עבור לתוכן

עזרה! אני צריך קישור לקובץ העידכון של וירוס התולעת!

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לעשות פורמט ואני רוצה לפני כן להוריד את העידכון ולצרוב אותו על דיסק בכדי שהמחשב יהיה מוגן מפני הוירוס.

מאיפה אני יכול להוריד את העידכון, חיפשתי שאתר של מייקרוספט ולא מצאתי. אז תנו לי קישור בבקשה!

תודה ויום טוב!

פורסם

עזוב תתקין נורטון סקיוריטי זה הכי טוב (אחרי הפירמוט) אבל תתקין אותו לפני שאתה מתחבר לאנטרנט כי אתה עלול לקבל אותו באותה שניה

כמו שאני קיבלתי אותו (רק התחברתי לאנטרנט וקבלתי אותו).

פורסם
  • מחבר

אהה הוא מגן?! לא ידעתי.

בכל אופן אני רוצה את התיקון של הוירוס של התולעת. קישור בבקשה!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! שתהיה לך אחלה שנה וחג שמח!

פורסם

אם כבר באותו נושא -

מאיפה אני מוריד SP1 , כדי שאני אוכל להתקין אותו לפני שאני מתחבר לאינטרנט ( פירמוט מתוכנן בקרוב ) ?

פורסם

עזוב תתקין נורטון סקיוריטי זה הכי טוב (אחרי הפירמוט) אבל תתקין אותו לפני שאתה מתחבר לאנטרנט כי אתה עלול לקבל אותו באותה שניה

כמו שאני קיבלתי אותו (רק התחברתי לאנטרנט וקבלתי אותו).

אם הנורטון סתם מותקן הוא לא מגן מפני התולעת. צריך לסגור ידנית את פורט 135 בשביל להיות מוגן.

רצוי להוריד באמת את הפאטצ' ולהתקין אותו לפני שמתחברים.

TheTool, הקישור שנתת הוא לא הפאטצ' הנכון.

הפאטצ' ששוחרר ע"י מייקרוסופט בזמנו היה KB823980. הפאטצ' שאתה נתת קישור אליו הוא KB824146.

בכל מקרה, לפותח הת'רד, במקרה ואתה עדיין רואה את זה, אתה יכול להוריד את הקובץ מפה:

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2354406c-c5b6-44ac-9532-3de40f69c074&displaylang=en

שים לב שאתה בוחר בשפת המערכת הפעלה שלך. אחרת לא תוכל להתקין את הפאטצ'.

ודרך אגב, קשה לי להאמין שחיפשת באתר של מייקרוסופט ולא מצאת את הפאטצ' הזה שם. מספיק שתיכנס לעמוד ההורדות הראשי באתר של מייקרוסופט (http://www.microsoft.com/downloads) וההורדה הראשונה שרואים שם היא "Blaster Worm: Critical Security Patch for Windows XP". עד כדי כך אתה לא יודע לחפש?...

אם כבר באותו נושא -

מאיפה אני מוריד SP1 , כדי שאני אוכל להתקין אותו לפני שאני מתחבר לאינטרנט ( פירמוט מתוכנן בקרוב ) ?

Windows XP English SP1

Windows XP Hebrew SP1

ודבר אחרון, לכל השואלים:

כל מה ששאלתם פה כבר נענה בעבר. להבא בצעו search.gif.

פורסם
  • מחבר

אז אם אני מתקין את העידכון ישירות מהדיסק לאחר הפורמט לפני ההתחברות לאינטרנט, אז המחשב יהיה מוגן מפני הוירוס?

פורסם

נכון.

חוץ מהעובדה שזאת תולעת, לא וירוס.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה לך!

חג שמח ושנה טובה! ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים