עבור לתוכן

המלצה לHTPC

Featured Replies

פורסם

המחשב יהיה בשימוש לסרטים בלבד! ככה שאני צריך כרטיס קול מעולה! וכרטיס מסך טוב שיריץלי את הסרטים בכל הפורמטים השונים,רצוי שיהיה יציאה אלחוטית כדי אחבר את המחשב הראשי בחדר לראוטר כדי שאעביר לו קבצים ברשת הביתית שאעשה לו פה,הוא יריץ סרטי HD בעיקר ורצוי שיתמוך בכל הפורמטים הקיימים תקציב אני לא יודע כמה זה עולה אבל אני לא מאמין שזה יעבור את ה1000 אם צריך נשקיע כמה שצריך אין לי הגבלה כרגע אבל אל תשתגעו.

*שמעתי שיש לי עוד אופציות אם זה סרטים בלבד או לקנות מזרימדיה ולצרוב דיסקים ולהכניס אליו.

*או שהאופצייה השנייה היא לחבר את המחשב הראשי שלי עם מין מכשיר אלחוטי כזה שתחבר באופן חוטי למחשב,ובצד השני יש את אותו מכשיר שהוא גם יהיה מחובר לטלוויזיה 42 אינטש וככה הוא יעביר וידאו ואודיו בצורה אלחוטית.

פשוט זה יחסוך לי את הצורך בלחבר כבל HDMI ממש ארוך(15 מטר) מהיציאת DVI שקיימת ברשותי באמצעות מתאם לHDMI עד לטלוויזיה.

*בנוסף רציתי לדעת אם הרמקולים שאקנה Z5500 אם הם יכולים להתחבר לטלוויזיה שאקנה וגם למחשב ואם כן איך עושים את זה ככה שאוכל לשמוע אותם גם כשאני רואה טלוויזיה(אצטרך מפצל אופטי מהיחידה הראשית של הרמקולים)?

ודבר אחרון אצטרך כרטיס קול לכל זה שיתמוך ביציאה אופטית מרובעת ויתחבר לרמקולים בצורה אופטית.

מקווה שתמצאו לי את הפתרון הטוב ביותר כי אני יצאתי ממש ממש מבולבל! אני צריך את העזרה שלכם בדחיפות כי אני לא יודע מה השיטה הכי איכותית פה

תודה רבה רבה[br]פורסם בתאריך: 22.12.2009 בשעה 09:33:51

משהו?,אפשר לעזור לי בבקשה
פורסם

ל-HTPC נורמאלי + כרטיס קול רציני ויכולות אלחוטיות תקציב של 1700-2000 ש"ח ריאלי יותר.

בתקציב הזה סטרימר ככל הנראה מעשי בהרבה (משהו כמו ה-Xtreamer או ה-WD HD TV Live למשל).

אני מציע שתתיעץ בפורום אודיו/קולנוע ביתי ותחזור לפה עם תשובות מגובשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים