עבור לתוכן

טוב, שמעתי הרבה על ה2209WA, איפה אפשר לראות אותו בתצוגה?

Featured Replies

פורסם

הבנתי שהמסך מומלץ ואני מהחלט מעוניין, בנוסף אני עוקב אחרי העצה החוזרת בפורום שהדבר הכי חשוב לפני שקונים מסך זה ללכת לראות אותו... בזאפ לא מצאתי חנויות באזור הדרום שמוכרות אותו, או בכלל, רוב החנויות אינטרנטיות ואין להן תצוגה. מישהו מכיר חנות (עדיף בדורם, לא חובה...) שאפשר לראות את המסך בתצוגה שלה?

תודה מראש.

גבע טל.

פורסם

אתה קצת חיי בסרט (ובדיליי של כמה חודשים).

אתה מחפש אותו בתצוגה?? ועוד מעדיף באיזור ה..דרום??

תגיד תודה אם בכלל תמצא אותו בחנות כלשהי ברחבי הארץ, לקניה.

זה מסך שהיצור שלו הופסק לפני כמה חודשים טובים...

פורסם

לפי מה שנכתב באחד הדיונים האחרונים, המסך נמצא בתצוגה ב-NotebookClub בפ"ת.

לפי דעתי, הוא עדיין זמין לקנייה.

פורסם
  • מחבר

אתה קצת חיי בסרט (ובדיליי של כמה חודשים).

אתה מחפש אותו בתצוגה?? ועוד מעדיף באיזור ה..דרום??

תגיד תודה אם בכלל תמצא אותו בחנות כלשהי ברחבי הארץ, לקניה.

זה מסך שהיצור שלו הופסק לפני כמה חודשים טובים...

נפלא, תגובה מרנינה

בכל מקרה, אני חושש שזה לא אני שבדיליי אלא הפורום, כי גם עכשיו אני שם לב שזה פחות או יותר כל מה שמדברים עליו פה...הבנתי שהמסך יצא בתחילת השנה, חיי מדף של מסך מחשב כאלה קצרים? (אגב, כן מצאתי אותו, בכ10 חנויות בזאפ..) נניח שכן, בהנחה שהמסך הזה הוא אכן פאסה, האם יושבי הפורום יוכלו להמליץ לבור ועם הארץ (ועוד מהדרום!!!) שאינו מחובר בווריד לעולם מסכי המחשב על יורש יאה..? אותו סדר מחיר ואותו גודל...(1200 ש"ח, 22 אינצ').

יעוד למשחקים ועבודה, לא ישמש כטלויזיה או בשביל לראות סרטים.

תודה.

פורסם

לפני שאתה מחפש לך מסכים אחרים, פשוט תתקשר לאותן חנויות ב-ZAP ותשאל למי עוד יש במלאי. כמו שאמרתי, יש מצב שלחלק יש. אם אין, אז אפשר יהיה לדבר על משהו אחר.

פורסם
  • מחבר

לקניה כבר מצאתי אותו, פשוט לא לתצוגה (אפילו ב...דרום!)

בהנחה שמצאתי אותו במלאי, הוא עדיין בגדר מציאה או שכבר חדשות של אתמול...יצאו עוד מסכים בטכנולוגיה הנ"ל או יותר טובים...?

פורסם

אין משהו שמשתווה לו מבחינת איכות תצוגה בטווח המחירים הזה. כשיהיה, אתה יכול להיות בטוח שידברו על זה הרבה בפורום כאן.

אם אתה מחפש נטו מסך איכותי למחשב, לא זקוק לרזולוציה גבוהה יותר מ-1680x1050 ולא מעניינים אותך דברים כמו רמקולים מובנים, כניסות וידאו (HDMI/SVIDEO/RCA), זה הכי איכותי שתמצא כרגע בקטגוריה שלו.

פורסם

ולראייה,דל הוציאה מסך 22'' חדש בעל פאנל TN שנמכר בפנדה במחיר של 1530,אין אפילו מה להשוות ביניהם.

פורסם

יש אותו בתצוגה בskypc...

פורסם
  • מחבר

הזמנתי, תודה על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים