עבור לתוכן

מחפש המלצה למערכת קירור core i7 920/930

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני בתהליכים של "הכנת הקרקע" לקניית מחשב רציני בחודש חודשיים הקרובים ואני מחפש טיפה המלצות בתחומים שאני פחות מבין בהם.

דבר ראשון, המחשב עומד להיות כנראה או עם מעבד Core i7 920\930\950 עדיין לא סגור על עצמי.. ועם כרטיס מסך כנראה ה x280 של NVIDIA

בכל מקרה, לאור העובדה שזאת המערכת הרצינית הראשונה שאני קונה ולאור העובדה שמאד חשוב לי השקט החלטתי שאני הולך על קירור מים ואשמח לשמוע קצת על המלצות ממכם בתחום.

1. כמה עולה מערכת קומפלט ומאילו חלקים היא מורכבת? האם אני צריך לייעד מקום נוסף בשביל החלקים? או האם אפשר להכניס הכל לתוך המארז? (המארז כנראה הולך להיות Cooler Master cm690 או רציני יותר..)

2. אילו חברות נחשבות ל"טובות" בשוק? או האם הכל אותו הדבר בימינו?

3. האם כדאי לעשות את ההזמנה מחו"ל? (ראיתי שיש איזה סטיק עם פרטים על הזמנות)

4. עד כמה מסובך להתקין מערכת כזאת לבד? או האם כדאי לשלם על התקנה? (יש לי ניסיון בהרכבת מחשבים מחלקים.. אבל אף פעם לא התעסקתי עם מערכת קירור מים..)

מצטער על השאלות הבסיסיות.. פשוט זאת הפעם הראשונה שאני בכלל מתעסק עם קירור מים ומכיוון שהמערכת שאני קונה תעלה בסביבות ה 10,000 שקל.. רצוי שלא יהיו תקלות :)

תודה מראש לעונים!

פורסם

-

פורסם

פותח התרד כמו שהציעו תתחיל מיעוץ לגבי המפרט בפורום הנכון..

לגבי השאלות שלך..יש סטיקי מפורט בפורום.כמו כן חיפוש קטן בפורום...אם משהו לא ברור שאל כאן..

ומה הסיבה העיקרית שאתה רוצה לרכוש קירור מים ?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לעונים, כנראה שבאמת אני צריך לפנות לפורום מפרטים קודם :)

אבל אל דאגה! אני אחזור ;)

ולגבי הקירור מים, הסיבה העיקרית (אם לא היחידה) היא השקט.. תמיד אמרו לי שהמערכת הכי שקטה היא מערכת עם קירור מים... ואם כבר על הדרך אני מקבל קירור מעולה למעבד \ כרטיס מסך אז מעולה! :)

פורסם

זה לא הכי נכון..שכן ולרוב במערכת קירור מים יש יותר מאווררים מקירור רגיל..

אבל הכל תלוי בסוג המאווררים..אם יש בקר וכו..תתחיל מפורום מפרטים..ותעדכן אותנו.. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים