עבור לתוכן

המחשב כבה באופן פתאומי ולאחר ההדלקה מופיע הודעה שמסבירה שזה כתוצאה מחימום יתר

Featured Replies

פורסם

תוכן ההודעה מדבר על זה שהמחשב כבה כתוצאה מחימום יתר של המעבד. כאשר אני מפעיל את המחשב ישנם שני ציפצופים העניין הוא שהמאוורר של המעבד עובד וצלעות הקירור אפילו לא חמות. יש למישהוא הסבר?

תודה

לוח אם: intel frostburg dg33fbc

מעבד :intel core 2 dou e6550

פורסם

חום יתר במעבד + צלעות קירור לא חמות --> חום לא עובר מהמעבד לצלעות קירור --> צלעות קירור מותקנות בצורה שהם לא נוגעות במעבד או החומר התרמי שמחבר אותם למעבד מיובש

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שהבעייה צצה אחרי שפתחתי את המארז כדי לנקות אבק. המחשב כמובן היה כבוי ואיך שהדלקתי אותו זה קרה.

המעבד בודאות לא היה חם כי המחשב היה מכובה כל השבת אז אני לא מאמין שזה בגלל זה. ניתקתי את המאוור והחזרתי חזרה והבעייה נפתרה לחצי שעה ואז הוא כבה שוב יש לך אולי עוד רעיון?

פורסם

הבעיה היא במגע בין חלק האלומיניום של הצלעות והמעבד שנמצא מתחתיו. המאוורר לא ממש קשור לזה

תוציא את האלומיניום לגמרי ותבדוק את חומר הקירור שמתחתיו

חומר שנדבק ונמרח - טוב. תחזיר אותו אם כרטיס פלסטיק נקי לאיזור האמצע במעבד ובאלומיניום ותחבר אותם מחדש

חומר יבש שלא נמרח (גם אם הוא עדיין קצת מלכלך) - אתה אמור להחליף אותו

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה הסברתה על כרטיס פלסטיק. אם החומר יבש אפשר לנקות אותו לפני שאני מורח משחה חדשה? אופשוט למרוח על וזהו?

פורסם

אם החומר טוב - תעשה ממנו גוש באמצע המעבד ובאמצע האלומיניום אם כרטיס פלסטיק. כך הוא יימרח מחדש ללא בועות אוויר כשתחבר את האלומיניום

אם החומר לא טוב - תנקה אותו לגמרי (מעבד ואלומיניום נקיים) ותשים חומר חדש. את החומר החדש תשים בצורת טיפה לא גדולה באמצע המעבד ותחבר את האלומיניום מעל

פורסם

פותח התרד תעיין בחוברת של לוח האם שלך..ותראה מה הציפצופים אומרים..

כמו כן זה שהצלעות קירור לא חמות..מעיד על:

1. המעבד באמת ל אחם וזה לא הבעיה..

2. החום לא עובר כמו שצריך (יש צורך במריחת משחה טרמית מחדש וכו)..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים