עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר לכבלים וחיבורים לטלויזיה ומחשב

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי כמה שאלות חשובות...

אני מעוניין לקנות כבל קומפוננט..עכשיו ראיתי שהמחירים רצים מ 50שח ועד סוף העולם...עכשיו הכבל הזה יהיה מיועד להיות מחובר לDVD מהLCD שלי...

אני אומר להסתפק בכבל פשוט (GENERIC) או להשקיע טיפה למשהו איכותי..אם כן אז מה אתם מצעים לי?

שאלה נוספת מס' 2

כרגע בבית יש לי ממיר YES MAX....הוא מחובר דרך כבל RCA מוזהב (כבל צהוב עבה יותר מהאדום והלבן)

רואים לא משהו ביכלל....אם אני יחליף לממיר YES MAX HD דרך חיבור HDMI אני יקבל שיפור בתכנים רגילים (לא ערוצים HD) שיפור מ RCA אני מתכוון...?

שאלה מס' 3

יש לי נייד דיי ישן יש לו יציאת S VIDEO ויציאת AGP...הייתי רוצה לחבר אותו לLCD שלי וראיתי שיש כבל צד אחד AGP מוזהב צד שני קומפוננט...כבל כזה יביא לי מקסימום איכות (בהשוואה ל HDMI) מן הסתם לא כמו HDMI אבל לפחות איכות טובה מ SVIDEO ו RCA...?

תודה לעוזרים!

פורסם

רצוי לדעת מה דגם המסך או לפחות איזה כניסות יש בו?

1. תלוי באיזה מרחק, אבל אם זה בערך 1 מטר, אז גם כבל "ג'נרי" מספיק. רצוי להקפיד על עכבה של 75אום. אם אתה רוצה לקבל כבל מאוד איכותי, תכנס לכל חנות אלקטרוניקה קטנה ותבקש כבל אנטנה RG59 או RG6 עם RCA בקצוות.

2. קומפוזיט (זה החיבור הצהוב) נחשב הכי נחות מבחינת איכות. הכי טוב לחבר בסקראט-סקארט. במקסHD מן הסתם תקבל שיפור, אבל לא גדול עומת סקארט בשידורי SD.

3. חיבור קומפוננט הוא כמעט זהה מבחינת איכות לHDMI. אבל למה לא לחבר VGA-VGA ? למה לחפש מתאמים?

פורסם
  • מחבר

רצוי לדעת מה דגם המסך או לפחות איזה כניסות יש בו?

1. תלוי באיזה מרחק, אבל אם זה בערך 1 מטר, אז גם כבל "ג'נרי" מספיק. רצוי להקפיד על עכבה של 75אום. אם אתה רוצה לקבל כבל מאוד איכותי, תכנס לכל חנות אלקטרוניקה קטנה ותבקש כבל אנטנה RG59 או RG6 עם RCA בקצוות.

2. קומפוזיט (זה החיבור הצהוב) נחשב הכי נחות מבחינת איכות. הכי טוב לחבר בסקראט-סקארט. במקסHD מן הסתם תקבל שיפור, אבל לא גדול עומת סקארט בשידורי SD.

3. חיבור קומפוננט הוא כמעט זהה מבחינת איכות לHDMI. אבל למה לא לחבר VGA-VGA ? למה לחפש מתאמים?

בקשר לתשובה 1,2 תודה לך....תשובה 3 אני טיפש אתה צודק שכחתי מזה ביכלל זה אכן עבד לי VGA ל VGA...

בכל מקרה תודה לך!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים