עבור לתוכן

X1900XT ו-Windows 7 לא מסתדרים לי, מה לעשות ?

Featured Replies

פורסם

אתה לא אמור לראות את ההודעה הזו אם התקנת את דרייבר 9.11.

מדובר פה על הזיכרון של כרטיס המסך ויש לך הרבה מעל 64MB

• תגובות 40
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נכון, היה יותר נכון מצידי לבדוק את הספציפיקציות של הכרטיס שלך, בכל מקרה זה הדרייבר ל32BIT האחרון שתומך בכרטיס שלך.

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_vista32.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.12〈=English

זה קצת OT אבל מה שאר המפרט שלך?

פורסם

סיקרנה אותי הבעיה שציינת, אז חיפשתי קצת באינטרנט... יש פורום ברוסית עם בעיה זהה לשלך ועם פיתרון - אחד הגולשים שלח קישור לדרייבר שלצערי הקישור כרגע לא עובד.

תנסה ברשתות ההורדה והשיתוף למינהם לחפש קובץ בשם x19scr7_64.zip. במידה ותצליח אולי זה יפתור את הבעיה. מצטער שתשובתי אינה מלאה :-\

פורסם
  • מחבר

זה קצת OT אבל מה שאר המפרט שלך?

מעבד : Conroe E6600 Core Dou.

לוח אם : Asus P5W-DH.

כרטיס מסך : Sapphire X1900 XT 512MB.

זכרון : 6GB (חדש, עד לא מזמן היה רק 2GB).

כונן קשיח : WD 1T Green (חדש, עד לא מזמן היה רק WD250GB).

וואלה אני מרוצה מהמחשב, הוא לא איטי לי בכלל, ממש כמו אז שקניתי אותו מספק את הסחורה !

אני לא אחד שמשחק במשחקים וכל זה, בשביל זה יש לי את ה-PS3 (וגם שם אני בקושי משחק), אני יותר בקטע של מוזיקה, אינטרנט, להוריד סרטים/תוכניות ולראות דרך החיבור ל-LCD בחדר ועוד שימוש עיקרי - להקליט תוכניות מ-Yes.

פשוט אני חושב שהגיע הזמן לחדש Windows, ויסטה הומלץ לי בחום שממש לא להריץ, אז עברתי ל - 7, אך שם הכרטיס מסך לא ממש עובד משום מה עם הדרייברים של הויסטה שאומרים שהם כן תומכים ב - 7.

לגבי הפתרון באתר הרוסי - אפשר בבקשה את הקישור לאתר שם ?

הרצתי חיפוש בגוגל על שם הקובץ ואין זכר לדבר כזה, אוף....

פורסם

הבנתי, משום מה היה לי בראש שיש לך P4 איזה שהו, אז מחשב חדש אתה לא ממש צריך, מה שכן עדיין הייתי חוזר לXP אם אתה לא רוצה לבזבז

כסף.

אם כן, אז אני חושב שכרטיס מסך חדש וכרטיס טלוויזיה (לא יודע אם יש משולבים היום גם ???) זה מה שאתה מחפש.

פורסם

לפי דעתי תמשיך עם ATI , אני ממליץ על ה HD4770 או אם אתה מסוגל ורוצה מבחינה טכנולוגית ! את הכרטיס הכי מתקדם אז תלך על ה HD5750 :) ואני ממליץ עליו ...

פורסם
  • מחבר

ixslashxi :

לא כאילו המחשב שלי ישן אבל לא ממש ישן, חחח אני שמח שהפתעתי אותך לטובה !

התפלאתי שאמרת שהוא ישן כי הוא לא ממש ישן הוא דווקא סוחב ואפילו לא סוחב אלא רץ לי סבבה לגמרי.

אבל איך תסבירו את זה שכתוב באתר של מיקרוסופט שהכרטיס מותאם ועובד עם Windows 7 (בקישור שהבאתי בהודעה הקודמת שאומר שזה אכן תומך).

guandms :

הכרטיסי מסך שהמלצת כוללים כניסת שידור ? כאילו שאני אוכל לחבר את הממיר שלי ישירות למחשב ובעזרת תוכנה להקליט ?

כי נכנסתי לגוגל ואני לא הכי יודע תחת איזה שם/כותרת/מאפיין לחפש את מה שיש לי.

פורסם

אני חושב שכבר לא מייצרים כרטיסי VIVO...

(אל תתבלבל עם AVIVO, שזה משהו אחר - האצת חומרה בפיענוח וידאו)

פורסם

תנסה VMware זה יכול לעבוד !!!

פורסם

ixslashxi :

אבל איך תסבירו את זה שכתוב באתר של מיקרוסופט שהכרטיס מותאם ועובד עם Windows 7 (בקישור שהבאתי בהודעה הקודמת שאומר שזה אכן תומך).

אפשר להגיד שזה נכון, זה עובד לך עם המערכת? (ותוציא משחקים ואת התמיכה מסביב), אני חושב שיש אפילו דרייבר מובנה לכרטיס הזה.

אבל וזה אבל גדול, האחריות לתמוך בחומרה הזו היא של החברה שמפתחת ולא של MS, מצד האחרונים הם עשו את שלהם.

בקשר למה לקנות, אני לא יודע לייעץ לך, אני רק חושב שאתה לא צריך משהו יקר ומפוצץ אם אתה מסתדר עם מה שיש לך.

פורסם

אתה יכול לעשות DUAL BOOT ולהעלות את WINXP מתי שאתה צריך VIVO

פורסם
  • מחבר

viper83 :

מה זה VMware ?

ixslashxi :

אתה אומר להסתדר עם מה שיש לי, הבעיה שאני מאוד רוצה Windows 7 ולהשתמש בגירסת 64 ביט.

עם 7 אני לא יכול להריץ משחקים וכמובן VIVO.

אז לא נותר לי אלא לקנות כרטיס מסך חדש שיש בו במקרה גם VIVO (ולמה לא מייצרים דברים כאלה ? זה דבר נחות או רע ?)

fighter :

חשבתי על להריץ שתי מערכות אבל זה נראה לי מיותר ולא טוב בשבילי וממש מסורבל..

כאילו אז מה בעצם יגרום לי להנות מ-Windows 7 אם אני לא יכול לשחק במשחקים אפילו..

פורסם

^^^^

אני מכיר את הסידרה, אבל חשבתי שלא מייצרים אותה יותר...

לפותח הפתיל, אתה צריך להחליט מה יותר חשוב לך, "להנות" מ7, או לנצל את החומרה שיש לך...

פורסם
  • מחבר

^^^^

אני מכיר את הסידרה, אבל חשבתי שלא מייצרים אותה יותר...

לפותח הפתיל, אתה צריך להחליט מה יותר חשוב לך, "להנות" מ7, או לנצל את החומרה שיש לך...

אני רוצה להנות מ-7 ויותר מהקטע של ה-64 ביט.

השאלה על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים שיש בו גם VIVO או לחילופין - כרטיס מסך טוב + כרטיס טלוויזיה מעולה גם ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים