פורסם 2009 בדצמבר 2515 שנים טוב... יש לי כאן מסך חדש, ה-2209WA הידוע. אכן מסך נהדר,הבעיה היא שמהרגע הראשון שחיברתי אותו הוא מרצד. זה בצורה שאפשר לשים לב לזה גם מרחוק.הוא פועל על הרזולציה הטבעית שלו ועל קצב רענון של 60Hz. ניסיתי קצת לשחק בהגדרות- לא מצאתי פיתרון.למישהו יש מושג מה לעשות...?
פורסם 2009 בדצמבר 2515 שנים מחבר הדבר היחיד שאפשרי לחבר פה זה כבל VGA (מהמסך) ל-VGA עם מתאם ל-DVI, וזה מה שחיברתי.
פורסם 2009 בדצמבר 2515 שנים אז נסה לחבר עם DVI.בחיבור VGA יכולות להופיע הפרעות, בעיקר ברזולוציות גבוהות.
פורסם 2009 בדצמבר 2515 שנים מחבר אוקיי, אני אקנה כבל DVI ואעדכן, למרות שאין לי מושג למה המסך לא בא איתו. ראיתי אנבוקסינג ביוטיוב ושם זה כן בא עם זה.תודה על העזרה.
פורסם 2009 בדצמבר 2515 שנים מחבר רק אל תתפתה לקנות משהו יקר.זה צריך לעלות בסביבות 40 ש"ח.על DVI כואב לי אפילו להשקיע 10 ש"ח.המסך הגיע עם סוג של כבל DVI TO DVI, הבעיה היא שזה לא מתאים לשום שקע בתוך המסך... (לפי איך שזה נראה- חסרים כמה פינים. וכשאני מחבר את זה בכל זאת המסך רושם ששומדבר לא מחובר- There is no signal from your computer)
פורסם 2009 בדצמבר 2515 שנים אתה מחבר את הכבל כשהמחשב דולק או כבוי?נסה לחבר אותו כשהמחשב כבוי ואז תדליק.
פורסם 2009 בדצמבר 2515 שנים מחבר עשיתי את זה, עובד. תודה. עכשיו גם האיכות הרבה הרבה יותר טובה אפילו- פחות כואב בעיניים.
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים דיון קצת הזוי בכל מקרה, מומלץ שתנסה גם לחבר את המסך בVGA TO VGA (בלי מתאמים) בשביל לראות שהכל תקין...
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים מחבר היציאה של הכרטיס מסך הנוכחי (8600GT עד שאני אצליח להפעיל את המחשב החדש) לא באה עם יציאת VGA, מתאם חייב לבוא.
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים עזוב אותך מ-VGA.אם היו מוכרים לי מסך בידיעה שחיבור ה-VGA שלו לא תקין, הייתי קונה בלי לחשוב פעמיים.
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים מצד שני כשמדובר על מסך עם שני כניסות בכלל, עדיף ששתיהן תעבודנה...ככה אני עובד עם הלפטופ עם הHTPC שהוא בשלבי סיום...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.