עבור לתוכן

club 3D 5750 ובכלל שאלה על club 3d

Featured Replies

פורסם

היי

החליפו לי את ה-4850 שקניתי והיה תקול ב-5750 של Club 3D (עוד לא קיבלתי..כנראה יום ראשון)

רציתי לשאול על החברה הזאת- חברה שנחשבת טובה ? אני יודע שבד"כ אומרים שאין הבדלים פרט לקירור אבל סתם מפריע לי שלא מצאתי ביקורת אחת על הכרטיס שלהם..וגם ה-4850 היה של Club 3D ועשה בעיות

עוד שאלה זה האם יש קשר ביניהם לבין Powercolor ? שמתי לב שהקירורים שלהם ממש דומים..אני לא מדבר על קירורים שדומים לשל כולם אלא לפחות סטנדרטיים כמו הקירור הפסיבי של ה-5750 ולעוד קירור מסוים של ה-4850

תודה מראש

פורסם

אין הרבה ביקורות על הכרטיסים שלהם, אתה יכול לקרוא ב WIKI על הרקע של החברה. בשוק יותר מ 10 שנים ובין החברות הפרטיות (לא חלק מחברה גדולה יותר) היחידות ששרדו בשוק הזה, מתמקדים יותר בשוק האירופי מה שאומר שאם היו איתם בעיות מיוחדות הם היו נסגרים ממזמן. הקשר שלהם עם ATI חזק יותר מהקשר שלהם עם NVIDIA ולרוב הם מוציאים גירסאות מיוחדות עם קירור שונה, OC וכו', רוב הכרטיסים שלהם מגיעים עם באנדל מאוד מצוצם, האריזה תמיד שחורה והשינוי היחיד הוא הגודל והכיתוב, השילוב של הפשטות של האריזה והבאנדל מאפשר להם למכור את הכרטיסים בחירים טובים גם אחרי השינויים שהם עושים.

POWERCOLOR בבעלות של חברה בשם TUL (שותפה של ATI בלבד ולאחרונה גם פתחה חברה נוספת בשם VTX3D שמיצרת כרטיסים שעברו שינויים לצורך הוזלת עלויות בדומה ל PALIT). אין קשר בין החברות, רוב החברות משתמשות היום בקירורים של AC ולכן הכרטיסים מאוד דומים.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המעמיקה.

קיבלתי את המחשב היום בסוף! :)

סתם התחלתי להיות פרנואיד כי הסיפור עם התקלה נמשך הרבה זמן וזו הייתה בעייה נורא מוזרה עם ה-4850

בינתיים הכל נראה תקין בתצורה הנוכחית עם ה-5750 :)

אפשר לנעול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים