פורסם 2009 בדצמבר 3015 שנים מחבר כי פשוט אין סיבה, עוד לא ראיתי את הכרטיס שאיתגר אקסלרו.. באמת שלאעם האקסלרו גם השתמשתי בכרטיסים חמימים כמו הHD4850, התוצאות היו פשוט מדהימותכרטיס שהיו רגילים לעבוד במאמץ בטמפרטורות של 72+ פתאום הופכים ל50-53C, ועל אחת כמה וכמה פחות במצב שבו הכרטיס בסטוק.ביימי החורף הקרים גם באיזור ה45C
פורסם 2009 בדצמבר 3015 שנים מחבר הHD5800 הם סיפור טיפה שונהמאוד רגישים למתח, ומאוד רגישים לטמפ'היום אני במצב שהכרטיס שלי מזנק ל83C במאמץ, שזה כבר גבולי.האקסלרו ייתן לי את הפחות 25C האלה שאני צריך
פורסם 2009 בדצמבר 3015 שנים הHD5800 הם סיפור טיפה שונהמאוד רגישים למתח, ומאוד רגישים לטמפ'היום אני במצב שהכרטיס שלי מזנק ל83C במאמץ, שזה כבר גבולי.האקסלרו ייתן לי את הפחות 25C האלה שאני צריךעניין המתח כאן לא משנה, לעומת זאת אם הם רגישים לטמפ' אולי כן שווה להשקיע על גוף קירור יותר איכותי שיגלח לך מטמפ' הכרטיס בעבודה
פורסם 2010 בינואר 715 שנים אני מקווה שעשית כמה שכבות של צבא ולא סתם שכבה אחתאחרת כל שריטה קטנה תקלף את הצבע
פורסם 2010 בינואר 715 שנים ליאור, על איזה חיתוך אתה מדבר? לרוב צובעים אחרי עבודות ה"פחחות", צבעת לפני שסיימת לעבוד על המארז? אולי אני טועה ואתה רוצה לחתוך משהו אחר?
פורסם 2010 בינואר 715 שנים מחבר :-Xסורי אבל זה היה עניין ממש מוזר של תזמון עם הצבע והחיתוךככה או ככה, אני עובר בשכבה נוספת על הכל מחר, אל דאגה אנשים... אה... ותודה על הדאגה.הדבר הבא, הרכבת הקירור לכרטיס המסך, אולי החלק הטריקי ביותר, אעדכן בהקדם.
פורסם 2010 בינואר 715 שנים מחבר MISSION - COMPLETE! (בטון של metal slug). תחתית קירור הרפרנס: הPCB: הסינקים - לזכרונות ולמוספטס: מחברים S1, קצת מסורס אמנם כי מתנגש בDVI, מוסיפים מאורר לד כחול, והריי לכם עוגיפלצת:
פורסם 2010 בינואר 815 שנים תקנו אותי אם אני טועה.המאוורר לא אמור לדחוף אוויר אל הגוף קירור? בתמונה הוא הרי מושך אוויר.
פורסם 2010 בינואר 815 שנים מחבר תודה רביד, אתה השלישי שמעיר לי על זה... אל דאגות, 5 דקות אחרי הצילומים יצאתי מהשוק של הHD5850 והמאורר הופך. בעדכון הבא - שאבתם מים בששון.[br]פורסם בתאריך: 8.01.2010 בשעה 16:44:55 מתחילים לקבל צורה מישהו צמא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.