עבור לתוכן

מפרט מחשב

Featured Replies

פורסם

שלום אני חדש כאן באתר וצריך עזרה בנוגע למפרט למחשב

אני רוצה לקנות מחשב שיריץ משחקים כבדים בלי למצמץ אפילו כגון: GTA IV, CALL OF DUTY וכו'.

המחשב הוא מחשב פרטי ביתי שישמש אותי לעבודה כללית, גלישה באינטרנט, משחקים ומשחקי רשת וכו'.

אני צריך את המפרט הבא שאוכל להזמין אותו מחנות אחת באזור נתניה:

מארז מחשב- דלת צד שקופה עם מאוורר, עם לדים מנורות (באות כבר מורכבות על המארז) אפשרות להוספת מאווררים במארז, שיראה מעוצב מבחוץ ויפה , יציאות USB וקול מקדימה, דלת נפתחת מקדימה, שיהיה מקדימה תצוגת שעה וטמפטורת מארז, עדיפות לידית נשיאה (לא חייב).

לוח אם- כמובן לוח אם טוב שיתאים למעבדים חזקים, מינימום 3 סלוטים של PCI ככל שיהיה יותר יותר טוב, סלוט אחד של PCI-E לכרטיס מסך שיתאים לכרטיס מסך טוב, שהלוח אם יתאים לזכרון RAM DDR 3, יציאות של רמקולים 5.1 או 7.1 (עדיפות ל7.1 שמעתי שהיום כבר מייצרים רק עם 7.1) יציאת, עדיפות שתהיה יציאת קול SPDIF וקאוקסואלית, כרטיס רשת חוטי מובנה על הלוח, 6 יציאות USB מאחורה, ועוד 2 מקדימה של המארז.

RAM זכרון- DDR 3 בלבד, 4 GB אם אפשר בתקציב 8 GB אז שיהיה, וכמובן של חברה טובה (KINGSTON) עדיף שיהיו 2 כרטיסים של 2 GB או 4 GB מאשר כרטיס אחד של 4 GB או של 8GB.

מעבד- אני מעדיף שיהיה משו טוב++ עם 4 ליבות אם לא מסתדר בתקציב אז אפשר עם 2 ליבות אבל שיהיה משו מצוין++ ב2 ליבות.

כרטיס מסך- חיבור PCI-E חובה, אני מחפש כרטיס מסך עם שתי יציאות DVI ויציאת S-VIDEO, תומך HD מלא או HDMI, עם מערכת קירור עליו (מאוורר או צינור קירור) DDR 4 או 5, 1024 MB לא פחות מזה וכמובן של חברה טובה שיוכל להריץ משחקים בקלות בלי להתאמץ.

ספק כוח- אני מחפש ספק של חברה טובה עם אחריות טובה במקרה שהוא נשרף, שיש אפשרות גם להגן על חלקים שבמקרה שהוא נשרף, שקעים עליו שאפשר לחבר את החוטים איך שאני רוצה,מאוורר מלמטה ולא לאיפה שמתחבר הכבל חשמל, התאמה ללוח אם בחיבור, שיוכל להחזיק שני כונני דיסקים דיסק קשיח לוח אם פלופי לפחות 3 מאווררים לא כולל את הקירור של המעבד וגם במקרה שאני ארצה להוסיף לדים או מנורות לקישוט המארז מינימום 550W לפי מה שאני יודע אבל גם שלא יזלול לי חשמל בלי הכרה.

כל השאר כגון: כונן דיסקים, דיסק קשיח חוטים ואביזרים נוספים יש לי כבר וציוד היקפי גם יש לי.

אני משתמש במסך 22 אינץ' רזולוציה 1024 על 768.

כל זה בתקציב של עד 3500 ש"ח הכי הרבה.

בתודה מראש: עמרי :]

פורסם

והדבר הכי חשוב, על איזה מסך אתה הולך לשחק? גודל, רזולוציה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים