פורסם 2009 בדצמבר 2315 שנים ערב טוב לכם ...יש לי מחשב לא בדיוק מהטובים ביותר אבל דיי מספיק .יש לי כרטיס מסך Nvidia 9600GT 512mb - עד לפני כשלושה חודשים היה לי מערכת הפעלה XP pro sp3 ועבד בצורה מעולה , חבר מהעבודה דיי עניין אותי בהתקנה של Windows Ultimate x86/x64 .בהתחלה התקנתי 32 ביט ונדהמתי לגלות שבעת הפעלת סרט HD התמונה הייתה מאוד איטית (slow motion) , חשבתי שזוהי בעיה בדרייבר של כרטיס המסך והורדתי מחדש אך ללא תוצאה תקינה , דבר הוביל לדבר והתקנתי מחדש 64ביט ואותה תוצאה נתגלתה לפניי . ניסיתי להחזיר מחדש וינדוס XP , ניסיתי להריץ סרט HD ואני מקבל את אותה התוצאה כמו בקודמיו אבל אם תוצאה מאוד מעניינת ... כשאני מזיז את העכבר בעת צפייה בסרט , הסרט רץ בצורה תקינה , אך ברגע שאני עוצר את תזוזת העכבר הסרט מגיב בצורה מאוד איטית .זקוק דיי לעזרתכם להבנת סוגייה מעניית זו .בכבוד רב .נ.ב מצטער אם הפירסום בעיה זו לא נמצאת בקטגורייה נכונה .[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בדצמבר 2415 שנים מחבר תשתמש בזהhttp://mpc-hc.sourceforge.net/תודה על עזרתך ותגובתך המהירה , אך לאחר שהורדתי את הנגן הנ"ל אני מקבל את אותה התוצאה =\ .שכחתי לציין שהורדתי K-lite codecs שקיים כבר מדיה פלייר קלאסיק HC.אולי פשוט עדיף לקנות כרטיס מסך יותר מתקדם או שאני טועה?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.