עבור לתוכן

קניית מסך LCD DELL הדגם המומלץ כאן

Featured Replies

פורסם

מתוך מליון דגמים של מסכים, שלל אפשריות תמיד נציגים כאן בפורם מציעים/ממליצים דגם זה בעקביות ומנסים לקדם את מכירותיו.

זה נישמע כמו ניגוד עינינים ולא מקובל עליי.

במסווה של פורום בונים תוכנית מכירה משומנת ומסודרת, ואותם נציגים שמעונינים למכור מסך "כאילו" שואלים את עצמם איזה מסך לקנות ואז

שותפו ניכנס לממליץ על DELL עם ISP .

לא חושב שמסך זה עד כדי כך טוב כפי שמצטייר כאן, מטרתו של פורם להציג עמדה הוגנת וישרה ללא מטרת רווח. עצם העובדה שמטרתם למכור מוצר זה הופכת אותם ממליצים למוכרים ממולחים שינסו למכור זבל אפילו במסווה של מוצד ברמה.

כבר מאז היתפתחה הטכנולוגיה, אבל עדיין כמו רובטים הם ממליצים על מסך זה , שהינו מיושן טכנולוגית , למרות שהם טוענים שהוא בפנאל איכותי אך האם זה שווה תמחיר.

אני רוצה סקירה מאתר מכובד, מסודר , בחינה הקפית מול מספר מסכים איכותים לא בהכרח בעלי אותו פנל ואז אדע מעל לכול ספק את איכותו.

לפנים משורות הדין, כיום יש הרבה מסכים בתג מחיר זה שנותנים תמורה יותר טובה לכסף מלבד להינעל על מותג זה או על דגם זה.

יש לציין, שכול הזמן שוטפים לאנשים כאן תמוח לגבי המסך הזה, יותר מכול מוצר אחר. שיפתחו פורם מכירות וזהו.

פורסם
:screwy:
פורסם

Oren_elec,

לי, באופן אישי, ובתור מנהל הפורום ממש לא נראה האופן שבו אתה מסיק מסקנות (מוטעות) על סמך איזשהו רושם אישי מוזר שקיבלת, ומציג את דעתך האישית (שגם היא לא מבוססת על שום דבר אמיתי) כאילו הייתה דעה אובייקטיבית, מנומקת ונשענת על ידע כלשהו.

כשאתה פולט שטויות כמו

מנסים לקדם את מכירותיו.

במסווה של פורום בונים תוכנית מכירה משומנת ומסודרת, ואותם נציגים שמעונינים למכור מסך "כאילו" שואלים את עצמם איזה מסך לקנות ואז

שותפו ניכנס לממליץ על DELL עם ISP .

אתה מעז בחוצפתך להאשים את חברי הפורום (גם את המזדמנים וגם את הקבועים) בחוסר תום לב. לו היית עושה זאת בקהילה לא וירטואלית, היית חשוף לתביעת דיבה.

כשאתה ממשיך בהבלים כגון

זה נישמע כמו ניגוד עינינים ולא מקובל עליי.

לא חושב שמסך זה עד כדי כך טוב כפי שמצטייר כאן

אתה מנסה לדחוף את דעתך האישית, שכאמור אינה מבוססת על ידע או הבנה כלשהם (לראיה, אתה אפילו לא מסוגל לאיית את שם הטכנולוגיה בלי שגיאות, ולא יכול אפילו לציין את דגם המסך שאתה מדבר עליו), ובכך אתה טועה ומטעה קוראים פוטנציאליים.

לגבי:

, מטרתו של פורם להציג עמדה הוגנת וישרה ללא מטרת רווח. עצם העובדה שמטרתם למכור מוצר זה הופכת אותם ממליצים למוכרים ממולחים שינסו למכור זבל אפילו במסווה של מוצד ברמה.

על סמך מה בדיוק אתה מסיק שמישהו בפורום שם למטרה למכור מוצר זה או אחר? זה נכון שנציגי חברות וחנויות נמצאים בפורום ומפרסמים מעת לעת הצעות אטרקטיביות לקונים שמעוניינים במוצר ספציפי, אך הם עושים זאת באישור ההנהלה, אינם משמשים כממליצים, ולא מגיבים לשום אשכול עם המלצות. מלבדם, אין פה איש שהוא מוכר או מנסה לקדם מכירות. שוב, אתה מנסה להטעות אנשים.

לגבי התפתחויות טכנולוגיות, טכנולוגיות מיושנות ולא מיושנות - הגבתי לך בצורה מספקת באשכול אחר, אך כנראה זה לא ממש מעניין אותך, כי אתה חוזר על אותם דברים חסרי שחר.

אם אתה באמת מתעניין בנושא ורוצה להבין למה מדובר במסך כל-כך מומלץ, לא חסרות ביקורות מאתרים מכובדים, שאפשר למצוא תוך שנייה ע"י הקשת שתי מילות חיפוש בגוגל, ושלחלקן יש פה גם קישור בפורום. לא חסרות גם ביקורות מעשרות ומאות משתמשים בפורום ומחוצה לו. תקרא אותן, תסיק את המסקנות שלך ותפעל לפיהן. ואישית, לפני שאתה פותח את הפה בכזו נחרצות, הייתי ממליץ לך לראות את המסך המדובר ולהשוות אותו לכמה אחרים.

אולי נראה לך תמוה שבנקודת זמן מסוימת יש מוצר מסוים שמחירו ותכונותיו הופכים אותו למשתלם ביותר לטווח רחב של צרכים, אבל זה המצב, ואין מה להאשים כאן מישהו בשטיפת מוח. אין שום שטיפת מוח, ואם תעבור על ההודעות של וותיקי הפורום, וביניהן הודעותיי שלי, תיווכח שאני לא ממליץ על מסך זה אלא אם כן הוא מתאים לדרישות של פותח הדיון, וכאשר אני ממליץ עליו, אני מביא את כל ההסתיגויות שיש להתייחס אליהן. וכך גם רוב האחרים.

לסיכום:

זה לא פעם ראשונה שאתה זורק דברי סרק באוויר, תוך התעלמות מוחלטת מאנשים שדעותיהם שונות משלך, ומעובדות בשטח. ומאוד לא מוצאות חן בעיניי הרמיזות שלך לאינטרסים פסולים כלשהם בקרב חברי הפורום. אם תעשה זאת שוב, אזכה אותך באזהרה, ומשם הדרך להרחקתך מהפורום תהיה קצרה - אני מבטיח.

פורסם
  • מחבר

זה שאתם כול הזמן דוחפים לאנשים את מסך הDELL זה לא ספאם.

כול הדיונים שנפתחים כאן בעקבות ה"המלצות" שלכם זה שיא הספאם, שמנהל הפורומים יבדוק תנושא.

הקניות הקבוציות של מסך DELL, ההמלצות הלוקוניות של DELL זה מה שמרתי אותי. וכול הספאם נוצר עקב הנושא הזה בלבד.

כך שלמעשה זה ספאם אחד אם בכלל. ומטרתו של פורם להביע דיעה.

לא מקובל עלי שאתם תנסו לרמות אנשים ע"י המלצות מדומות ע"מ לקדם מכירות. ויש מצב שמישהו יגיש נגדכם תלונה אפילו במיוחד אילו שניפגעו מהמכירה הקבוצתית.

פורסם

לא מקובל עלי שאתם תנסו לרמות אנשים ע"י המלצות מדומות ע"מ לקדם מכירות. ויש מצב שמישהו יגיש נגדכם תלונה אפילו במיוחד אילו שניפגעו מהמכירה הקבוצתית.

אם טרם הבנת, את אף אחד פה לא מעניין מה "מקובל עליך" ומה לא. ואם כבר, מי שיכול לחטוף פה תלונה זה אתה - על הוצאת דיבה, בעקבות האשמותיך את חברי הפורום ברמאות.

בהצלחה בהמשך דרכך, כנראה היא לא תהיה בפורום HWZone.

פורסם
  • מחבר

גולשים שמגיעים לפורום זה נותנים פה אמון וקל לעבוד עליהם. אני עומד מאחורי כול מילה שמשמיע פה. ומי שרוצה אני מקבל בכייף הגשת תלונה נגדי.

הדבר הכי חמור זה להוליך שולל.

אני אולי היתי טיפה חריף, אבל כול אדם נורמלי שיקרא ויעקוב אחרי הדיונים, יראה מעל לכול ספק מגמה לשווק מוצר זה, והראיה לכך המכירה הקבוצתית.

זכותי להביע דיעה לגבי המכירה וציין לאנשים כאן שיש להיזהר מפיקסלים שרופים, וכן לא בהכרח שהמוצר הזה כול כך טוב כפי שמצטייר.

במקרה הכי גרוע אני אועמד לדין על הוצאת דיבה, אבל אתם יכולים לעמוד על מירה והפרת אמונים שזה אלפי מונים יותר חמור.

כמו כן, לא היתכוונתי לפגוע באף אחד, אלה להזהיר אנשים. אתם משתיקים אותי כדי לקדם עינינים , וצר לי להגיד לך זה המיוחד אתה QTT, בעל הפורם עם הכי הרבה שחיתות

פורסם

אף אחד לא מונע ממך להביע את דעתך, אפילו כאשר היא נובעת מבורות.

אבל כאשר אתה דוחף את הדעה שלך באופן מגמתי לכל מקום, שייך או לא שייך, וממשיך גם אחרי שמעירים לך - אתה חוטף אזהרות על ספאם (מה שהיה קורה לכל אחד שהיה פועל באופן דומה).

כמו כן, בדיוק כי כל אחד פה יכול לומר את דבריו ואין סינון, ומשום שהגולשים הם אנונימיים ואין דרך לדעת מי מדבר מתוך הבנה ומי סתם קשקשן, תפקידי בתור מנהל פורום הוא למנוע הטעייה של הגולשים ע"י אותם קשקשנים, שמפיצים מידע שגוי, עד כדי מחיקת הודעות ו"סתימת פיות", כאשר המסר לא עובר.

מובן שאני פועל על סמך הידע שלי בתחום, ולכן אי-אפשר לטעון שאני אובייקטיבי לגמרי, אבל סמוך עליי שלא הייתי מגיע לנהל את הפורום הזה, אם לא היו לי הידע וההבנה הנדרשים.

עד כאן בכל מה שנוגע להבעת דעות. גם כשאנשים פולטים שטויות, זה לגיטימי, כי מה לעשות - לא כולם מבינים בכל התחומים.

אבל כאשר בא אדם, ומתחיל להאשים באופן ישיר ובוטה את חברי הפורום והמנהלים שלו ברמאות, בהפרת אמונים (של מי בדיוק? לא זכור לי שמישהו פה ממונה מטעם מישהו אחר או עובד בשבילו), בניסיון לקדם מכירות (גם לא ברור של מי) על גבם של הגולשים ובסופו של דבר בשחיתות, וכל זה ללא שום ראיות, זה הזמן לשים פס ולהעיף את אותו חוצפן לכל הרוחות.

אם יש מישהו מהגולשים שמסכים איתך וחושב שאני (או מישהו אחר פה) רמאי ומושחת - אני נותן לו את הבמה לומר זאת כאן ועכשיו, ואני לא אמחק הודעות ולא אחסום אף אחד.

פורסם

אורן, אם אתה כ"כ חכם אז בוא תוכיח לנו את מה שאתה טוען לגבי דל, או במיוחד על הדגם הספציפי שעליו מדובר. אם התקיימה מכירה קבוצתית בפורום, ורבים ממליצים עליו ואף נתנו קישורים אמינים לאתרים בין-לאומיים שמוכיחים את איכותם הרבה של פאנלים מסוג IPS או PVA לעומת TN אז כנראה יש דברים בגו.

אם היה לך ניסיון רע, אתה מוזמן להשתתף, ואף לומר שאתה חולק על דעתינו. מזה ועד לומר אתם שקרנים שלא מבינים כלום, יש תהום עמוק.

לפותח התראד, אני ממליץ לך לראות בעיניים את שני המסכים (הדל עם הפאנל המדובר לעומת מסך TN אחר) ולראות האם אתה רואה הבדל גדול. תקנה מה שנראה לך הכי טוב.

פורסם
  • מחבר

מקובל עלי הנסיון והידע של חלק מהאנשים כאן, אך שיש מוצר שפתחו עליו 60 פוסטים, אירגנו לכבודו כמה מכירות קבוצתיות ושאני מביע דיעה סותמים לי תפה . זה ניראה לי חשוד קצת.

כפי שאמרתי, לא ראיתי את איכותו של מסך זה, אך לא יתכן ש50 שנה אותו מסך ניחשב למוביל ושווה, שמנגד יש מסכים עם טכנולוגיות עדיפות מהIPS שמקשקשים עליו כאן.

כול אילו שממליצים עליו כאן, אני רוצה סקירה והשוואה של אתר מכובד שישווה מסך זה עם מספר מסכים כולל אילו עם פאנל TN, וכן עם מסכים עם תאורת LED.

זה שבאים לכאן כמה חברה , שכדי למכור מוצר מסוים פותחים פוסט מדומה בשם "מעונין מסך, איזה מסך עלי לקנות" ואותם חברה ממליצים לו לקנות DELL ועוד פותחים קניה קבוצתית.

יתכן ומסך זה טוב לא אמרתי משהו נגד אותו מסך, אבל החזרה המגמתית והדישדוש בדגם הנ"ל מראה דווקא ההפך. שמישהו רוצה למכור/להיפתר

מאותו מסך ולו דווקא להמליץ עליו.

מספיק הרבה חברה כאן , ניכנסו לאותה קניה קבוצתית ואכלו אותה. קיבלו מסכים משומשים וכן בגלל הטעיה חשבו שקיבלו מסך ספינת הדגל של המסכים, מה שיש מצב שאינו נכון

ומרתיח אותי שבאים אותם חברה ושוב ממליצים על מסך זה.

מי שמליץ עליו, שיראה לי סקירה מקצועית ולא חוות דעת אישית ואך אקבל זאת בצורה יותר טובה

[br]פורסם בתאריך: 24.12.2009 בשעה 16:41:18

הדגם שאני ממליץ עליו הינו

http://www.lge.com/products/model/detail/w2420r.jhtml

מסך LG 24 אינץ עם תאורת LED

מסך בטכנולוגיה IPS , עם 30 ביט צבע, במקם 24 ביט כ-30 ביליון צבעים

פורסם

טוב קראתי את כל האשכול ואני מוכרח לציין שזה היה ממש משעשע...

אורן נסחפת בצורה מטורפת ומצחיקה בו זמנית.

אני מסכים איתך שלא מן הנמנע שלאתר יהיה אינטרס לקדם מכירות ולקבל תמלוגים מחברה מסויימת.

אבל, לדעתי המקרה הנ"ל אינו קשור לאתר זה. באתר תמיד מביאים ביקורות ומאמרים ואם תחפש תמצא מספיק מידע לגבי כל רכיב שעליו ממליצים פה.

כמו כן, אני יוצא מנק' הנחה שהאתר הזה, שהתחיל בקטן וגדל למימדים מרשימים הצליח בגלל האובייקטיביות שלו. אחרת, אנשים לא טיפשים ותוך מס' חודשים בודדים היו עולים על כך ומפרסמים זאת ומשם הדרך הייתה קצרה לפתיחת אתר אובייקטיבי אמיתי אחר.

אגב, לפי מה שאתה אומר טכנולוגיה יותר חדשה היא יותר טובה... ובכן, כך לא היה עם מסכי הLCD הראשונים. לקח לי הרבה זמן לוותר על הCRT שלי עד שמצאתי מסך LCD מוצלח שבמקרה הוא של זירוקס אבל לא LED.

אני אצא להגנתו של Qttp למרות שהוא לא ממש זקוק לה: אני רכשתי בייעוץ מהפורום הזה 6 מפרטים כבר במהלך השנים. בפעם האחרונה Qttp עזר לי.

היום אני יכול לומר שאין לי ספק שקניתי את המחשב הכי משתלם לצרכים שלי כמובן. אז הינה עוד נק' זכות לאובייקטיביות הפורום.

ובקיצור, מתי יש מכירה קבוצתית של DELL?? ;D ;D

פורסם

אתה ממליץ על הדגם הזה? גם אני! אבל הוא טרם הושק ובנוסף יעלה הרבה כסף (הוא הולך להתחרות בeizo) צפוי לעלות 1630 יורו.

דבר שני, תבדיל בין פאנל לתאורה. מסך לד הוא לא יותר מתקדם מ-IPS\PVA. הוא יותר מתקדם מתאורה פלורסצנטית.

פורסם

מקובל עלי הנסיון והידע של חלק מהאנשים כאן, אך שיש מוצר שפתחו עליו 60 פוסטים, אירגנו לכבודו כמה מכירות קבוצתיות ושאני מביע דיעה סותמים לי תפה . זה ניראה לי חשוד קצת.

כי הדעה שלך לא מבוססת על כלום חוץ מהפרנויה החולנית שלך, ואתה מביע אותה כאילו אתה איזה מומחה בתחום. ראה את התגובה שלי למעלה לגבי סתימת פיות.

מן הסתם, כאשר יש מוצר שיש לו שילוב תכונות ייחודי ומעניין (במקרה זה פאנל IPS במחיר רצפה שלא היה כדוגמתו), ויש עניין לרבים לקנות אותו, מנסים לארגן קנייה קבוצתית כדי לקבל מחירים טובים. זה לא פעם ראשונה שעושים כזה דבר בפורום מסכים, ועושים זאת גם בפורומים אחרים ב-HWZone.

אף אחד לא דוחף שום דבר לאף אחד. אם לא היה ביקוש, הקניות הקבוצתיות לא היו יוצאות לפועל, ויש בפורום גם נסיונות שלא צלחו, למוצרים אחרים.

זה שאתה לא מבין את הדינמיקה של היצע וביקוש היא בעיה שלך.

כפי שאמרתי, לא ראיתי את איכותו של מסך זה, אך לא יתכן ש50 שנה אותו מסך ניחשב למוביל ושווה, שמנגד יש מסכים עם טכנולוגיות עדיפות מהIPS שמקשקשים עליו כאן.

איזה 50 שנה? המסך בקושי שנה בשוק. לפני שאתה מקשקש על "מסכים עם טכנולוגיות עדיפות מ-IPS", מן הראוי לפחות שיהיה לך איזשהו מושג במסכי LCD וטכנולוגיות של ייצור LCD. מושג, שלפי רמת התגובות שלך - אין לך.

כול אילו שממליצים עליו כאן, אני רוצה סקירה והשוואה של אתר מכובד שישווה מסך זה עם מספר מסכים כולל אילו עם פאנל TN, וכן עם מסכים עם תאורת LED.

כבר אמרתי לך, תחפש בגוגל. אבל אתה פשוט אטום כמו בול עץ.

יתכן ומסך זה טוב לא אמרתי משהו נגד אותו מסך, אבל החזרה המגמתית והדישדוש בדגם הנ"ל מראה דווקא ההפך. שמישהו רוצה למכור/להיפתר

מאותו מסך ולו דווקא להמליץ עליו.

יש לך בעיה לתפוס שיש מצב שבנקודת זמן מסוימת יש מוצר אחד משתלם. אז אתה מתחיל לחפש תאוריות קונספירציה בנרות. הבעיה היא שאין לך שום הוכחות (ולא תמצא גם, כי התאוריה שלך מופרכת מיסודה).

מספיק הרבה חברה כאן , ניכנסו לאותה קניה קבוצתית ואכלו אותה. קיבלו מסכים משומשים וכן בגלל הטעיה חשבו שקיבלו מסך ספינת הדגל של המסכים, מה שיש מצב שאינו נכון ומרתיח אותי שבאים אותם חברה ושוב ממליצים על מסך זה.

שים לב, עכשיו אתה לא סתם זורק שטויות. אתה משקר במצח נחושה. לא היה פה אף אחד שקיבל מסך משומש, והמקרה הבעייתי היחיד היה של בחור אחד שקיבל מסך עם בעיות, וחשב שאולי הוא משוםש. מה שהתברר כלא נכון מעל לספק סביר.

אף אחד מעולם לא טען שמדובר ב"ספינת דגל" של מסכים, רק שמדובר במסך בעל שילוב ייחודי של איכות גבוהה ומחיר נמוך, בתקציב שמתאים לקונה הממוצע, ובגודל המתאים לקונה הממוצע, וזה מה שהפך אותו לפופולרי. אבל אתה לא מבין, כי בחיים שלך לא ראית כנראה מסך TN לעומת IPS לעומת LED לעומת כל דבר אחר.

פורסם
  • מחבר

QTTP , לפני כמה חודשים היה דיון לגבי בחור שקנה מסך זה, והיתגלו בו פיקסלים שרופים וכן שריטות.

אין לי מה לשקר, זה מתועד כאן שחור על גבי אמת.

מבחינתי פיקסלים שרופים הינו מסך פגום

תאריך יצור מחוק גם כן פגם

לא כול מה שזול הינו שווה,

על זול משלמים ביוקר, וכן טכנולוגיה IPS עדין לא מפותחת מספיק ולפי דעתי לקנות את המסכים הזולים ביותר ואז להחליף אחרי 3 שנים.

אם כבר , אז מסכים של NEC , בעלי האיכות הכי טובה שקיימת בשוק.

פורסם

על זול משלמים ביוקר, וכן טכנולוגיה IPS עדין לא מפותחת מספיק ולפי דעתי לקנות את המסכים הזולים ביותר ואז להחליף אחרי 3 שנים.

אם כבר , אז מסכים של NEC , בעלי האיכות הכי טובה שקיימת בשוק.

מכאן נובע סתירה. רוב מסכי nec משתמשים בפאנל IPS (שעוד לא מפותח מספיק??)

אורן, אם אתה לא רוצה להסכים - אתה לא חייב. בעצם אתה לא חייב לגלוש פה בפורום.

פורסם

Oren_elec,

אם אתה חושב שכל הפורום כאן התאגד כדי לשווק משהו (הוא לא), או "לעבוד על משתמשים" אתה טועה.

האשמות חסרות בסיס כאלו ואחרות לא יתקבלו כאן.

בינתיים, קח לך מיוט לשבועיים כדי להבין שהפורום הוא לא מקום פתוח להשמצות תחת מעטה האנונימיות שאתה נהנה ממנו ברשת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים