עבור לתוכן

X1900XT ו-Windows 7 לא מסתדרים לי, מה לעשות ?

Featured Replies

פורסם

שלום !

יש לי את הכרטיס מסך X1900XT, עד היום השתמשתי ב-XP והייתי יכול לראות את שידורי Yes במחשב דרך תוכנת WinDVR.

השבוע התקנתי את Windows 7 64 Bit ולצערי הרב אני לא מצליח לראות את שידורי Yes וכשאני מפעיל את תוכנת WinDVR זה אומר שהוא לא מזהה חומרה/רכיב.

מה אני אמור לעשות ? כאילו סתם שילמתי לחינם לפני שנתיים וחצי-שלוש על כרטיס מסך ?

מבחינת משחקים - אני מרוצה ממנו ממש, מבחינת הקטע של ה-VIVO (ככה קוראים לזה שרואים שידורי Yes במחשב ואפשר לראות את המחשב ב-LCD נכון ?) אני בכלל מרוצה ואני מקליט אינספור פעמים תוכניות וסרטים.

מה עליי לעשות ?

עזרה בבקשה.

התקנתי אינספור דרייברים מהאתר של ATI ו-Sapphire ושום דבר לא עזר.

זה ממש לא פייר (כי קראתי פה על כתבה שלא יוציאו עדכונים לכרטיס מסך הזה בגלל שהוא גירסא 9 ולא 10 וזו חוצפה של ממש).

• תגובות 40
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

-

פורסם
  • מחבר

* "החלפת" לא "החלפתה".

ותודה על התשובה הלא עניינית.

פורסם

כמה שזה נשמע עצוב, כרטיס שקנית לפני 3 שנים ב 3000 שקל כרגע כבר לא זוכה לשדרוגי דרייברים... אבל תבין שבעולם כרטיסי המסך 3 שנים זה נצח, הטכנולוגיה מתקדמת מאוד מהר ואי אפשר לתת שירות כל כך הרבה שנים...

אתה מוזמן לנסות להתקין דרייבר של ויסטה, לרוב הם זהים...

פורסם

-

פורסם
  • מחבר

התקנתי את הדרייבר של הויסטה ממש לא עזר.

אני מחר בע"ה אנסה את המצב של XP נראה מה זה בכלל ומה זה עושה.

תודה למגיבים :xyxthumbs:

נוסף בעריכה -

נכנסתי למצב XP - כן כבר ניסיתי את זה, אחד הדברים המוזרים שראיתי חחחח איזה מוזר זה שזה כמו מחשב בתוך מחשב..

טוב אז למשהו אחר - למישהו יש המלצה על כרטיס מסך שיוכל לספק לי את שני הדברים המעולים שהכרטיס הנוכחי סיפק לי ?

1. לשחק במשחקים מתקדמים (לא להיסחף שיהיה הכי טוב, אלא שיריץ לי PES10 FIFA10).

2. הכי הכי חשוב - לחבר כבל ל-LCD כדי לראות את המחשב + לחבר כבל ליד כדי לראות YES במחשב.

ולא דרך כרטיס מסך + כרטיס טלוויזיה בנפרד, שזה יהיה ביחד כמו בזה שזה All in.

תודה :)

פורסם

אני לא יודע איך זה ביס, אבל בהוט הם בשאיפה להחליף את כל הממירים שלהם לממירי HD על מנת להקל בשידרוג החבילה (למזמיני HD). הייתרון הוא ביציאת ה-HDMI שמאפשרת לי :) לחבר את הממיר ישירות למסך המחשב ע"י כבל HDMI->DVI. תבדוק את זה...

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איך זה ביס, אבל בהוט הם בשאיפה להחליף את כל הממירים שלהם לממירי HD על מנת להקל בשידרוג החבילה (למזמיני HD). הייתרון הוא ביציאת ה-HDMI שמאפשרת לי :) לחבר את הממיר ישירות למסך המחשב ע"י כבל HDMI->DVI. תבדוק את זה...

לי זה לא טוב, כי אני רוצה את זה דרך המחשב ולא ישירות למסך - זאת על מנת להקליט תוכניות/סרטים על גבי הכונן קשיח שלי.

פורסם

הדרייברים של 1900XT בוינדוס 7 הם סוג של רוח רפאים

הייתי אומר שתקנה כרטיס כמו 9400 או 9500 של NVIDIA כתחליף וככה תהנה גם מהאצת כרטיס מסך בסרטי HD ובעתיד גם בפלאש ובהצגת דפי אינטרנט וכו'

אני גם מתפלא שהVIVO שבכרטיס שלך עבד מצויין, בsapphire 1900xt שלי הוא היה מרצד ועקום ובגלל זה עברתי לdell 2408wfp

פורסם
  • מחבר

הדרייברים של 1900XT בוינדוס 7 הם סוג של רוח רפאים

הייתי אומר שתקנה כרטיס כמו 9400 או 9500 של NVIDIA כתחליף וככה תהנה גם מהאצת כרטיס מסך בסרטי HD ובעתיד גם בפלאש ובהצגת דפי אינטרנט וכו'

אני גם מתפלא שהVIVO שבכרטיס שלך עבד מצויין, בsapphire 1900xt שלי הוא היה מרצד ועקום ובגלל זה עברתי לdell 2408wfp

מה שהמלצת (ה-9400/9500) תומך ב-VIVO - כאילו לראות Yes ולהקליט.

פורסם

אולי כדאי להשקיע בכרטיס טלויזיה יעודי?

פורסם

או לחילופין, לוותר על 7, כי אני חושב שאתה תאלץ לוותר על משהו...

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז נניח ואני מוותר על הצפייה של Yes בטלוויזיה, הכרטיס מסך מבחינתו נתמך אצלי במחשב ?

כי אני כבר לא יודע... תכלס אני אומר לכם, כי תראו משהו - עפ"י האתר הבא הכרטיס נתמך ב-Windows 7 גם ב-32 ביט וגם ב-64 ביט :

https://www.microsoft.com/windows/compatibility/windows-7/en-us/Details.aspx?type=Hardware&p=Sapphire%20Technology%20Radeon%20X1900%20XT%20PCIE%20GDDR3%20512MB%20Graphics%20Card&v=Sapphire%20Technology&uid=100149&pf=0π=3&s=x1900&os=32-bit

כי אני לא זוכר במדויק מה היה כתוב לי, אבל שהפעלתי PES2008 בזמן שהייתי עם ה-Windows 7 זה כתב לי משהו על זה שההגדרות צפייה/מסך לא תואמות ולא מינימליות משהו כזה.

במידה והכרטיס שלי כן תואם וכן יעבוד עם משחקים ואני מחליט לקנות כרטיס מסך ייעודי - יש לכם המלצות ? כמה זה עולה ? האם האיכות תהיה טובה כמו שהיתה לי עד עכשיו או שהאיכות ירודה ?

ומשהו לכל המגיבים עד עכשיו - אני מודה לכם מכל הלב על העזרה וההתכתבות פה שאתם באמת מגיבים ומנסים לעזור ומאירים ומעירים לי על דברים.

תודה !

נוסף בעריכה -

הנה תמונה ממה שכתוב לי בזמן שאני מפעיל את PES2008

34243430.jpg

פורסם

שמע מחשב ישן יחסית זה משהו קצת בעייתי עם מערכות הפעלה חדשות, אם אתה רוצה להנות ממה שנהנת עד עכשיו בלי הוצאות מיותרות אז

תחזור אחורה לXP, זה עדיין לא פותר את החוסר תמיכה של ATI בסידרה שלך יותר, אבל לפחות אתה לא צריך להשקיע כלום.

אם אתה שואל אותי לא משתלם להחליף כרטיס, אלא אם תמצא איזו מציאה. אני חושב שתתחיל לחשוב על להחליף מחשב...

------------------------------

מה שההודעה אומרת זה שהמחשב לא עומד בדרישות המינימאליות של התוכנה, אתה אולי תקבל ERRORS שונים, לכרטיס אין מספיק זיכרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים