פורסם 2009 בדצמבר 2115 שנים איזה שרת של RS הכי טוב מבחינת מיקום כאן בארץ?ואיך מגדירים זאת במנהל הורדות? או בהגדרות החשבון?בתודה!
פורסם 2009 בדצמבר 2115 שנים אם יש לך חשבון פרימיום זה לא משנה אתה תוריד על המקסימום האפשרי בהתאם לחבילתהגלישה שלך..
פורסם 2009 בדצמבר 2215 שנים megauploadלדעתי כיום הוא אלטרנטיבה הרבה יותר טובהשמספקת מהירות גבוהה לאורך כל שעות היום והלילה ללא צורך במנוי פרימיוםלמרות המעריצים של רפיד שייר אני כמעט ולא מוריד ממנה
פורסם 2009 בדצמבר 2215 שנים ^NOTMEGAUPLOAD גרועים פשוט, אני בחבילת 3 מגה עם מקסימום הורדה של 360KB ואני מוריד משם רוב רובו המכריע של הזמן במהירויות איטיות בטירוף (5-30KB). יש פעמים שאני מקבל 160-200, אבל מקרים מעטים מאוד. אין שרת שמשתווה לראפידשר פשוט, לא קיים דבר כזה.
פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים מוזר ביותר... ???אם אין פרמיום אז מעדיף RAPIDSHARE על פני MEGAUPLOAD?! עכשיו אחרי שRAPIDSHARE שינו את הכללים וצריך לחכות לזמן המתנה עד שיתפנה "העומס מהשרת" כבר עדיף FILEFLYER שכאשר הוא נפתח הוא מוריד על מהירות מלאה ובחינם!בכל מקרה,המלצה שלי לאיכסון לטווח בינוני עדיף לאכסן על GIGAUP.FR שהוא שרת FTP מהיר יחסית וחינמי שנותן לינק ישיר כמו FILEFLYER (שזה יתרון עצום על פני RAPIDSHARE וMEGAUPLOAD).דבר אחרון ודי:יש תוסף חביב ל FIREFOX בשם RDOWN שיודע להוריד באופן עצמאי ולזהות כמה זמן לחכות לפני ניסיון נוסף לגישה לשרות (למי שאין פרמיום)
פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים שניהם גרועים. הכי טוב Fileflyer שנמצא בעצם בארץ, ואפשר להוריד ממנו במקסימום קצב כמעט בכל שעות היממה...
פורסם 2009 בדצמבר 2815 שנים מענין מאודאני מוריד משחקי XBOX360מMEGAUPLOADוכולם מורידים לי על ממוצא של 300-450 KBPSאז אולי יש אצלך בעיהאני מוריד כל השבוע כל הזמןנונסטופרפיד שייר ממזמן לא כדאי נם מגביליםוגם הספקיות מגבילות אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.