עבור לתוכן

התלבטות קשה - אוזניות לנגן D2+

Featured Replies

פורסם

קניתי לאחרונה נגן COWON D2+ ואני מרוצה ממנו לאללה..

אני עכשיו מחפש אוזניות חדשות כדי להפיק את המרב מהמכשיר המדהים הזה..

בעיקרון אני מתלבט בין 3 אוזניות:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=523524

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731921 אגב, מההעניין של הPrecision?

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=595835

מה אתם אומרים?

יש איזה חנות שאני יכול לבוא עם הנגן ולבדוק את האוזניות אחת אחת?

תודה רבה לכם חברים.

פורסם

בגדול זה מאוד תלוי לאיזו מוזיקה אתה מקשיב.

אם זכרוני אינו מטעה אותי אז ה JBL220 יש להם באס יחסית דיי חזק-משמע שאם אתה אוהב לשמוע ראפ ו.. מוזיקה שחורה

אז אתה ממש תאהב אותם.

לגבי ה CX 500 ו CX 300 לדעתי אין הבדל גדול בינהם, מלבד לזה של 500 יש על הכבל אופצייה להגביר ולהנמיך (תלוי בך אם אתה צריך את זה)

עקרונית לי היו את שתי האוזניות CX300 וה JBL 220 ומשניהם הייתי מרוצה למרות שמ 300 ששמעתי המון זמן מוזיקה (כמה שעות ברציפות-שעה וחצי בערך)

אז כאבו לי האוזניים כי הם לחצו קצת חזק כזה.

לגבי ה JBL 220 לדעתי (מבחינת המוזיקה שאני שומע) אני מבסוט עליהם ממש!

היו לי כמה זוגות שלהם (חלקם נקרעו או נהרסו) ולמרות הכל אני עדיין נשאר איתם! אז מבחינתי JBL לוקח!

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אני שומע הרבה מאוד דברים (בערך בסדר של מה שאני שומע הכי הרבה):

-הבי/תראש מטאל

-רוק של שנות ה60 וה70

-פרוגרסיב רוק

-הארד רוק, פופ רוק

-ג'אז

-4-5 שירים של ראפ, לא רציני.

מה כדאי לי לדברים האלו?

אני אולי לא שומע הרבה מוסיקה שחורה אבל באס בחלט חשוב לי..

פורסם

מבחינת נוחות וסגנון המוזיקה שלך הייתי הולך על ה JBL אבל כל אחד וטעמו.

בגדול תקנה את ה JBL ומתי שהם יהרסו (כי זה תמיד קורה) תקנה את ה CX 300 וככה הלאה..

פורסם
  • מחבר

מה אלו אוזניות שנהרסות כל שני וחמישי?

ממש לא מתאים לי גם ככה אני קצר בכסף. אני קונה אוזניות במחיר כזה בתקווה שהם ישארו להרבה זמן.

פורסם

אם כך אז תימנע מאוזניות In-ear בתקציבים האלו ולך על אוזניות ניידות כמו Koss KSC75, Koss PortaPro, Sennheiser PX100. סגורות יש לך את AKG K414 בכל מיני גירסאות, Sennheiser HD228 או 238 אני לא זוכר איזה מהן סגורה. גם AKG K518 אחלה. כל אלה נשמעות יותר טוב מJBL220/CX300 מניסיון. לנגן שלך יש גם מספיק מיץ כדי לדחוף אותן בלי בעיות.

פורסם

cx300 או sony ex51

אני מעדיף את הסוני.

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

דווקא נראות מעניינות מאוד האוזניות שנתת פה..

אני אחדד עוד קצת את הקריטריונים שלי לבחירת אוזניות:

-אני עוסק בספורט וחשוב לי שהאוזניות לא יפלו מהאוזן.

-אני משתמש בהן בבית ספר אז חשוב שלא תיהיה שום דליפה של סאונד.

-כמה שיותר קלות ונוחות יותר טוב, אני מחפש משו קל וקומפקטי - אוזניות רציניות יש לי את HD202.

איזו אוזניות לפי נסיונך מתאימות לי?

בינתיים הPX100 והקוס נראות ממש ממש טובות!אני אשקול מחדש לגמרי את הקנייה שלי.

תודה רבה לכם.

פורסם

איזה סוג של ספורט? לריצות הייתי הולך עם פתוחות כי זה לא בטיחותי לרוץ עם אטימה מהסביבה, אלא אם אתה רץ בחדר כושר. לKOSS יש אחריות לכל החיים כך שאתה מכוסה אם אתה הולך להתמש heavy duty. הAKG שהזכרתי מאוד עמידות, הHD228/238 אין לי מושג כי לא ניסיתי אותן. אבל הכי טוב שתיגש לקילומבו ותנסה אותן בעצמך.

הייתי הולך על Koss Sporta-Pro אם הייתי רוצה לשלב בין בצפר לפעילות גופנית. קלות, נוחות, מתקפלות, עמידות. וכאמור אתה יכול למעוך אותן בתיק כאוות נפשך כי יש לך אחריות של בלי-לשאול-שאלות. אז הן קצת פתוחות אז מה, לפחות תשמע את הצילצול שמסתיימת ההפסקה. :smile1:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה, אני חושב שאני אסע בהזדמנות הקרובה לקילומבו ואבדוק את כל האוזניות.

הבעיה היחידה שאני צופה מאוזניות שהן לא IN EAR (ולא בעלות טבעת ריפוד מסביב לאוזן) זאת דליפת סאונד, האם היא רצינית בדגמים האלו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים