עבור לתוכן

מחפש מדפסת לייזר, לא משולבת, שחור לבן וסכונית

Featured Replies

פורסם

שלום,

אחרי שקניתי לפני הרבה זמן מדפסת לייזר :חסכונית" בהמלצת מוכר "חביב" באופיס דיפו מדגם ML 1640 של SAMSUNG והיתאכזבתי קשות מהתפוקה הנמוכה שלה של 1500 דפים לטיונר, החלטתי לקנות מדפסת חדשה.

אני סטודנט ומדפיס הרבה מאוד , אני מחפש מדפסת חסכונית כלומר שתיתן לי כמות מכובדת של דפים לטיונר.

התקציב עד 1000 שקל למרות שהייתי מעדיף לא לעבור את ה600, אני מעדיף לשלם פעם אחת מחיר גבוהה בשביל המדפסת ולקבל תמורה מבחינת כמות ההדפסות.

אני צריך שחור לבן בלבד ולא צריך שתעשה שום דבר מעבר להדפסה.

תודה מראש לעונים

פורסם

מצטרף לשאלה. מה כדאי היום?

פורסם

מהכרות שלי עם מגוון מדפסות לייזר בעבודה רק במדפסות היקרות הטונר מספיק לכמות דפים גדולה. במדפסות הזולות הטונר מספיק לכ-2000 דפים.

יש באופיס דיפו מדפסת הזרקת דיו משולבת של HP, דגם 7590, שנמכרת כרגע במחיר מגוחך של 680 ש"ח.

לפי מה שקראתי הדיו השחור שלה אמור להספיק לכ-2300 דפים והוא עולה רק כ-180 ש"ח שזה מחיר מצחיק לעומת מחירי טונרים שמספיקים לנפח הדפסה דומה.

שני החסרונות שלה לדעתי הן:

1. פיסית היא דיי גדולה ולמי שמוגבל במקום יש בעיה.

2. היא משולבת. לקולגה בעבודה היה דגם משולב אחר של HP ויום אחד הסורק הפסיק לתפקד וזה השבית לו את כל המכשיר ואי אפשר היה לתקן. המכשיר מבצע בדיקה עצמית בהפעלה וכשהוא זיהה שיש בעיה בסורק הוא פשוט נתקע ולא עשה כלום. יכול להיות שבדגם הזה תקלה ברכיב כמו הסורק לא אמורה להשבית את ההדפסה, אבל כדאי לדעת שזה עלול לקרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים