עבור לתוכן

מחפש המלצה למצלמה באזור 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הי

אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית ל"משתמש הביתי" באזור 1500 ש"ח המצלמה משמשת בעיקר לצילומים מטיולים בחו"ל (נופים ועירוני) וקצת אירועים משפחתיים

חשוב לי שתהיה בא גם את האופציה של הצילום וידאו וכמו כן שהזמן התאפסות שלה בין תמונה לתמונה לא יהיה ארוך וכמו כן שהפוקוס שלי יהיה איכותי ושיהיה באה זום של לפחות X5ודבר נוסף הוא שהכרטיסי זיכרון שלה והסוללות לא יהיו יקרים מדי

מילאתי את השאלון כדי שתוכלו לעזור לי יותר

•מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? באזור 1500

•אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילומי נוף ומבנים בעיקר ביום אך גם לפעמים בלילה

•האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? ללא פלאש ופלאש מוקפץ

•האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא

•האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא

•האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן

•האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? כן אולימפוס D-560 לא תקינה והחלטתי שהגיעה הזמן לשדרג

•האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? בעיקר לצפות ואולי להדפיס ואם כן בגודל 13/9

•מהו טווח העדשה במ"מ שחשוב לך? 28-50

•כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? האם מצלמה עם יכולות גבוהות יותר, אבל שדורשת נרתיק נפרד היא אופציה מבחינתך? רצוי שתהיה בגודל ומשקל סבירים (זה בעיקר לטיולים) למרות שמצלמה שהיא קצת יותר גדולה אפשרית

•האם אתה נעול על יצרן מסויים? לא נעול אבל שמעתי דברים טובים על קנון

מה ההמלצה?

תודה

פורסם

דווקא הייתי מציע לך לבדוק אודות הFUJI F70EXR שדווקא אינה רעה כ"כ

מצאתי בה בעיה קטנה שיש MODES מסויימים שמצלמים ב5MP ולא ב10MP כמו שהמצלמה מתיימרת להיות.

אך מעבר לכך היא נחשבת למצלמה מעולה.

http://www.digitalcamerareview.com/default.asp?newsID=4154&review=fujifilm+finepix+f70exr

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים