פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים תוכן ההודעה מדבר על זה שהמחשב כבה כתוצאה מחימום יתר של המעבד. כאשר אני מפעיל את המחשב ישנם שני ציפצופים העניין הוא שהמאוורר של המעבד עובד וצלעות הקירור אפילו לא חמות. יש למישהוא הסבר?תודהלוח אם: intel frostburg dg33fbcמעבד :intel core 2 dou e6550
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים חום יתר במעבד + צלעות קירור לא חמות --> חום לא עובר מהמעבד לצלעות קירור --> צלעות קירור מותקנות בצורה שהם לא נוגעות במעבד או החומר התרמי שמחבר אותם למעבד מיובש
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים מחבר העניין הוא שהבעייה צצה אחרי שפתחתי את המארז כדי לנקות אבק. המחשב כמובן היה כבוי ואיך שהדלקתי אותו זה קרה.המעבד בודאות לא היה חם כי המחשב היה מכובה כל השבת אז אני לא מאמין שזה בגלל זה. ניתקתי את המאוור והחזרתי חזרה והבעייה נפתרה לחצי שעה ואז הוא כבה שוב יש לך אולי עוד רעיון?
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים הבעיה היא במגע בין חלק האלומיניום של הצלעות והמעבד שנמצא מתחתיו. המאוורר לא ממש קשור לזהתוציא את האלומיניום לגמרי ותבדוק את חומר הקירור שמתחתיוחומר שנדבק ונמרח - טוב. תחזיר אותו אם כרטיס פלסטיק נקי לאיזור האמצע במעבד ובאלומיניום ותחבר אותם מחדשחומר יבש שלא נמרח (גם אם הוא עדיין קצת מלכלך) - אתה אמור להחליף אותו
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים מחבר לא הבנתי מה הסברתה על כרטיס פלסטיק. אם החומר יבש אפשר לנקות אותו לפני שאני מורח משחה חדשה? אופשוט למרוח על וזהו?
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים אם החומר טוב - תעשה ממנו גוש באמצע המעבד ובאמצע האלומיניום אם כרטיס פלסטיק. כך הוא יימרח מחדש ללא בועות אוויר כשתחבר את האלומיניוםאם החומר לא טוב - תנקה אותו לגמרי (מעבד ואלומיניום נקיים) ותשים חומר חדש. את החומר החדש תשים בצורת טיפה לא גדולה באמצע המעבד ותחבר את האלומיניום מעל
פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים פותח התרד תעיין בחוברת של לוח האם שלך..ותראה מה הציפצופים אומרים..כמו כן זה שהצלעות קירור לא חמות..מעיד על:1. המעבד באמת ל אחם וזה לא הבעיה..2. החום לא עובר כמו שצריך (יש צורך במריחת משחה טרמית מחדש וכו)..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.