טובה מאלה שבתשלום, בנוסף עם מערכת הפעלה מעודכנת וחומת אש של windows מספק הגנה טובהממליץ לשדרג את הזיכרון ל - 3GB או ל - 4GB
פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים מחבר תודה רבה על התגובה.יש לי כמה שאלות.מה דעתך לגבי ההצעה מס' 2 ?האם הצעה מס' 1 עם השיפורים שהצעת תהיה ההצעה הטובה ביותר בשבילי ?אני מאוד מבקשת לקבל מפרט מלא שכולל את כל הרכיבים כמו שמקבלים שאר המשתמשים כדי שאדע בדיוק מה צריך להזמיןלא אכפת לי אם ההצעה תהיה מחנות מהמרכז.איזה עכבר מומלץ לעבודה משרדית? איזה רמקולים עדיפים 2.0 או 2.1 כי אני לא יודעת מה ההבדל ביניהם? האם יש עוד מפרטים שמתאימים לשימושים שלי?תודה רבה מראש
פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים מה דעתך לגבי ההצעה מס' 2 ?לא משתלמת, במחיר של 2000 אפשר לקחת מפרט יותר טוב, והוא עולה 2500 ואיפילו לא כולל מערכת הפעלההאם הצעה מס' 1 עם השיפורים שהצעת תהיה ההצעה הטובה ביותר בשבילי ?כןאני מאוד מבקשת לקבל מפרט מלא שכולל את כל הרכיבים כמו שמקבלים שאר המשתמשים כדי שאדע בדיוק מה צריך להזמיןדוגמה למפרט:מעבד:[..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 : "SLGU9" - BOX ₪400לוח אם:[..] INTEL TRINITY VALLEY : DG41TY ₪308זיכרון:[..] PATRIOT 2048MB (2048X1) DDR2 800MHz CL6 : PSD22G8002 ₪226צורב DVD:[..] SONY NEC DVDRW AD-5240S X24 - BLACK - SATA ₪118מארז:[..] ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATTS PSU ₪416דיסק קשיח:[..] SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500418AS - זמין במלאי ₪245הרכבת מחשב:[..] הזמנת חלקים ללא הרכבה ₪0מחיר סופי: ₪1713המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il 1. אם את מתכוונת לעבוד עם מערכת 64bit > לשדרג זיכרון ל - 4GB גם אם את מתכוונת לעבוד עם מערכת 32bit ממליץ להוסיף עוד סטיק של 1GB סה''כ 3GBאיזה עכבר מומלץ לעבודה משרדית? עכבר אלחוטי, יש:עכבר אורגונומירגילמיניתקחי את זה שנראה לך הכי נוח ושיתאים לכף היד שלךאת יכולה לקראו ביקורות וגם לשאול פה:http://hwzone.co.il/community/index.php?board=1.0תקחי עכבר שעובד על BT או על 2.4ghz איזה רמקולים עדיפים 2.0 או 2.1 כי אני לא יודעת מה ההבדל ביניהם? לרמקולים 2.1 יש subwooferיש גם רמקולים 2.0 שכוללים אך הם לא יכנסו לתקציב שרשמתהאם יש עוד מפרטים שמתאימים לשימושים שלי?את יכולה לחכות ליציאת מעבדי core i3 עוד כ - שבועים סה''כ המפרט מבוסס E6300 יעשה את העבודה
פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים מחבר תודה רבה על התגובה.יש לי עוד כמה שאלות.מה אתה ממליץ לגבי רכיבים הבאים: (תוכל בבקשה לכתוב לי את השמות המלאים)ספק כוח:כרטיס מסך: יש לי מסך חדש DELL 2209WAכרטיס קול:כונן תקליטורים:קרור למעבד:מאורר למארז:האם אני צריכה כרטיס גרפי ואם כן איזה?האם יש עוד רכיבים שאני צריכה ולא ציינתי ?לגבי הזיכרון: אתה ממליץ לקחת 4G במקום מה שרשמת MB 2048 ?אני לא מתכוונת לשדרג או לקנות מחשב חדש עוד 3-4 שנים לפחת. האם אתה ממליץ לחכות למעבד שיצא core i3 או שאפשר להסתפק במעבד שהצעת?המון המון תודה על העזרה
פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים ספק כוח: מאורר למארז: באים בבאנדל עם המארז, תראי את הפרטים על המארז באתר היצרן כרטיס קול: כרטיס מסך: מובנים על הלוח אם יש פרטים באתר היצרן האם אני צריכה כרטיס גרפי ואם כן איזה? הכרטיס המובנה בלוח האם מתאים כונן תקליטורים: צורב DVD: [..] SONY NEC DVDRW AD-5240S X24 - BLACK - SATA ₪118 קרור למעבד: המעבד מגיעה עם קירור של אינטל סה''כ הקירור עושה את העבודה, אם את צריכה מחשב שקט (דבר מאוד סוביקטיבי כך שלא ממש אפשר להעריך ) או רגישה לרעש > קירור צד3 כגון: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2853 אני לא מתכוונת לשדרג או לקנות מחשב חדש עוד 3-4 שנים לפחת. האם אתה ממליץ לחכות למעבד שיצא core i3 או שאפשר להסתפק במעבד שהצעת? השימוש הכבד ביותר הוא אקסל אם את משתמש בטבלאות גדולות במספר גליונות עם מספר פונקציות שרצות ומעדכנות מספר גדול של תאים, אז בהחלט עדיף לשקול לחכות למעבדים החדשים (וגם להגדיל את התקציב די קשה להגיד כמה שנים המחשב יחזיק לגבי הזיכרון: אתה ממליץ לקחת 4G במקום מה שרשמת MB 2048 ? 1. אם את מתכוונת לעבוד עם מערכת 64bit > לשדרג זיכרון ל - 4GB גם אם את מתכוונת לעבוד עם מערכת 32bit ממליץ להוסיף עוד סטיק של 1GB סה''כ 3GB
פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים מחבר תודה על התשובההשימוש הכבד ביותר הוא אקסלאם את משתמש בטבלאות גדולות במספר גליונות עם מספר פונקציות שרצות ומעדכנות מספר גדול של תאים, אני כן משתמשתאז בהחלט עדיף לשקול לחכות למעבדים החדשים כמה זמן אתה מעריך שצריך לחכות? אתה יכול בבקשה לתת לי את השם המלא של המעבד שאני צריכהבאיזה אתר אני יכולה לבדוק מתי המעבד יגיע לארץ?וגם להגדיל את התקציבבכמה צריך להגדיל את התקציב? אילו רכיבים צריך לשנות במפרט עם תקציב גבוה יותר?אתה יכול בבקשה לתת לי שמות מלאים של רכיבים אלו 1. אם את מתכוונת לעבוד עם מערכת 64bit > לשדרג זיכרון ל - 4GB גם אם את מתכוונת לעבוד עם מערכת 32bit ממליץ להוסיף עוד סטיק של 1GB סה''כ 3GBמה הכוונה מערכת עם bit 32 או 64 ? אני לא מבינה בנושא זהתודה רבה רבה
פורסם 2009 בדצמבר 2915 שנים מחבר עבר כבר יום ולא קיבלתי תשובות לשאלות שלי.אני צריכה להתקין תוכנה בהנהלת חשבונות ונתקלתי בבעיה שאין לי מספיק זיכרון במחשב, לכןדחוף לי לדעת אם לקנות מחשב עכשיו או לחכות למעבדים החדשים שיגיעו.מישהו יכול לענות לי בבקשה בהקדם האפשריתודה רבה מראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.