עבור לתוכן

X1900XT ו-Windows 7 לא מסתדרים לי, מה לעשות ?

Featured Replies

פורסם

מה מהנה כל כך ב64 ביט? ???

לא משנה, בכל אופן כרטיס טלוויזיה זה העינין הזול פה, לא משנה כל כך איזה תקנה.

בכל אופן לא נראה לי שתמצא כרטיס משולב עם VIVO יותר.

• תגובות 40
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מה מהנה כל כך ב64 ביט? ???

לא משנה, בכל אופן כרטיס טלוויזיה זה העינין הזול פה, לא משנה כל כך איזה תקנה.

בכל אופן לא נראה לי שתמצא כרטיס משולב עם VIVO יותר.

המהנה בזה שככה אני אוכל לנצל את כל ה-6GB שמותקנים אצלי ולא רק 3.2GB.

עדיין לא כל כך הבנתי למה ביטלו את ה-VIVO המשולב - זה כאילו היה רע ?

פורסם

אני עדיין מופתע שזה עבד אצלך בצורה סבירה, אצלי זה עבד על הפנים לא ראו בכלל כמו שצריך, יכול להיות שזה לא היה משתלם להם להכניס כי כמעט אף אחד לא השתמש בזה

מה בכלל אתה מקליט שאתה לא יכול למצוא באינטרנט?

פורסם
  • מחבר

אני עדיין מופתע שזה עבד אצלך בצורה סבירה, אצלי זה עבד על הפנים לא ראו בכלל כמו שצריך, יכול להיות שזה לא היה משתלם להם להכניס כי כמעט אף אחד לא השתמש בזה

מה בכלל אתה מקליט שאתה לא יכול למצוא באינטרנט?

טוב אני בטח אצא פריק שחבל על הזמן חחח אבל אני מקליט את האח הגדול - כל הדברים המעניינים קורים מ-12 בלילה עד 4 בבוקר..

אני עובד בשמירה ככה שאני מעביר משמרת של 8 שעות עם 4 שעות של האח הגדול וצחוקים שחבל על הזמן ודברים מטמטמים ומצחיקים לאללה..

וגם מדיי פעם אני מקליט חדשות הספורט - לאבא שלי שהוא מפסיד וחייב לראות חחח..

ולא יודע להסביר לך אבל אצלי זה עבד ועובד בלי עין הרע - מעולה, רואים חבל על הזמן.

פורסם

רגע אז איך אתה מקליט כרגע את האח הגדול אם יש לך בעיה?

ודרך אגב, אני לא רוצה לדחוף את האף או משהו אבל... נו סער ואיילה עשו את זה בלילה במקלחת?!

פורסם
  • מחבר

רגע אז איך אתה מקליט כרגע את האח הגדול אם יש לך בעיה?

ודרך אגב, אני לא רוצה לדחוף את האף או משהו אבל... נו סער ואיילה עשו את זה בלילה במקלחת?!

מה נראה לך חחח שאני אוותר על ההקלטות ? ברגע שזה לא עבד ישר חזרתי ל-XP (יש לי שני כוננים קשיחים אחד של 250GB הוא הישן עם ה-XP וששמתי את ה-7 קניתי גם כונן חדש של 1T ועליו התקנתי את ה-7 ופשוט חיברתי את הכונן הישן ככונן נוסף... ברגע שה-7 לא הריץ לי את הכרטיס מסך, פתחתי את המחשב וחיברתי את הכונן הישן כראשי ואת החדש כשני כדי לנצל את המקום בו להקלטות חחחחח).

אחחחח יום שישי לשבת הערב של השיחה והפיוס... חחחחחחחחח לא, לא עשו את זה, מה שהראו בתוכנית בכמה דקות זה בכלל נמשך שעה-שעה וחצי, היה הרבה בכי, הרבה שיחה, הרבה חיבוקים.. משחקים ביחד של אוהבים.. היא התקלחה והוא חיכה על הספסל ממול, הוא התקלח והיא חיכתה גם ממול.. בקיצור חייב להיות ביניהם משהו.. בסוף הוא יישבר כי הוא גם התאהב בה ואמר את זה.

פורסם

טוב אין מה לעשות כרגע, אז הWDM מותקן אצלך אבל הוא לא עושה כלום?

ATI פשוט גועל נפש, אבל העיקר כשאני אמרתי למה מפסיקים את התמיכה וכו' אז כולם אמרו לי שאני מבלבל במוח

בקיצור כולם בקטע של משחקים בלבד

איזה קטע

הרגע בדקתי וגיליתי שהם בכלל לא כללו את הVIVO בדרייבר של הLEGACY

פורסם
  • מחבר

טוב אין מה לעשות כרגע, אז הWDM מותקן אצלך אבל הוא לא עושה כלום?

ATI פשוט גועל נפש, אבל העיקר כשאני אמרתי למה מפסיקים את התמיכה וכו' אז כולם אמרו לי שאני מבלבל במוח

בקיצור כולם בקטע של משחקים בלבד

איזה קטע

הרגע בדקתי וגיליתי שהם בכלל לא כללו את הVIVO בדרייבר של הLEGACY

אכן כן היה מותקן לי ישר עם ההתקנה של ה-Windows 7 את הדרייבר של WDM (מה זה אומר...?) אבל זה לא עבד כי נגיד ה-VIVO לא עבד, אבל עזוב את זה שבאתי להפעיל משחק זה לא זיהה בכלל כרטיס מסך, והופיעה לי הודעה שהדרישות מינימום למשחק זה זכרון של 64MB ולי יש בכרטיס מסך 512MB.

הורדתי את הדרייבר של ה-VISTA כל גירסא שמצאתי (בערך 7-8) אף אחת לא עזרה.

אני באותו ראש כמוך נגד ATI לדעתי זה זלזול באנשים ובלקוחות... אני לא ידעתי על זה עד השבוע שהרצתי חיפושים ואז ראיתי גם פה כתבה על זה.

חוצפה לשמה.

פורסם

טוב מצטער שאני לא יכול לעזור לך, בכל מקרה אם יום אחד לא יהיה לך את הכרטיס מכל סיבה שהיא פשוט תקנה איזה כרטיס טלוויזיה שנתמך בוינדוס 7

פורסם

אולי לא הבנת מלכתחילה .. אין מה לזלזל ..פשוט מתקדמים בחיים ולא נשארים מאחור ( בחיים צריך גם לוותר על משהו

בשביל משהו אחר ) .. זה מפריע לך ?! ( שאין תמיכה בכרטיסים לאחור ? )- תחתוך חצי מה-6 ג'יגה ותעבור ל-XP רגיל. לא מפריע

לך ? תישאר על 7 אבל תקנה כרטיס אחר .. VIVO כבר נגמר הסיפור שלהם אם בכלל אפשר למצוא דבר כזה היום .. ותתחיל

לחפש דרכים אחרות להקליט ..

ובטח ש-7 יתן לך שגיאות ..כי הוא לא מזהה שום כרטיס מסך ::)

עדיין מפריע לך לחזור ל- XP ? בגלל ש-7 מרהיבה יותר ?! :

א. או שתשיג XP ב-64 ביט ( ואולי תוכל לדחוף את שאר הזכרונות ) ולהישתמש בתוכנה הישנה ..

ב. או שתשיג כרטיס מסך כמו שהמליצו HD3650 אם בכלל יש שם VIVO ותוכל להישתמש ב7 .

ג. או קנה כרטיס טלוויזיה ושתול אותו במחשב ותשתמש ב-7 ..

בכל אופן אותו סיפור גם בנווידיה עם כרטיסים עתיקים סידרת FX וכל ה**** שמסביב לו . כנ"ל אין עם מי לדבר.. ::)

בהצלחה חפראווי .. :silly:

פורסם

זה עדיין נשמע מוזר שאפילו משחקים הוא לא מצליח להפעיל אותם כמו שצריך.

שאתה מתקין את הדריברים של ויסטה 9.3 בסוף הוא נותן קובץ LOG. הוא אומר שהוא הצליח להתקין גם את הדריבר וגם את הקטליסט או רק את הקטליסט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים