עבור לתוכן

עזרה ברכישת נגן מוזיקה בלבד בתקציב של 1,200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברצוני לבקש את עזרתכם ברכישת נגן מוזיקה איכותי בתקציב של 1,000 עד 1,400 ש"ח.

דרישות:

*שימוש הנגן בעיקר לריצה, לכן חשובה עמידות (אין צורך בנגן שמיועד לשטח אבל שלא יהיה כמו אייפוד טאץ' שיפול פעם אחת ויתקלקל), אני לא צופה בסרטים/סרטונים וכו'. השימוש היחידי הוא מוזיקה ושתהיה הכי איכותית שאפשר.

*זיכרון: הגודל צריך להיות בכיוון של 16 GB . אפשר גם יותר אבל 16 מספיק לשימוש שלי.

*המוזיקה המושמעת בעיקר (אם זה חשוב): פסיכודאלי/אלקטרוני.

*אין צורך במסך מגע או מסך גדול (לא מפריע אם יהיה אבל אין צורך זה לא בשימוש)

*גודל המכשיר - סביר, אין צורך שיהיה קטן מידיי.

*הפעלה נוחה, ואם אפשר שיקר שמות של שירים בעברית

*סוללה נורמלית.

תודה לכל העוזרים :D

פורסם

COWON S9 (ממליץ אישית) או COWON D2+, אבל תצטרך להשיג רצועה או פאוץ' כדי להחזיק אותם בזמן ריצה. ראיתי באמזון אבל הם לא שולחים לישראל.

הם עם מסכי מגע(3.3" לS9 ו2.5" לD2+), אבל יש להם כפתורים לשליטה (קדימה-אחורה, ווליום) בזמן שהמסך נעול.

הנגנים של COWON ידועים באיכות הסאונד הכי טובה מבין נגני הMP3.

פורסם

כבעלים של הD2+ וכספורטאי שמתאמן איתו פעמיים-שלוש בשבוע.

אין אופציה אחרת.

למרות שאני לא מאוד אובייקטיבי, התחלתי להשתמש בנגנים של COWON לפני כמה שנים והם תמיד שירתו אותי נאמנה.

לפני כשנתיים-שלוש קניתי את הD2 (הרגיל) וכל כך התלהבתי. קודם כל - זמן בטרייה ארוך בטירוף. איכות הכי טובה בשוק (בשילוב עם אוזניות טובות שמתאימות לריצה, אני ממליץ על הCX300 שגם מאוד זולות).

לא מזמן נאבד לי הD2, וחיפשתי אם יש משהו חדש בשוק שיותר משתלם. ומסתבר שהD2 הוא עדיין המלך הבלתי מעורער, ועכשיו גם יותר זול.

קניתי את גירסת ה16GB באיזה 800 שקל, האוזניות עולות 150 בערך (אפשר למצוא גם ביותר זול) והחוויה מעולה ומתאימה פיקס לריצות.

למרות שהאמת שהD2 הישן היה יותר מתאים לריצות מבחינת פונקציונליות בזמן הריצה מאשר הD2+. כי בישן הייתה אפשרות להעביר שירים גם במצב נעילה, מבלי לגעת במסך, מה שאפשר להעביר שירים בתוך הכיס מבלי להוציא את המכשיר מהכיס והכייס שלו. משהו שכבר לא עובד בD2+, אבל המכשיר עדיין מעולה ומשרת אותי נאמנה. והתמיכה בעברית מושלמת.

בקיצר

לך עליו!

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העוזרים,

כנראה שאלך על D2 , אבל בגרסאת 8GB וארחיב אותה עם כרטיס זיכרון, זה כנראה יספיק.

תודה לכל העוזרים

בכל אופן המליצו לי גם על ה COWON I7 שהוא נטו למוזיקה אבל עוצמת הסאונד שלו נמוכה קצת מה- D2.

פורסם

מבחינת האיכות הם אותו דבר. ההבדל הוא המסך.

למוזיקה נטו, לא צריך משהו מעבר ל I7. בעצם אין מעבר לו מבחינת איכות. לך עליו, הגרסא של ה 16 ג'יגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים