פורסם 2009 בדצמבר 2215 שנים שלום.יש לי את הרמקולים Creative GigaWorks T20 כשנתיים ולאחרונה הם משמיעים קול זמזום מעצבן שנלווה לבס בווליום יחסית גבוה.יש לציין ששמרתי עליהם בצורה טובה מאד וגם לא שמעתי בהם בווליום שמתקרב למקסימום (אני לא חושב שעברתי חצי מהמקסימום).מה יכולה להיות הסיבה לזמזום? האם אפשר להפטר ממנו?תודה!
פורסם 2009 בדצמבר 2215 שנים 1. תנתק אותם מהמחשב ותגביר. האם הזמזום עדיין נשמע? (מנותק מהמחשב כדי שלא יתנגן כלום)2. במידה ואין זמזום בבדיקה 1. תחבר למכשיר אחר (לא למחשב - אם יש אז נגן MP3 כלשהו), עדיף גם עם כבל אחר אם יש, ותבדוק שוב.3. תנסה במידה ויש לך בחדר גם ממיר של הכבלים/לווין, לנתק אותו מהשקע של הכבלים/לויין בקיר.תעדכן מה התוצאות של הבדיקות.Anatoli.
פורסם 2009 בדצמבר 2215 שנים מחבר 1. כשלא מתנגן כלום אין זמזום (גם כשהם כן מחוברים ואני מגביר למקסימום). הזמזום נשמע ביחד עם הבס כשמתנגן משהו, ואני חושב שעכשיו גם שמתי לב שהוא נשמע רק ברמקול שמאל. זה לא זמזום סטטי - אולי זמזום זאת לא המילה הכי טובה - זה מין רעש כזה שמתלווה לבס ושומעים אותו בעיקר בווליום גבוה/בשירים עם בס בעוצמה גבוהה.2. חיברתי למכשיר אחר (אך עם אותו כבל כי אין לי אחר בסביבה) ויש זמזום.3. ניתקתי ועדיין יש זמזום.תודה רבה.
פורסם 2009 בדצמבר 2415 שנים מחבר לצערי לא - האחריות היא לשנה יש איזו אפשרות לתקן דבר כזה בתשלום והאם זה כדאי בכלל?
פורסם 2009 בדצמבר 2415 שנים אני ממליץ לך ליצור קשר עם היבואן ולברר איתו. נשמע כאילו יש בעיה ברמקול.במידת האפשר נסה לבדוק עם כבל אחר.Anatoli.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.