פורסם 2009 בדצמבר 2215 שנים אני מעוניין לשנות הרשאות לקובץ קיים כדי שחוץ מהמשתמש שלי לא יהיה ניתן לערוך או למחוק אותוהקובץ נמצא על כונן נייד מפורמט כ NTFS ואני שואל האם ואיך ניתן למנוע עריכה ומחיקה שלו גם במחשבים אחריםכמובן שבסופו של דבר הכל ניתן למחיקה אבל כוונתי ברורהמה שאני בעצם מעוניין לעשות זה ליצור קובץAutorun.infולנעול אותו כך שרוב הוירוסים הפשוטים לא יוכלו לשנות אותו בלי לקיחת בעלותזו לא מניעה מוחלטת אבל זה די מעצבן למחוק אותו כל פעם שהכונן חוזר מביקור משפחתיוגם דיי מעניין אותי אם הוירוס המסויים הזה שאצלהם מסוגל לעקוף את זהאני משתמש במערכת הפעלה ויסטה
פורסם 2009 בדצמבר 2215 שנים מחבר ולנעול אותו כך שרוב הוירוסים הפשוטים לא יוכלו לשנות אותו בלי לקיחת בעלותאולי הניסוח שלי לא היה ברור מספיקאני יודע שאין דרך למנוע לקיחת בעלותחסר לי ידע בסיסי במנגנון ההרשאות של NTFS והשאלה שלי היא הרבה יותר בסגנון של :האם כאשר מניעת הרשאות במחשב שלי לכל שאר המשתמשים חוץ ממני מונעת הרשאות גם ממשתמשים במחשב אחרכך שקובץ שניתנה לו הרשאת קריאה בלבד לא יוכל להמחק גם במחשב אחרלמעט על ידי לקיחת בעלות שאז וודאי שיוכל להמחקרק שאני בספק אם הוירוס המסויים הזה טורח לקחת בעלות או שהוא רק מנסה לעשות הדבק והחלף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.